teman2....

Tuesday, May 14, 2013

Rojak sedap, beli Pefum & jumpa artis

as salam sume kwn2,

salam selasa yek, arini pg2 adalah agak bz, so itu yg lambat skit BW ngn bt ntry baru.

nk cite kt korang Rojak sedap kt TMN MELAWATI,`SAID ROJAK TMN MELAWATI` sederet ngn sekolah kebangsaan tmn melawati, rojak best nih aku dpt dr rancangan `BEST IN THE WORLD` ulangan kt afc astro 703, tiap khamis mlm kul9.  Tgk dia mkn tu mmg nampak kesedapan, apa lg ujung minggu tu aku terjah la... tp sbb sampai dh ptg sotong yg hero nyer takde... takpe sbb dkt blh ulang dtg lg...

Jom aku share skit info, kot2 sapa yg nk try kan

ni cendol plt durian kedai sebelah... sedap

makngah amik rojak mee... mmg kuahnyer sedap
mee goreng + tlr mata pun sdp



ni lah kedainyer... said rojak tmn melawati




perfum yg di beli dr blogger Zulfadly, pastu siap dpt koala 2 ekor ngn beg tu... macih banyak2 yek dik
sapa2 berminat nk beli pefum ngn dia blh gk tgk kt sini (perfum deal)


yang tengah2 tu lah artis nyer, blogger niezzareenamemory .... pandai tul ko illusi bg nampak kurus yek kak... aku jugak yg nampak gumuk ++

p/s: skrg balik umah mcm takde keje nk bt, bosan betul lah

29 comments:

lieyalatif said...

Wahhh best jumpe blogger famos sorang tuuu heheheheh aku tergile2 kan anak bujang die si qausar tuu hahahahaha

Alamak dana terliur tgk mee goreng...kene plak telo mata cair tu...mmg meruntun jiwa lah...aku dah lame gile x mkn mee kooo....terliur2 tahap melampo nih....

mamyharraz said...

Ya Allah..
makanan ittewww sgt menggodaku akk oii..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik..
wahh bertuah dapat koala bear lagi beli perfume ye.. akak pernah dapat hadiah GA perfume 75ml sampai skrg ada lagi.. dah setahun..

norhidana miswan said...

Lieya- heheh itulah ko, tp tak dpt jumpa k wahida sekali

hehehe... aku pun tak blh nengok tlr mata cair2 gitu, luluh jantung

MamyHarraz- hheehe, abis ko tayang desert sedap2 takpe

k Jassnani- w`slm kak, hehehe ko mmg jenis tak pakai pefum kot kak..ke ko tak minat bau nyer

Dee said...

wahida mana? kau gi matrade buat apa ni dana? makan rojak ke? kehkehkeh..mekjah tu mmg retislah..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Azian Elias said...

kalau kat shah alam ni Rojak Karim lah the best...no doubt..


p/s: ehhhhh..u all ni sume satu ofis keee..mek jah, wahida n dana?????

Cho Zila said...

ingatkan taman melati.. ooo taman melawati.. sedap yerk dana bolehler suruh adik2 sepupuku bawak...

Kakzakie said...

Jumpa Nieza tak bawa hero Qausar dia ke?

wahida said...

vavava...sedapnya tgk cendol ngan rojak tu dana...mcm nak try je kat situ...kat tmn melawati eh...boleh aku ckp kat laki aku nnt...

tak dpt kita jumpa kan dana, kalau tak, kita sure comolot berempat, aku, mekjah, ko ngan emy...hahaha...

Aida Salleh said...

alamak cendol tu nampak sedapppp...

Qhaifa Nur said...

cendol sama rojak tu buat terliur dana...
seronoknya dapat jumpa artis yang sorang ni ha..ha..

aizamia3 said...

cendol tu kalau takde durian ok.. ;)
rojak.. eemm.. dah lama tak makan rojak.. ;)
part artis tu.. yelah.. pandai sungguh mengcoverkan diri.. ;)

norhidana miswan said...

k Dee- k wahida masa tu bergilir kt tingkat atas,itu yg tak dpt jmpa... kami pun nk cpt masa tuh...tmn si emy antar resume

Saifudin- thanks

k Azian- msti sedap kan kak... dana minat tul rojak,
p/s: tak lah kak, dana se opis ngn emy je, k wahida n mek jah yg seopis...

k Chozila- tmnmelawati kak, dkt ngn sekolah kebangsaan tmn melawati

k Zakie- hehehe jumpa k nieza kt opis dia kak

norhidana miswan said...

k Wahida- itulah kak, rugi tul tak dpt jmpa ko kak... aah tmn melawati dkt ngn sekolah rendah tmn melawati kak, cari jgn tak cari...

Aida- mmg sedap2 dik

k Qhaifa Nur- heheheh itulah kak, baru jmpa port rojak baru... itu lah dia artis blog kak

k Aizamia-hehehe ada mcm2 cendol kt situ kak, cube kak rojak nyer mmg best

inazamri said...

tak tahan akak tengok cendol durian n rojak mee tu...tp cendol lg tingin ni coz cuaca panas ni

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedapnya makan-makan. time panas-panas sekarang ni kena cendol pulut durian memang best la.

Aine Ainun said...

Da x memanik lg ke dana?

Kalo sedap mst kita xserik p mkn lg kan..
Smlm ptg kami mkn pasembur n abc,
tp xda rupa pasembur da dibuatnya dgn tepung keras kejung...carrotpn dbuhnya.. Serik x mo mai situ lg da

Daddy Ziyyad said...

gulp! rojak tu mmg nampak sedap! makan pulak dgn cendol....

norhidana miswan said...

k Inazamri- itulah kak, udahla pns2 kan sejuk je

PMDR- itulah dia dik, udahla pns lain mcm sekarang ni kn

Aine- takde tempahan lg Aine, duk melepak jelah kt umah,... itulah mmg blh repeat lg lah mkn rojak kt sini, kalu rasa lain mcm mmg last lah

Daddy Ziyyad- mmg sedap doc, bg tekak saya lah, kire cukup lah sume tuh... lg2 lyn ngn cendol pns2 kn

Teena Tna said...

wahh..jalan2 sakan ye..

tenku butang said...

158

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Papa Mifz said...

musim panas mcm skrg nih mmg syok kalau pekena cendol...

norhidana miswan said...

Teena Tna- takdelah jln2, dkt ngn umah je nih

Tenku Butang- mekasih, nnti saya bt kunjungan semula

Papa Mifz- betul2 tuh Pm

ct rahani said...

rojak.. daku x berapa suka.. tp kdg2 layan jugak rojak asma kat jb nih..

wah jumpa blogger femes yer.. :)

Liza Razak said...

wajib cuba ni...nanti nak try makan kat sana jugak la :)

CheNamNam said...

mee rojak tue buat air liur ku meleleh lelehh lahhhh...nampak sedap tuhhh..!!!

NM02 said...

kahkahkah... pc depan aku mmg penyelamat habes. uishhh... lega.. hahahahaha

tetiber aku jd segan korang. apsal entah... hehehe

norhidana miswan said...

Ct Rahani- rojak asma spesel tu ada kt johor je

LIza Razak- cube jgn tak cube dik oi

CNN- mmg sedap kak, nnti nk repeat lg, nk try yg sutun lak

k NM0- itulah, pandai ko, segan sbb ko kan retis ye kak hehehe