teman2....

Thursday, May 30, 2013

photo diary makan-makan & makan

as salam sume kwn2,

arini agak tenang sbb fail keje dh setel msk dlm bilik bos aku, tinggal nk masukkan surat2 dlm fail biasa je n bt edaran, maklum aku kan skrg kene bt keje PAR udah PAR aku bos nk berentikan dia keje..sapa suh ikut suke je nk dtg ke tak ke opis, takpelah redha je aku

photo diary kali nih psl mkn2 yek kwn...sile jgn bosan, nk tayang kt korang psl ujung minggu lps belanja family mkn kt ayam penyet gombak, ingat nk try restoren Ogy d greenwood tuh tp penuh org mcm apa, so tukar lah tempat yek

minggu baru nih aku ngn bff aku try restoren baru kt aeon big @care4 kt wangsamaju, JOm Western

mule2 tayang kami adik badik hadiahkan hendbeg sempena bday mak aku... 

ni bkn ayam penyet ntah apa nama dia ...edy punye

aku mintak gado2 kuah kacang dia mmg sedap, kentang grg tu utk aiyan hehehe

sup bakso nih kami mkn kongsi2... tp dia nyer sambal kureng skit

ni kt restoren jom western @care4... sandwish ayam tp sedap gk

sile lah bwk anak2 mkn sini... free tau

ni aku nyer... au gratin ciken

ni ikan bakar kt psr keramat... mmg sedap n terbaik lah... sapa2 nk cube boleh la ke sana ek


untuk memudahkan korang yek...

1- Restoren Ayam penyet gombak ni area tepi jln je
2- Jom Western @ aeon big (care4 wangsamaju) dekat sebelah kfc
3- Ikan Bakar Keramat- kt pasar keramat lama yek kwn2... korang  amik yg tukang bakar ikan tu lelaki tau... mmg best

p/s: aku ada terima 1 tempahan manik... tp nk mulekan tu ya amattt malas nyer...

27 comments:

Dee said...

wui..makan2...sedapnya..

norhidana miswan said...

k Dee- heheheh... sedap2 mmg best sekali

Kakzakie said...

Yg tukang bakar perempuan buat tak oklah tu ye Dana..

norhidana miswan said...

k Zakie- yg kedai sebelah tu bg dana kureng sedap dibandingkan yg selalu dana try tu kak hehehe...bkn sbb dia laki ke perempuan

wahida said...

nampak menarik sandwich tu nok...terliur aku...

JaSSNaNi said...

wow.. paling suka gratin ciken tu... :)

tentu mak senyum lebar dapat hadiah h/bag kan.. :)

lizz said...

adehhh...lapo...semua best2...
nanti nak tempah ngan dier gak la...
boleh??

lizz said...

adehhh...lapo...semua best2...
nanti nak tempah ngan dier gak la...
boleh??

norhidana miswan said...

k Wahida- ni pun aku terliur gk nih kak

k Jassanni- ko kn gile cheese kn kak heheh...

Lizz- boleh lizz, insyallah akak cube sebaik mungkin

Qhaifa Nur said...

sedapnya dana...
harus pergi ni...
cantik beg untuk bonda tuh...

my notes said...

naper la imej makanan tu semua mengancam ? ... lapar lah sudah ...

ummuaidan said...

sedap semuanya tuh nampak ..:)

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- mekasih kak

My Notes- hehehe time tgri kot kak, dh time utk isi perut

k Ummuaidan- mmg sedap kak, tp kalu tgk akak msk lg sedap

Daddy Ziyyad said...

Mmg berbaloi kalau gi restoren yg ada free foods for kids ni....

ikan bakar tu nampak fresh...:)

inazamri said...

dah lama akak tak makan gado2.sedapnya.bakso baru je makan smlm.tu pari bakar ke?alahai dah terliur la pulak ni.

mama ila said...

amboiii..sedap2nya makanan..hehehe..terliur tau..nak2 ikan bakar tu..huhuhuh..sedappp

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad-betul tu doc, ikan bkr tu mmg fresh sbb dkt ngn psr pun

k Inazamri- sedap kak, yg penting sos nyer bg gado2 sedap kan kak?,,, ikan pari dia mabeles kak

Mama Ila- mmg sedap dik nyum2

Teena Tna said...

Grady chicken tu nmpk nyummy sgt...

Ibu Lala said...

Lapar la tgk mknn pagi pagi ni. Salam jumaat.

norhidana miswan said...

Teena Tna- kalu ada cheese tuh comfirm sedap dik (akak antu cheese)

Ibu Lala- salam jumaat kak...

Acik Erna said...

dana acik suka ayam penyet di ayer keruh melaka tu je..

Aida Salleh said...

lapar terus tengok makanan yg sedap2 ni tau....akak tak baik tau...hhuhuhuu...

kak, pasar keramat tu dekat ngan umah saya...nak cariklah nanti :-)

Aida Salleh said...

lapar terus tengok makanan yg sedap2 ni tau....akak tak baik tau...hhuhuhuu...

kak, pasar keramat tu dekat ngan umah saya...nak cariklah nanti :-)

norhidana miswan said...

Acik Erna- tak penah try lah acik nun jauh kt sana hehehe

Aida- awak tu pun hari2 duk tayang lunch pack,grm akak... lah duduk mana dkt ngn psr keramat tuh? msti dkt ngn opis akak gk nih

CheNamNam said...

wahhhhhh...lapar laparr laparrrr....ikan bakar ku sukeee...cicah ngan ayor asam,hadoiiii boleh menjejeh ayaq liuqq hoii...hahhaha...

lelamaisara said...

ah makanan lagi....perut ku sudah menyanyi2ni....mintak di isi..hehehe


kak mintak alamt boleh?

Qasey Honey said...

mcm sedap aje..dh lama dh singgah ker aeonbig wangsamju tu..xtau la pulak ade kedai mkn bru..leh la try nti..