teman2....

Friday, June 1, 2012

maaf kwn ku

as salam sume kwn,

salam jumaat, arini dtg keje lwt tp jalan ttp lenggang, paking kt opis pun lenggang je al maklumlah ramai yg dh amik cuti utk balik kg... opis aku pun nmpak kosong je sbb ramai yg amik cuti seminggu sempene cuti sekolah... aku gk lah yg setia kt opis nih... aiyan kecik lg nk cuti apa nyer kan... heheheh

nk tayang manik kt baju kwn aku, dia dh antar baju nih dlm akhir thn lps tp baru dlm bln 5 aku dpt siapkan manik kt baju n tudung dia... nsblah kwn aku nih tak kisah biarpun lambat... tp aku yg rasa ralat sgt... sorry wahai kwn ku,lmbt sgt aku simpan baju dia tu... pastu utk tebus rasa berslh tu, aku kirimkan sekali sekuntum brooch buatanku utk dia... 



1st time aku bt design nih

kt bhg tgn

design fern dgn gabungan warna merah+biru

p/s: dh mule terima baju2 raya dr kwn2 utk raya nnti... nmpaknyer aktiviti jln2 kene dikurangkan skrg nih

28 comments:

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah, rezeki buat aiyan juga...
seronokkan tengok hasil sendiri yang dah siap...puas rasanya

lelamaisara said...

cantik..pandai ye jahait manik kat baju..kalu saye jadi ape ntah,tangan kayu...huuu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik la kak.. =) seronoknya pandai jahit manik..

norhidana said...

k Qhaifa Nur- aah kak... seronok sgt kak,lg2 bile tuan punya baju suke...

Lelamaisara- alhamdulillah, boleh skit2, dulu2 pun mmg tak reti, seni2 mmg fail tak tau mcmne blh jd minat lak

Nurul Husna- sume org blh bt dik, dulu2 pun akak cube2 je

kakcik said...

Rajinnya Dana. Kreatif pulak tu. :)

norhidana said...

kakcik Seroja- bile dh jd part time job, mmg kene rajin kakcik...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya selalu jahit pun kat hujung lengan je kak..2 pun yang simple je, tak pandai nak buat design pelik2. memang fail terus. hehe

LYAfrina said...

cantiknya.. moga terus dmurahkan rezeki

POSH76 said...

besskan pandai jahit2...I suker tapi tak brp nak pandai..santek & kemas

wahida said...

wow!! cantiknya...kagum dgn ko dana...dari minat menjahit terus boleh buat side income...teruskan usaha ye...

aku sokong ko...

Kella said...

aduh! cantiknya... =D

Kakzakie said...

Tahun ini kakak dah beritahu anak-anak tak ada manik-manik lagi. Kakak dah tak telatenlah Dana...

Cantik Dana buat..

Aida78 said...

cantiknya mcm ne nak tempah..

Munnafendy said...

baru beli manik mlm td tp blur...xtau nk buat apa =.=*

۞ s.m.i.l.e ۞ said...

cantik.. saya suka manik.. tapi semua baju takde manik lagi ni.. macam mana ni.. hehe

ct rahani said...

cantik dana.. klu sy x pe lambat sket yg penting hasilkan puas hati sgt.. Alhamdulillah semoga bertambah rezeki dana.. amin..

norhidana said...

Nurul Husna- hehehe dulu pun akak tak reti gk design pelik2 dik lama2 boleh

Lyafrina- mekasih Lya

POSH76- thanks kak...

k Wahida- mekasih kak,mmg tak sangka sampai seserius ini kak

Kella- time kasih

k Zakie- hehehe aah la kak, jht manik mmg kene talaten,kalu tak ntah jd apa

k Aida78- kalu akak berminat boleh sms kt 0137890798

Munnafendy- pelan2 dik, kang dtg idea tu

smile- tq,hehehe dana sndiri jarang ada baju bermanik

Ct Rahani- time kasih ct, amin2

Azian Elias said...

Cantiknya... kalau akak nak upah cam ne.. Ini serious punya perrtanyaam tau..

Acik Erna said...

salam dana..cantiknya manik tu..suka acik tengok..acik memang minat baju2 bermanik ni.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shantek la.. gigih btul awak siapkn yer..
mmg talented btul la awak..
sy dlu pernah jugak try wat ujung lengan baju, tp habes dh bercabut..
pakai campak dlm mesinbasuh.. huhuh, dasar pemalas kan!.. ;-p

norhidana said...

k Azian- mekasih kak, kalu akak berminat atau nk tanya apa2 blh sms kt no dana ni 0137890798

Acik Erna- mekasih acik, dana geram tgk manik2 yg lawa2 ni acik tp baju sndiri jarang bermanik

k Leily- mekasih... mule2 hobi tak tau lama2 jd part time job lak, baju dana pun yg bermanik sume bsh mesin tp msk dlm jraing dulu

izan mama mia said...

cantiknyer....kalau saya hantar lama pun tak apa kalau hasil cantik cam nie...nak tempah gak boleh....nnt bg ler harga.....hihihihi..

Aine Ainun said...

rajin Dana nih=)))

mamasuri said...

ni mesti aku tak sempat tgk live baju ni...cantik wei...

Citarasa Rinduan said...

tgguuuuuuuuuuu

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Cantiknya... bukan semua org dikurniakan kepandaian mcm ni tau :)))

Ayyan, good boy... mesti behave sgt smp boleh Dana menjahit manik ni :)))

norhidana said...

Izan-insyallah boleh, apa2 boleh msg kt hp atau email kt tulip_putihdana@yahoo.com, tp utk raya kena antar sblum akhir bln ni

Aine- hehehe ni pun kire lmbt nih

Emy- hehehhe tak sempat nk tayang kt ko beb

k Ayu- ye, sbr menanti nih

Marya- w`slm, alhamdulillah... Allah pinjamkan skit kt dana... aiyan baik sbb mak ngah dia jaga

Che Rosliza Che mat said...

Cantik dan kreatif...