teman2....

Thursday, June 7, 2012

photo diary

as salam sume kwn2,

selamat hari khamis sume, cuti sekolah dh sampai ujung2 dh... tp gi keje jln mmg sgt2 lenggang lg... best sungguh la... ntry kali nih ala2 mcm random photo Pn Lieya Latif, mintak izin tiru yek kwn ku...

ni antara gambar2 yg ditangkap minggu lps n minggu ni yek... jom2 sambil layan gambar kang aku cite yek

ni ns beriani PM Najib

PM ada bt perasmian apa ntah kt felda, so, dpt mkn ns beriani free masa kami nk lunch kt cafe felda

disebabkan amik gmbr ngn hp emy adalah gmbr tuan umah ye

ni minggu ni nyer gmbar, nasi kukus ayam percik, tp dh tak sedap mcm dulu

skrg nih sgt grm ngn aiyan, dh pyh minum susu, skrg tinggal 60ml dh takmo minum

aksi dia kalu bg mkn kt seat dia, tak reti duk diam... tp mkn mmg dia suke

tgk sampai terteleng2... geram tul lah mama


p/s: apa supplement yg bgs ek, nk tambah tenaga, sbb kalu mlm je msti aku cpt ngantuk

21 comments:

izan mama mia said...

ish...tak leh tgk pic makan nih..tergugat iman....heheh
olo..comotnyer dia makan...napa tak nak dok diam nie...huhhhu

inazamri said...

sedapnye nasi berini tu..lapar dah ni.laaaa ayyan awat tu ...buat mama geram ye...ayyan wat aksi comel manje la mama...

POSH76 said...

mmg suka layan gambo..nak2 gambo makanan laju jer blogwalking.....sedapnyer aiyan munum susu yer...

mamasuri said...

at last ada gak gambar tuan tanah yer...
mmg rezeki dpt makan nasi beriyani tu kan...kebetulan aku lak tak bfast..mmg lagi sedaplah beriyani tu..
wah dasyat nyer si aiyan makan....dah leh masuk idung dah tu...geram aunty tgk..

Kakzakie said...

Sekarang PM kena kerja keras melawat semua tempat kalau boleh sebab dah nak undi kan... untungnya Dana dapat makan free..

kakcik said...

Alahai sampai terpejam mata Aiyan dapat makan. :)

Zana Md Nordin said...

phewwwittt
i like....biar byk gambar jadi byk cerita....

uit....kemain comot dak aiyyan makan
seronok ler tu mama dia suap...

lieyalatif said...

auww...i like...jom buat entry random photo setiap kamis beramai2 hiks!!

amboi aiyan kemain mkn sampai comot2 hah....sedap sgt le tu yeak heheeheh...

norhidana said...

Izan- heheheh, cpt beno terggt iman nengok makanan yek... aiyan mmg sukebt gitu time mkn

k Inazamri- hehehe mmg sedap ns beriani felda,kalu bg mkn mmg kene banyak sbr...

POSH76- heheh sama lah kak, pantang tgk gmbr mkn, aiyan takmo susu tp mkn kuat

Emy- heheheh.... dia bab mkn mmg dasat mi, pusing kiri kanan nk bg dia mkn, nsb lum pandai jln lg anak aku, mau lari keliling umah

norhidana said...

k Zakie- hehehe felda tu kan sebelah opis je kak, mmg dia selalu turun sana

kakcik Seroja-nikmat sgt tu kakcik,lg2 tau org nk amik gmbr dia

Zana-heheheh... gitulah gaya tiap kali suap dia mkn wei... comot momot

Lieya-aah kan,best gk kan, kire ko lah pelopor bt random in thursday ni...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pose2 ni, ramai pulak orang buat entry pasal makanan :)

makan aiyan, bia cepat besar & sihat :)

lelamaisara said...

alolo budak momot tu.heee.nape tak nak minum cucu..kan mama dah geram tu..

tag norhidana join segmen
http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Dee said...

comotnya ayyan..kemain aktif lagi dia eh...

ct rahani said...

ptg2 tgk pics makanan terus rasa lapo balik.. huwaa...
comot2 ye aiyan.. x kisah la kan dana.. janji dia nak makan.. hehe..

Fatin Mraz said...

seyes ke nama nasik tuh PM? ?

alolo comotnya bolat...

aizamia3 said...

cakap pasal supplement.. ai pun sedang mencari-cari yang sesuai, maklumlah sejak dah jadi remaja purba ni rasa cepat letih pulak.. hikhikhik..

mia izzati said...

kak nasi beriyani saya makan ari sabtu ritu masih dalam perut ni lagi huhu..seram..sejak akhir2 ni makan manyakkkk.. looo awat ayan takmo minum susu? nak tukar susu ke ayan hehe

Cho Zila said...

sedaptu... itu budak banyak comot tapi tetap comel ok...

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Alahai, walau comot si ayyan tu aunty tetap rs nak gomol & gigit je...hehehe... geramlah tgk telatah dia tu :))

Nasi2 tu buat laparlah tgh2 malam ni...adeh...

Dana,

Marya dulu pun cepat letih ms kat Msia, cuba tanya kat farmasi klau ade supplement yg elok utk kesihatan & tambah tenaga, Marya takut nak suggest apa2, lgpun Marya mmg jenis xmkn jamu, kurang ilmu sikit bab ni... Maaf ye :)

norhidana said...

Nurul Husna-heheheh...saja nk duga iman Nurul nih

Lelamaisara- mmg tau,grm betul

k Dee- dia mmg kak... geram jd nyer kalu bg dia mkn

Ct Rahani- mmg dia nk mkn tp itulah kadang saja je jolok jari pastu muntah lak

Fatin- heheh bkn, nama beriani tuh PM Najib sbb dia yg request ns beriani tu utk lunch kt felda

Aizamia3- itulah mmg kene mkn suppliment, kalu tak mmg parah

Mia Izzati- heheheheh mkn knduri yek dik, mkn sabtu msh ada lg lum abis yek

k cho ZIla- heehheeh... mmg dia suke comot2

Marya- w`salam Marya, dia mmg suke mkn sampai comot2 grm mmg pas dh cuci muke die akan kene gomol... heheheh
itulah mmg kene cari supliment tu kalu tak ada lah baju ngn tudung org yg tak siap utk raya

farizah zin said...

try minum susu la kak...sape minum susu before tdo kompom akan tdo nyenyak..

do be my followers..

www.obsesikraf.blogspot.com..
www.farizahzin.blogspot.com..

manela tau nak order bunga telur, nak sewa-sewa barang..
tq