teman2....

Friday, June 15, 2012

mkn2 di Jom Bali care4

as salam sume kwn2,

salam jumaat, hari yg indah permai... maklum lah dh last day keje kan.... skrg nih panas betulkan, dh berapa hari tak hujan, kalu hujan pun kejap je... masa opis hour ok lah duk dlm ekon, time balik umah tu ya Rabbi pns nyer... tp nsb lah duk kt ukay perdana tu tinggi skit, angin kuat je msk umah

oklah nk cite psl ari rabu aritu aku tmn pn Emy, beli kain raya dia, pastu lunch sekali kt Jom Bali care4 wangsamaju nih... kami mmg selalu mkn situ, makanan dia kire sedap n sesuai lah ngn selera kami, portionnyer pun bsr n harga dia berpatutan...tp lunch aritu adalah dibelanja oleh pn Emy, toce2 my pren, cite panjang2 pnt korang baca, meh lyn gambar je

kami try starter dia, prawn wantan with cheese, sedap

kalu ke sini wajib amik tauhu bakar ni, best

pn Emy amik meehun grg, aku amik kuey tiaw bsh tp dh mcm banjir

p/s: ujung minggu nih kene pulun menjahit gile2, tak blh dh nk syok2 tgk tv sambil baring2 lyn aiyan

15 comments:

kakcik said...

Kuey teow tu nampak sedap. :)

Kakzakie said...

Tapi kweetiaw dia nampak sedap Dana - sebenarnya kakak suka kweetiaw.

izan mama mia said...

tayang makan nie yang gugat iman ni..

POSH76 said...

jom bali mmg sedap....and portion pun banyak!!

norhidana said...

kakcik Seroja- mmg sedap rasanyer kakcik cume agak banjir hehehe

k Zakie- heheh dh feveret akak msti sume nmpak sedap kn

Izan- heheeh pose yek

POSH76- betul tu kak, mmg tak mengecewakan mkn situ

ct rahani said...

sy suka kuey tiaw basah2 cam tuh dana.. sedapnya.. :)

Tihara said...

semua sedap2...kalo makanan akk tak cerewet sgt..insya Allah. :)

Qhaifa Nur said...

sedapnya makanan kat care4 sekarang...

norhidana said...

Ct Rahani- heheheh bsh skit ok tp kalu bajir tu yg agak ober sbb cpt kenyang banyak kuah

wahida said...

oh tidak...aku akan terliur bila ada cheese...

cis!!

mia izzati said...

dapnyee tohu bakar tuuu

Zulfadly said...

udang nampk sedap!

nn lylyn said...

waa lapar nye..dah la saya belum sarapan ni =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kuewtiaw tue nampak sedap sangatla

norhidana said...

k Tihara- mmg sedap2 lg lah di belanja kak

k Qhaifa Nur- mmg sedap kak, dh ada banyak kedai mkn situ

k Wahida- hehehe tp mmg sedap kak, tak rugi cuba

Mia Izzati- mmg sedap, wajib cube kalu ke jom bali

Zulfadly- mmg sedap bkn nampak je heheh

nn Lylyn- heheheh sesekali akak bt kamu terliur apa salahnyer

BABY-heheh mmg sedap pun tau