teman2....

Tuesday, June 12, 2012

makan di manhattan fish market

as salam sume kwn2,

selamat pagi selasa, arini ada kursus kalu pg kire ckup lah 7hari berkursus aku utk thn nih... tp mcm mls je... huhuhi... ok lah nk cite kt korang psl mkn2 aku ngn Pn Emy kt TMFM ampang park... lama tul tak pg ampang park ko, mule2 nyer gi stesen masjid jamek nk antar brg kt cousin pn Emy, pastu pg ke ampang park... pg naik lrt je ko.... al maklum hari jumaat tgri nk pg tmpt2 situ mmg mencabar minda lah, comfirm jem giles... 
jom lyn kami nyer gambar... 




terbalik lak,heheheh

ada nmpak cam muke org lapar tak?

starter amik mushromm grg teringat mkn kt tony romas tp tak best lak

kami ber2 amik fish n chip je

blik tu sempat lg beli CC sblum gi lrt tuh

18 comments:

Acik Erna said...

salam dana..lpo pun kontrol ayu..

nur anis said...

saya jadi lapar pulak tengok makanan akak ni..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sempah lagi tu beli cup cake. hehe

lieyalatif said...

hamboi2 cik puan emy kite berpinky2 gitu......comel2...wey dana byk gambar emy jek...gambo tuan tanah kedaung takde pun heeheheheh.....

alah, aku terliur nie....

inazamri said...

dtg sini akak terus lapor..oklah akak pun nk chow dulu mkn.

Papa Mifz said...

papa mifz tak ponah lagi mkn kat manhattan nih lagi...huhu

Aida78 said...

sedapnya habis diet kak klu makan in nak2 cc tu huahuahua menangis...

POSH76 said...

fish mahanttan ni mula2 mmg layan...tp lama2 cam muak....sbb portion besau na....

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
ct rahani said...

lama x mkn fish n chip.. sedapnya..

Dee said...

lama tak mkn fish manhattan..nmpk tu terliur lak..

norhidana said...

Acik Erna- heheheh mmg comfirm kene control ayu acik

Nur Anis- heheheh jom2 mkn

Nurul Husna- sempat dik, dh dpn mata sedap je bau

Lieya-heheheh... nk wat camne tuan tanah pemalu kan wei

k Inazamri- hehehhe dh kennyang lum?

papa Mifz- kene try nih...tp papa mifz kn tak mkn ikan tp banyak lg hidangan western lain blh cube

k Aida78- heheheh... sesekali kak apa slhnyer

POSH76- aah mmg pun, masing2 abiskan 1 je ikan tu pastu tapau

ct Rahani- betul sesekali lyn tp selalun sgt tak best gk

k Dee- apa lg jom terjah kak... skrg ada makanan yg hidang ada api2 tuh

Liza Razak said...

terliur tgk fish & chips tu :)

norhidana said...

Liza- tp mmg sedap...lg2 mkn pns2

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Wah,Fish & chips sedapnyeeeee... Ingatkan tu gambar Dana td rupanya org lain ye :))

Teringin nak tgk rupa tuan rumah :))

mamasuri said...

ala..muka aku lagi interframe ni...
tapi takpe..hehehe
cc velvet tu cam kurang sedap ler..
rasa nak cari cc velvet jer ni..
hehehe

Afasz said...

xpernah makan kat fish manhattan ni...mahal wooo