Tuesday, June 12, 2012

makan di manhattan fish market

as salam sume kwn2,

selamat pagi selasa, arini ada kursus kalu pg kire ckup lah 7hari berkursus aku utk thn nih... tp mcm mls je... huhuhi... ok lah nk cite kt korang psl mkn2 aku ngn Pn Emy kt TMFM ampang park... lama tul tak pg ampang park ko, mule2 nyer gi stesen masjid jamek nk antar brg kt cousin pn Emy, pastu pg ke ampang park... pg naik lrt je ko.... al maklum hari jumaat tgri nk pg tmpt2 situ mmg mencabar minda lah, comfirm jem giles... 
jom lyn kami nyer gambar... 




terbalik lak,heheheh

ada nmpak cam muke org lapar tak?

starter amik mushromm grg teringat mkn kt tony romas tp tak best lak

kami ber2 amik fish n chip je

blik tu sempat lg beli CC sblum gi lrt tuh

18 comments:

  1. salam dana..lpo pun kontrol ayu..

    ReplyDelete
  2. saya jadi lapar pulak tengok makanan akak ni..hehe

    ReplyDelete
  3. hamboi2 cik puan emy kite berpinky2 gitu......comel2...wey dana byk gambar emy jek...gambo tuan tanah kedaung takde pun heeheheheh.....

    alah, aku terliur nie....

    ReplyDelete
  4. dtg sini akak terus lapor..oklah akak pun nk chow dulu mkn.

    ReplyDelete
  5. papa mifz tak ponah lagi mkn kat manhattan nih lagi...huhu

    ReplyDelete
  6. sedapnya habis diet kak klu makan in nak2 cc tu huahuahua menangis...

    ReplyDelete
  7. fish mahanttan ni mula2 mmg layan...tp lama2 cam muak....sbb portion besau na....

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. lama x mkn fish n chip.. sedapnya..

    ReplyDelete
  11. lama tak mkn fish manhattan..nmpk tu terliur lak..

    ReplyDelete
  12. Acik Erna- heheheh mmg comfirm kene control ayu acik

    Nur Anis- heheheh jom2 mkn

    Nurul Husna- sempat dik, dh dpn mata sedap je bau

    Lieya-heheheh... nk wat camne tuan tanah pemalu kan wei

    k Inazamri- hehehhe dh kennyang lum?

    papa Mifz- kene try nih...tp papa mifz kn tak mkn ikan tp banyak lg hidangan western lain blh cube

    k Aida78- heheheh... sesekali kak apa slhnyer

    POSH76- aah mmg pun, masing2 abiskan 1 je ikan tu pastu tapau

    ct Rahani- betul sesekali lyn tp selalun sgt tak best gk

    k Dee- apa lg jom terjah kak... skrg ada makanan yg hidang ada api2 tuh

    ReplyDelete
  13. terliur tgk fish & chips tu :)

    ReplyDelete
  14. Liza- tp mmg sedap...lg2 mkn pns2

    ReplyDelete
  15. As salam Dana,

    Wah,Fish & chips sedapnyeeeee... Ingatkan tu gambar Dana td rupanya org lain ye :))

    Teringin nak tgk rupa tuan rumah :))

    ReplyDelete
  16. ala..muka aku lagi interframe ni...
    tapi takpe..hehehe
    cc velvet tu cam kurang sedap ler..
    rasa nak cari cc velvet jer ni..
    hehehe

    ReplyDelete
  17. xpernah makan kat fish manhattan ni...mahal wooo

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...