teman2....

Wednesday, June 13, 2012

WW Aiyan ngn ayam madu

as salam sume kwn2...

sorry yek, smlm aku tak ber BW blog korang, aku gi kursus smlm... akhirnya ckup sudah 7hari berkursus utk thn ni.... jom lyn gmbr aiyan ngn ayam madu... aku bg bhg drummet... beria2 dia mkn walaupun takde gg... alah dia dok isap2 je ayam tu... sian lak tgk dia beria2 tgk org mkn kn

gini lah gaya kalu dia mkn sesuatu

p/s: hrp2 takde lah cik anon bg `nasihat` lg... bg aku, aku takmo kongkong sgt anak aku sampai itu ini tak blh..aku nk dia pun rasa nikmat mcm bdk2 lain... aku pnh tanya kt paed n dia bgtau takpe skit2...

30 comments:

Acik Erna said...

assalan dana..asalkan kan.aiyan sihat kan..biar la aiyan rasa..walaupun setakat hisap je

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak ayam cikit aiyan... hehe

lieyalatif said...

kikiki siap sound cik anon tuu heheeheh....sebok jek kan...anak kite, kite tau laa nak jaga.....

aiyannnnnn...aunty nak gigit sikit boleh tak....aunty geram tgk aiyan mkn sampai telentok tu....mesti sedap tu.....abis berlemoih hah...kompom ko mandikan balik kan dana lepas tu heheehehehee

Afasz said...

olololo...sedap nye dia makan..nk sikit...

POSH76 said...

dapnyer nak cikit...

Kakzakie said...

Punyalah nikmat dia merasakan. Kuat dia genggam tu Dana hihi...

norhidana said...

Acik Erna-w`salam acik, betul tu kak..takmo nk kongkong sgt dia

Nurul Husna- hehehe abis dh la acik

Lieya- yelah maleh aku nk sakit ati wei, dia skrg nih suke2 je pg bukak play tray kt seat dia, pastu ddk gaya mcm apa, mmg abis berlemoih dhla baru mandi

Afasz-mmg sedap... heheh tp dh abis lah

POSH76- kalu yg aiyan dh isap boleh ke aunty hehehe...

norhidana said...

k Zakie- dia kalu dh dpt mkn apa2 mmg lokek kt org lain kak, itu psl dia pegang kuat2... heheheh

Cho Zila said...

sedap tau ayam gitu.... betoitu benonyer doktor okjer tapi orang kitani banyak ngat pantang larangnyer... mcm kalau demam atau batuk atau selsema orang tua larang makan limau padahal doktor kata vitamin ckan.. so nak ikut ker idak..
pada akak makan apa bendapun untuk kanak2 atau dewasa samajer konsepnyer... makan sikit jangan melantak...

norhidana said...

k Cho Zila- heheheh yelah takmo kene sound lg sbb konon nyer dana ni tak jg mkn aiyan, almaklum dia kn ada sakit jantung... tp kalu itu ini semua tak blh sian gk dia... selagi tak bwk mudarat rasanyer takpe...

Zana Md Nordin said...

ayyan....nak sikit
nampak cam sedappp jer...
mama awak masak sedapppppppp

ha ha ha
ada gark cik anon yg busy body nak jaga pemakanan anak orang yerk....adeh!.....

nur anis said...

anak buah saya pun takde gigi lagi..tapi makan macam-macam dah..sebab kesian tengok dia teringin sangat nak makan..

mamasuri said...

amboi aiyan..ko kalau makan mmg tak kenal acik dah kan..hehehe...mesti aiyan rasa kenikmatan manis2 madu ayam tu kan nah...hehehe

norhidana said...

Zana- hehehe ni mak tek kite beli je,mama kite mls msk heheh...

itulah zana,sblum dia komen mcm2 aku bgtau dulu lah...

ct rahani said...

setuju ngan dana.. sy pun x pantang2 sgt bab makan utk anak nih.. x mo anak jdk terlalu pemilih.. end up kiter jugak yg susah.. tp pe2 pun kena pantau la kan..

beria beno ha aiyan makan drummet tuh.. comel je nengoknya.. hehe..

norhidana said...

Nur Anis- itulah dik, dia tgk org mkn dia pun nk gk... kite bg biskut dia takmo

Emy- heheheh nikmat sampai lupe... mmg sgt2 nikmat kalu ngk dia mkn mi,mcm dh ada gg yoyo oo betul

norhidana said...

Ct Rahani- yelah ct, aiyan kan ada masalah jntung itu yg aritu cik anon bg 'nasihat' tu, tp takkan sume tak blh mkn kn, dia pun nk hidup normal gk kn

lelamaisara said...

wah bukan men ag makan ayam tu ye ..

norhidana said...

Lelamaisara- heheheh menikmati tuh

Dee said...

i think as a mother u know what's best for ur kid..isn't it?

seronok tol tgk ayyan mkn..auntie dee mtk sket boleh?

norhidana said...

k Dee- yes ur rite sis...

hehehe sory dh abis yek auntie... esok mak tek beli lg kite simpan skt ek

Qhaifa Nur said...

betul tu dana, jangan disekat apa yang anak nak buat..itu salah satu pembelajaran...pantau saja

sedapnya aiyan dapat makan ayam...

norhidana said...

k Qhaifa Nur- insyallah kak, dana mmg takmo sekat...sbb tu dana nk aiyan rasa semua... tp ada yg kata itu ini slh n tak blh...

Marsha~ said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiii... sedap sangat ke Aiyan oiiii?? Saje je buat auntie terliur tau...

Dana, pedulikanle anonymous tu.. biarlak Aiyan merasa sikit bukan byk pun kan.. sesekali, apalah salahnye...

LYAfrina said...

yummm..berselera makan ni

mia izzati said...

cik enon mana la tuu..tapi yela anak kita..kita yang jaga dia..cam anak saya ni..berat camtuu je..org kata kecik..dah kecik nak wat camne..takkan nak pam2 dia plak..risau tu mmg le risau..onyah pun saya bagi je makan cikit2 apa yang kita makan..asalkan tak memudaratkan..

norhidana said...

k Marsha- heheheh..mmg pandai bt org terliur tu
aah kak, dana mmg takmo kongkong sgt aiyan,biar la dia merasa nikmat mcm kite gk

Lyafrina- mmg berselera walaupun tadak gg

Mia Izzati-heheeh cik anonymous la dik,itulah kn dik,org tau ckp je...pastu ada je yg slh kn

izan mama mia said...

sedap sungguh ler tu sampai begitu sekali gayanya..heheh

norhidana said...

Izan- heheeh itula psl

:::aZiE::: said...

pandainyer mamam :) somot2 da ia...hehehe