teman2....

Monday, June 18, 2012

aku perlukan supplement

as salam sume kwn2,

salam isnin.... rasanyer mcm mls bebeno nk pg keje, syok rasanyer duk umah ujung minggu kn, walaupun sebenarnyer aku xcited nk pg keje... sbb nyer arini aku dh boleh gi keje ngn pakai baju lama2 sblum peknen dulu... hehhehe

aku kan asik cite kt korang yg aku asik cpt mengantuk lah skt ltt lah... huhuhu mcm2 betul penyakit maklum dh tua... so, aritu gi guardian pi bel lah supplement nih... tgh tunggu hasilnyer... aku tak tau nk mkn supplement apa, tanya je kt bdk yg jaga tuh... senang cite

ni lah 2 supplement yg aku amik hari2

23 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lepas ni confirm leh buat keje sambil lari :)

norhidana said...

Nurul Husna- ahak2... abis berterabur manik akak

mamasuri said...

blackmore tu mmg terbaik wok...
ni aku nak back up beli utk posa nnti lak...

norhidana said...

Emy- itulah, aku pun kene beli gk utk pose, kalu tak melepek lah tgri tuh... kan nk menjahit manik kan time pose nnti

POSH76 said...

multivitamin tu mmg bagus....tapi sendiri pun tak amik...ingat nak terai madu...

Kakzakie said...

Kakak product blackmore ambil dia punya EPO dana. Yg ini kakak tak pernah lagi consume...

norhidana said...

POSH76- itulah kak, kejenyer asik mengantuk bdn rasa tak ok... itu yg try amik tu

k Zakie- EPO tu utk apa yek kak? dana lg lah tak tau... amik yg utk join tu sbb dana skt ltt aritu

nn lylyn said...

kena hati2 mkn ubat2 ni kak.. takut leh kesan sakit saraf kemudian hari

norhidana said...

Nn Lylyn- hrp2 takde masalah gitu lah dik... ni kan utk vitamin... bkn yg da drugs tuh

inazamri said...

amalkan makan sesudu madu setiap pagi.pandai je akak nasihat org..akak pun tak rajin sgt mkn suplement ni.kdg2 je.tapi madu ni mmg akak makan la coz sedap makan sapu ngan roti hihi takpun bancuh air lemon + madu.

lieyalatif said...

mmg bagus dana amik suppliment ni kan...aku pun badan2 letih n penat... tu yg kene amik suppliment nie...baru segar badan...tapi aku ni ratu jamu heheeh...aku mkn jamu mak dara.....ni nanti mcm nak try cologen...tgk emy dah cube tu aku teringin tun......

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. akak cuba la yang detox foot patch untuk buang toksin dalam badan tu. mana tau berkesan ke :)

ct rahani said...

InsyaAlah lepas ni dana kembali bertenaga.. :)

dana, jom join contest kt blog sy.. :)

norhidana said...

k Inazamri- insyallah kak, kt umah ada gk madu tp nk mengambilnyer mls hehehe... kalu ni pil telan je

LIeya- heheh aku tak tahan jamu pns sgt wei,tkt drh tinggi aku dtg lak... cologen tu tryla beb, aku pun amik gk

Nurul Husna- ada gk try dik, tp pas dh mcm tak banyak toksin tu sama je bdn akak...heheheh cube dulu mana yg ok

Ct Rahani- insyallah ye, nnti dana tgk contest tu ek

izan mama mia said...

nak cubalah..dah masuk 30an ni tenaga makin hilang ,..

nur anis said...

insyaallah lepas ni akak lebih sihat dan bertenaga..:)

norhidana said...

Izan- aah mmg pun, akak yg baru 30 ni pun dh skt2 bdn... mcm dh umur 50

Nur Anis- insyallah dik...

Papa Mifz said...

bagus mkn supplement nih...leh cergas sikit..:)

norhidana said...

papa Mifz- itulah dia, kalu tak melepek je...

Dee said...

dee amik catalyst virgin coconut oil..kalau nak bertenaga dan cantik kena amik collagen euphyra kot..mahal sket..tp tgk org mkn berkesan..dan bertenaga...

LYAfrina said...

lya xde ambik apa2 supplement pon.. tp dulu ada amalkan minuman kolagen j la..

norhidana said...

k Dee- ada dgr gk psl catalyst tuh... dana ada gk amik cologen, el marino dr elken

LYA- Lya takde masalah apa2 oklah kot, akak nih cpt beno pnt nyer

CheNamNam said...

nanti kalo hasilnyer bagus jgn luper bagitau hakak yer...harus ku cari jugak...hahhaha