teman2....

Monday, June 4, 2012

main msk2 kt rest asap2

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin... arini opis aku lenggang gile, ramai beno yg amik cuti sempena cuti sekolah ni.... tp kejap beno dh nk naik sekolah kan heheheh... kalu ada seminggu lg kan best...

belek2 gambar lama ada jumpa lak, gambar ni minggu lps nyer, pas2 gaji edy nk banjer mkn grill n steamboat, itu yg sampai ke restoren asap2 nih... ala kt  ukay perdana tu je, dkt je ngn umah... hehehe mlm2 mls nk kuar jauh2... mule2 tu mmglah best kan... tp bile dh mule mengrill tu keadaan jd pns... itu tuan putera mana tahan duk diam kt stroller dia, merengek2 lah... mmg aku mkn kureng nikmat lah hehehe.... 
makanan kt situ kire ok n fresh2 gk... tp aku prefer grill dr steamboat heheeh... 




tain ngn edy yg sibuk main msk2

antara seafood yg diaornag amik

daging n paru n makanan grill dia mmg best

24 comments:

Azian Elias said...

akak pun suka grill.. bako je..

Kakzakie said...

Makanan style inilah favorite anak-anak kakak Dana. Tunggu Ayyan besar sikit dia mesti suka dan akan buat sendiri..

izan mama mia said...

saya pun suka....nyummy

norhidana said...

k Azian- betul tu kak... kalu dh ada grill yg rebus jd kurang best heheh

k Zakie- hehehe... seronok sebenarnye kak,kite blh rebus or grill apa yg kite suke... mcm main msk2 lak

Izan- heheh betul3

ainnoraini said...

mmg suka makan2 macam ni...anak2 semua dah besar2 lagi la diarang ni suka...

norhidana said...

k Ainoraini- kami sesekali boleh la lgpun aiyan mmg tak blh duk diam... lg2 bile tgk org lain mkn

wahida said...

ni yg rasa nak terjah ni...nyampah tau....makin blogwalking makin bertambah list jalan2 cari mkn aku nak terjah....huhu...

mamasuri said...

susah kan ada anak kecik ni...
gerenti omaknyer kurus..sbb takleh nak rasa nikmat makan dah..hehehe
sedap lah wei grill tu...lunch hour ada bukak tak???

norhidana said...

k Wahida-heheheh.. kalu terjah situ jgn lupe bgtau, blh join sekali sbb dkt sgt ngn umah

Emy- hehehe mmg betul mi, nikmat tu mmg kureng sgt, pastu bungkus bile tak dpt nk mkn... rasa dia mule bukak ptg kot mi

Qhaifa Nur said...

memang fev akak kalau makan gini..bestlah dan meriah dengan bahan-bahannya kena terjah sana pulak...

mia izzati said...

wahh nasib saya tak ngidam jekk..syokkan dapat makan camni..

nur anis said...

yummyy..sedapnya...saya pun suka steambot yang ada bakar-bakar skali...

lieyalatif said...

wow..sedap2...last aku mkn mase abah aku belanja tahun lepas.....tapi betul dana..ade budak kecik payah mkn tempat2 camnie...panas sikit...aku mase pergi pun dayyan behave sebab aku bagi semangkuk kuih buat die main2...berkecah abis hah....

Marsha~ said...

adoyaiiii... dahle tengah lapar ni...

inazamri said...

dana,akak ni tak penah lg gi makan steamboat tau..serius tak penah.tingin gak nak merasa..selalu grill aje.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer dana... terliur nengoknyer.. hishh... kalo dekat2 ngan umah akak ni.. payah nak cari res steambot melayu.. laki akak payah sket kalo ca ya nun alip punya ni...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kita bako kita bako. hehe

Dee said...

bako mmg lg sodap..hehehe..

Aida78 said...

apa nama restorannya mcm best jerk...macam nak join jugak huhuhuhuhu....

Aine Ainun said...

nyummyyyyyyyyyyyy
sangat terliur=))

Aine Ainun said...

nyummyyyyyyyyyyyy
sangat terliur=))

norhidana said...

k Qhaifa Nur- hheeheh betul tu kak... tp sesekali boleh

Mia Izzati- kalu ngidam abis lah akak

Nur Anis- betul tu dik syok kan

Lieya- betul tu beb, aiyan tgk tempat gk... kalu tmpt yg nyaman sejuk je elok jelah dia... tmpt ni pns gk kan tu yg tak duk diam tu

k Marsha- hehehe apa lg kak. jom cari mkn

k Inazamri- wajib try gk nih kak

k Ratna- heheh tp dana lg selalu terliur ngn menu akak

Nurul Husna- hehehe kite bakor dia

k Dee- setuju tu kak... nikmat

k Aida78- restoren asap2, kt ukay perdana je kak

Aine- jom2 try kt restoren asap2 nih...

Che Rosliza Che mat said...

Sedapnya...Terliur tengok...

lelamaisara said...

wow...sedap tu...:)