teman2....

Thursday, June 21, 2012

photo diary- lunch time

as salam sume kwn2,

salam batik day.... walaupn harini aku tak pakai baju batik kan, takde baju batik dh ko, yg ada pun lama2... baju batik aku yg lama2 kebanyakan nyer besar2, tailor lama aku suke sgt besarkan baju batik aku, jd nyer bahu jthn, pakai pun tak cun sgt kan... hehehhe

ok lah nk tayang photo diary lunch time sepanjang minggu nih, mls tul nk mkn kt kantin jupem ni, asik menu yg sama je sampai dh naik bosan dh wei, 2 yg aku ngn pn Emy asik merayap je time lunch hehehe

ini lah Pn Emy bff aku 

kami lunch kt black canyon kt aeon au

nasi ayam kt foodcourt setiawangsa, sedap, besar lg portion nyer

ni lah kedai nyer sapa2 nk try

see2 bsr gile kan, ns ayam dia rm4.50 je... murah kan

ni semalam nyer kes, try kfc baru

tobat aku takmo mkn lg, pedas gile tahap cipan wei, sampai ke mlm aku menanggung skt perut

last sekali muke hero aku....


p/s: tak sbr nk jmpa doc isnin nih, nk tgk camne jantung aiyan... mintak2 dh banyak progress yg positif

25 comments:

izan mama mia said...

oh..baru tahu..kenapa ngan jantung aiyan...moga dia sihat..

lieyalatif said...

walaweyyyyyyyyyyyyyyy...meleleh tgk nasi ayam tu dana.....mmg besar portion die yeak...ayam tu yg menarik perhatian aku tuh....kulit die tuuu buat aku mcm nak terkam hohohoho......

ye ke wey pedas gile nak mamps! dah le aku ni tak tahan pedas mmg akan ceri beri le nanti....tapi tgk dari kerangupan tu mcm nak cube.....tapi siyes ko, aku mcm ko tak kuat pedas.....

aiyan kacak!!~

Azian Elias said...

amboiii... makan sakan nampak.. macam2 ada.

Acik Erna said...

asslam dina..sedap2nya menu lunch dina.
semoga aiyan makin sihat..insyaallah..kemain manja dia dengan senyuman menawannya

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

oh, sedap wes...

psst, dh try wat bilis goreng n3 awak b4 ni..
mabeles, tq ya share idea!

Zana Md Nordin said...

perghh...
makanan sumer sedap2..
ko saja tayang erkkk
nasi ayam tu..kalau harga rm4.50 kira murah ler dana..portion ayam tu pun besar2..ok lerr

giler pedas ke dana kfc baru tu
baru nak try...
kalau sampai mengundang sakit perut
nie yang buat aku tak berani nak makan nie.......

Kakzakie said...

Kakak doakan moga apa yg kiat semua harapkan buat Ayyan dimakbulkan Allah. Kalau tengok perkembangan macam +ve kan Dana sebab dia dah makin cerdik...

Puan Fifiey said...

semoga aiyan sihat sokmo.. dan jantung aiyan semakin baik.. aminn

kakcik said...

Mudah2an kesihatan Aiyan baik sepenuhnya. InsyaAllah.

norhidana said...

Izan- aiyan ada jantung berlubang, amin, tq

Lieya- heheheh... tp mmg sedap wei, tak penah menghampakan....
-mmg pds gile wei kfc tu, mmg sdp rangup tp aduhla pds dia yg aku tak tahan sgt

k Azian- heheheh... kalu dh mkn luar mmg gitu lah gaya nyer kak... sdp2 saja

Acik Erna- w`salam acik, amin2... insyallah acik

k Leily- amacam, bestkan menu simple tu

Zana-hehehe sesekali, amik ko menu lunch nih, dh asik mkn luar je...
-mmg pds gile kfc tuh, bg aku yg tak thn pdslah... kalu ko mmg kuat pds cube lah wei... rangup

K Zakie- terima kasih kak... hrp2nyer gitu lah kak, semoga ada perkembangan yg positif n semoga lubang tu dh makin mengcil

Pn Fifiey- amin... terima ksh

kakcik Seroja- insyallah, amin... gitulah yg diharapkan kakcik

mamasuri said...

ko lah esyen cakap ayam kfc tu tak pedas..last2 ambik ko..aku yg kuat pedas takleh tahan...antara gambar makan tu..aku suka kte makan kat black canyon...nyum2..ayam masak masam manis dia marvelous...

aiyan bt muka nakal..geram tgk..comei..

wahida said...

nasi ayam tu, mmg memanggil2...huhu...besar ayamnya...murah lak tu...

aku pulak suka sgt pedas nok...suka giler...kalau tak pedas tak feel...hehe...

harap ada perkembangan yg baik utk aiyan isnin ni...kita sama2 doa yer..

Qhaifa Nur said...

terliur tengok menu2 tuh...
moga ada berita baik buat aiyan...

norhidana said...

Emy- ahak2 yelah, aku redha jelah kene mrh dek ko sbb aku yg slh... nnti kite mkn kt black canyon lg yek... tomyam dia best...

k Wahida- heheheh murah n sedap kak, ko mmg ptt cube ayam kfc tu kak... pastu jgn lupe bt ntry kt blog ko, camne... insyallah kak, doakan aiyan ek

k Qhaifa Nur- insyallah kak...

Tihara said...

kalo tgk gambo makanan ni segor bijik mata..alhamdulillah..mmg muwah la nasik ayam 4.50 tp ayam beso giler...menu baru kfc tk penah ada yg semenggah...hot n spicy gak yang best kan..

moga aiyan sentiasa sihat dan ceria :)

norhidana said...

k Tihara- hehehe terus kecur ye kak tgk mkn2... kfc yg tomyam tu dana suke kak, sdp... tp tak sangka la hot falmming nih pds giles

Dee said...

nasi ayam tu sedap je..besor2..

moga ayyan sihat2 je ye..

ct rahani said...

x try lg kfc baru tuh.. nak try jugak la.. sy mmg suka pedas2 nih.. hehe..

arap2 jantung aiyan byk perubahan yg positif yer.. amin.. comel senyum aiyan tuh.. rasa nak cubit2 pipi dia.. geram tgk.. hehe..:)

nn lylyn said...

yang last sekali tu paling sedap =) hehe

norhidana said...

k Dee- mmg sedap, berbaloi2 gitu

Ct Rahani- try la ct, utk yg mmg minat pds2 sesuai lah... yg jenis tak mkn pds sgt cam dana mmg tak sesuai... insyallah,doa kan yg terbaik utk aiyan ek

norhidana said...

nn Lyyly- heheheh itu mmg sedap, mkn tak abis2

LYAfrina said...

lya x pnh mkn lg kat black canyon ni...

pedas?? eee.. i like..lg nak makan.. heheh

mia izzati said...

pedas ek kfc baru tu???? tak try lagiii....

Zulfadly said...

kfc baru ke, mcm sedap

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nk kfccccccc... :)

aiyan, semoga cepat sihat ye :)