teman2....

Friday, March 24, 2017

Main Dart suka2

as salam semua kwn2,

Salam jumaat penuh barakoh

Rabu baru nih ada game dart, kelab kt opis nih ada bt perlawanan sukan dalaman. Aku join dart ngn congkak. Saja suka2 , dart nih seronok main nya aku tak reti nk aim3 mcm org yg dh biasa main, aku pakai baling je hahahhaha

Main lak 3 set, berpeluh 1 badan, lenguh segala tgn kaki... lawan aku mmg teror sbb laki dia pun wakil jabatan main dart, walaupun aku kalah tp dpt lah menang sekali 1-2 hehehhehe


penah main dart 2 tahun lps, trs rasa tersuka nk main dart nih

sampai berpeluh2 main dart nih,... nsb masa tu bilik aku ada ekon kalu tak nngis


p/s: aduhla dh beberapa hari asik usha www.lazada.com je

14 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Dah akak lama tak main dart ni ..
sebenarnya seronok bila kena aim nya kan..

Ok lah berpeluh..
Untuk kesihatan..

Mrs Anna said...

kalau mrs anna confirm melayan ke lain tu...hehe

norhidana miswan said...

k Norhayati- btl kak, tp kalau dana selalu aim lain ke lain pegi nya

Mrs Anna- hahahhaha sama lah dana pun..tp seronok sesekali kn

- dieyana - said...

wow, dart dan peluh, merecik! ;-))

NanyFadhly said...

Tu dia! sampai menitik peluh. HAHA! Nany belum pernah main dart lagi. Nak gak cuba main. Mesti best kan bila dapat baling lepas tuh tepat kat tempat yang kita nak. Terbaik lah!!!!

Mommy Cici said...

wah tu diaa kak sampai berpeluh. ingatkan dart ni senang sebab tengok orang main baling ja

Amy Hilmirda Daud said...

bagus berpuluh macam tu, bukan senang main dart tu.
akak memang tak gheti.

anne samuel said...

kata tak pandai main.. tapi menang ... teettttttt ..

norey said...

merecik peluh.....hehehee

hainom OKje said...

Main dart pun boleh peluh ek Dana. Padahal tak delah banyak pergerakan kan....
Popular juga sukan dart ni ek. Anum pun main jugak kan

ZULHILMI TEMPOYAK said...

jauh jugak ni.. huhu

tiga lalat said...

menten chantek celak mkcik tuu., hehe2

Cik Rose said...

best main dart.. rose pun wakit cawangan untuk dart dan carom..

TukangKebun said...

Berpeluh juga main dart ni ya.