teman2....

Thursday, March 30, 2017

photo diary #8 cacamarba

as salam semua kwn2,

selamat hari khamis arini... semangat arini i memakai baju batik baru, hasil jahitan mil ku

PD arini mmg merangkumi aktiviti hampir tiap hari minggu ini, gitu.... 
kadang otak agak tepu awal2 pagi nk bt ntry ngn belum sarapan lg, abis kalu lambat tkt2 kang kene block mcm aritu.

MAMPU skrg ni dh makin straight la, banyak jgk blog kwn2 yg aku tak blh bukak... aku pun tak tau dia kira camne, sbb ada je blog yg blh bukak... entahla

Jom layan gambar yg ada

kupu2 terbang ngn kupu2.... tudung kupu2 peberetku

gini lah barang2 yg di bwk time ada appoinment kt HKL atau IJN, segala surat2 ngn barang2 aiyan

lyn main game angry bird ngn papa, mana2 game yg dia tak blh lepas dia suh papa main


sian sampai lebam tp tak dpt jgk amik darah

kiri kanan kene... sian lah anak mama nih... dgr dia melalak dlm blik tu bkn main kuat

kuar2 bilik je trs nngis tunjuk tgn dia yg kene cck sambil nngis... lahai sian dia

gini lah jadi kalau kene block tuh, kt atas tu akan kuar perkataan MAMPU... choiiii

baju raya aiyan dh siap, tokmi yg jahit baru dpt posnya minggu lps

teringin layan mee tarik... tp yg 2 org tu lyn nasi grg jgk... sedap jgk mee tarik kt sini... 

p/s: cpt btl masa bergerak yek... dh nk msk bln 4.... kang kejap je dh ujung bulan.... 

8 comments:

Amy Hilmirda Daud said...

Otomen memang tak boleh tinggal ye aiyan :)
Dah siap dah baju raya aiyan... cepatnya.

Norhayati Mohd Isa said...

Alahai kesiannya ayyan..
Bila ambil darah ni memang anak2 fobia bila cucuk2 tak dapat..
Anak akak dua org tu punya takut kalau cakap kena ambil darah..

Wah dah siap ye baju raya ayyan..
Cantik pulak..
Tahun ni coklat ye Dana..

Ohhh macam tu ye kalau kena blok oleh MAMPU...
Sebab apa ye..

lieyalatif said...

same la dana...sebab tu aku terhad nak blogwalking skrang...semua kene block...ade yg boleh bukak ...mcm blog ko okey lagi ....so mane yg leh bukak ajek laa aku drop komen....buntu otak aku laaa..semua takleh bukak...tu aku mls nak aktif lagi dah....

dayyan pun ade beg otomen tu dana....

NanyFadhly said...

Lajunya dah siap baju raya! bagus ..bagus. Lagi cepat settle boleh fokus nak puasa dan beribadah jer nantikan. Tak yah berebut2 shopping last minute. Hehehe...

aizamia 3 said...

Kesian dak Aiyan.. tapi demi kesihatanmu sayang bertabahlah mama dan papamu.. ;)

psstt: Nak jumpa dak Aiyan.. ntah bilanya.

hainom OKje said...

Mana baju batik barunya ? selpie le seluruh tubuh, baru nampak...

Macamana result darah Ayyan Dana? Harap semuanya ok. Hari tu hakak pun baru pergi makan mee tarik warisan Dana kat Bangi....Bahi hakak, masakan diaorang biasa biasa ajelah...bolehlah makan kalau teringin tu

norhidana miswan said...

k Amy- otomen peneman setia, baju raya bt awal sbb yg perempuan nk pakai utk majlis kawin maktek akhir bln 4 nih

k Norhayati- itulah, meronta2 kuat kak tak dpt amik darah pun...
aah coklat utk laki pink utk pempuan kak... entah sbb tulisnya social network tu kene block... ada mcm2 lg, ramai kwn2 blog yg kene block... tensen

Lieya- tensen jadinya, ada yg kene block ada jgk yg tak kene block, tkt kwn2 ingat nape kite takmo komen kan

NanyFadhly- sbb nk pakai masa kenduri kawin adik bln 4 nih...

k Aizamia- itulah, tp tak dpt pun amik darah kak... huhuhu

k Hainom- heheheh takde gambo penuh... malu lah kak...
result darah apa kak, amik darah pun tak dpt

aryan azra said...

kesiannya aiyan mesti sakit tu..

cantiklah tudung kupu2 tu..