teman2....

Tuesday, March 7, 2017

POtluck bday jan n feb 2017

as salam semua kwn2,

Salam selasa kwn2... 

Jumaat baru ni kan aku cite ada potluck, meriah gitu ... potluck kali nih aku mls nk msk jd aku oder je dessert ngn kwn aku yg mmg teror bt dessert sedap.

Jd nya aku tlg2 lah kwn2 lain yg sediakan makanan kt opis, tlg bt sandwish sardin ngn tlr. puas hati sgt hasilnya..

Menu kami pun mcm2 jgk
Nasi lemak
Mehun goreng
Lontong
Sandwish sardin ngn telur
Kek carot SR
kuih2 seri muka, kole kacang
fruit tart ngn cheese tart - ini yg aku bwk hehehe
murtabak
air panas n sejuk

* tp nya, aku tak sempat nk amik gambo semua2 menu hehehhehe... i is bizi aritu

Utk menu bln mac n april katanya nk tema masakan kampung, dh ramai yg relahati nk bwk ulam2 je hahahhaah


ni antara dessert yg ada, gebu kan cheese tart tuh

geng2 lelaki tu beli lontong, sedap btl lontong yg depa beli tuh

tu, gigih aku menolong kwn2 bt sandwish semua siap bersarung tangan lg tau

amacam.... nampak menarik tak?

menu  lontong yg mmg mantops
ni mereka yg di rai kan.... 

ni brownies kedut aku oder jgk tp masa nih aku kuarkan time ptg saja nk belanja kwn2 rapat opis je



12 comments:

LYAfrina said...

Meriahnyaaaaa..best sesekali buat potluck ni dana.. Sandwich tu nmpk sedappp sgt!

Nafira usof said...

Telan ailoi tengok semua menu2 tuh.
tetiba laparrrr.. sedapnye sandwich tuuuu.

Kamsiah Yusoff said...

alhamdulillah..rezeki tu..meriah dgn berbagai jenis makanan

Bbwana adienia said...

Bestnya macam2 ada..sandwich sardin tu yg 1st wana grap kalo nampak..hehe

Bbwana adienia said...

Bestnya macam2 ada..sandwich sardin tu yg 1st wana grap kalo nampak..hehe

aryan azra said...

meriahnya dana..sedap2 pulak tengok desertnya

Inani Hazwani said...

Meriah nya dengan makanan. Hehehe. Memang seronok buat potluck macam ni

Warisan Petani said...

Kalau macam ni bolehlah buat tiap2 bulan.

Mommy Cici said...

syokkan sesekali buat potluck ni. kaalau malas masak boleh order je ni

Cik Rose said...

meriah kalau buat makan-makan macam ni satu office... geram pulak tengok brownies kedut tu kak... teringin!

hainom OKje said...

Ko ni kan Dana, mmg saja tau menyiksa jiwa raga hakak yg puasa ni. Puasa ganti tak habis lagi weyh... aduhhh..
Tadi ada gak terpikir sandwich sebenarnya...udah tertengok kat sini pulak

Ainniah Zulkefli said...

seronok buat potluck ni, makanan macam2 ramai2 bawak. ke laut diet kalau ada potluck haha