teman2....

Wednesday, March 8, 2017

Selamat hari wanita sedunia kwn2

As salam semua kwn2,

Salam Rabu

Selamat Hari Wanita Sedunia kwn2....  Seronoknya kalau hari nih dpt ddk rumah lepak2 sambil layan tv pastu rehat2 tido mkn tido mkn hahahhahah



ptt harini pakai warna pink.... tp pepel pun cun jgk kan... 

ttp bersyukur aku merasa mengandungkan seorang bujang gendut nih...
 anugerah teristimewa bt seorang wanita

p/s: Psl kening, kening tu aku belajar bentuk nya kt you tube je, pakai eye brow pencil ngn eyeshadow coklat je... tak perlu nk cukur2 or cabut2 bulu kening tuh.... tp ttp jgk nampak comot sbb tak mahir lg

16 comments:

Kakcik Nur said...

Selamat menyambut Hari Wanita Sedunia, Dana... :)

Maria Firdz said...

Selamat hari wanita sedunia..

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari wanita dana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

aizamia 3 said...

Selamat Hari Wanita Dana.
Moga kita semua berada dalam keadaan sihat dan gembira hendakNYA walau rutin harian sama je macam bias.. hehehe..

tiga lalat said...

selamat hari gegurl., hehe2

Inani Hazwani said...

Selamat Hari Wanita Sedunia kak Dana :)

Cik Rose said...

Assalamualaikum.. selamat hari wanita juga buat kita-kita ni. hihi

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- tq kakcik...

Maria- tq cikgu...

k Norhayati- macih kak

k Aizamia- amin2, sama2lah kite ye kak

3 Lalat- macih2 ye

Inani- macih nani

Cik Rose- w`salam... btl tu dik

- dieyana - said...

selamat hari wanita!

-mana ada comot kening tu, ok dah tu..;-))

NanyFadhly said...

Selamat Hari Wanita Sedunia to you too~~~ semoga sentiasa sihat dilindungi ALLAH S.W.T selalu.

LYAfrina said...

Selamat hari wanita juga buat dana..semoga ktntrs mnjdi wanita y kuat n tabah๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

makchaq said...

Selamat hari wanita buat Dana dan jugak semua wanita2 cekal semua...

Makchaq duk rumah dihari wanita... tapi tak sempat lepak pun...he he..

norey said...

Selamat hari wanita..

Cik Itah said...

selamat hari wanita jugak :)

hainom OKje said...

Kalau zoom mmg nampak comot sikit....tp kalau tengok jauh, cantiklah Dana.
Hakak jugaklah kening yg mcm Shinchan hihi...

Ainniah Zulkefli said...

selamat hari wanita sedunia juga. nak wish jgak walaupun dah beberapa hari lepas. hehe