teman2....

Monday, March 27, 2017

blog ku kene block

as salam semua kwn2,

tak tau lah apa kes nya...

blog ku kene tahan dek mampu... entahla fenin mikir

oh ye... esok aku cuti rehat ada appoiment aiyan kt HKL...

ok bye2 dulu kwn2

14 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Kenapa pulak dana..
Macam mana dana tahu kena blok dgn mampu..
Akak ni lagilah buta IT..

Moga masalah blog dana akan pulih segera

Warisan Petani said...

Semoga masalah blog Dana akan pulih segera.
Mampu tu sape ek?

- dieyana - said...

erkkk.kenapa tu..apa2 pun semoga dipermudahkan semua urusan ya!

wahida said...

eh macam mana tu beb...tak faham...

norey said...

samala dana..kena block dengan mampu...
kadang² boleh....huhuhuh

hainom OKje said...

Ha a mcm mana tahu kena block? Mampu tu siapa.....Aduh mak pulak yg fening.
Moga Allah permudahkan urusan ko Dana esok...

ZULHILMI TEMPOYAK said...

aik.. blog yg mn.. haritu ramai2 kena hack yak..

Amy Hilmirda Daud said...

kenapa kena blok? mampu tu siapa pulak?

mama ila said...

erkk..macam mana nak tahu yer kita kena block ngan mampu? dana boleh share tak??

tiga lalat said...

wahh entri speku nih., hikhik2

aryan azra said...

oh mampu boleh block blog kita eh..akak tak tahu pulak.
moga dimudahkan urusan dana

Cik Rose said...

kenapa diblock tu? MAMPU? ingat internet office yang block.

TukangKebun said...

InsyaAllah tiada masalah kena block.

aizamia 3 said...

Kena block kalau bukak dekat tempat kerja ke..?