teman2....

Thursday, February 2, 2017

Balik Kerteh ep1

as salam semua kwn2,

maaf arini lambat bt ntry, kt jupem ni dia block blogspot la huhuhu sadis, time rehat je boleh bt ntry n jln2 umah kwn2
Insyallah esok sebelum kul 8 aku try bt ntry heheheh... 

Jom kite layan gambar2 sepanjang cuti2 kami balik terengganu, 
Ni cite hari pertama n kedua kami, ahad n isnin ye... heheheh 


Sampai2 kerteh tu jln2 tepi pantai dulu hehehehhe

ptg ahad tu kami jln2 sini, masa ni mmg ombak kuat.... almaklum musim banjir kan

pagi isnin tuh mil msk laksam utk sarapan.... lahai sedapnya

pastu dlm kul 10 ajak pi pasaraya ECO, mil aku klu ajak jln2 situ mmg suke lah dia

lps pi eco, ke mesramall plk. terjumpa ngn adik2 ipar aku lak kt sana... sbb kami kuar arah lain2

ptg tu mil msk nasi minyak atau ns hujan panas ngn gulai ayam.... aduhla bertambah mkn.... 

p/s: terlebih cuti jd lemau rasanya heheheheh

13 comments:

Amanda Suria said...

Bestnya...akak kalau ke Kemaman akan singgah beli kopok keping ngan kopok lekor...sedap...

al - lavendari said...

laksam tu yg saya tak boleh tahan .. hehe.

Warisan Petani said...

Zamang dulu masa duk Teghanu,ikut jalan pantai memang jumpa Kerteh.
La ni ikut highway terus sampai KT

Cik Itah said...

nyum nyum laksam tu nampak sedap lah hehhee

Kamsiah Yusoff said...

sedapnya laksam..dah agak lama akak tak buat..yg beli kurang sedap ..

Norhayati Mohd Isa said...

Laksam tu yg buat akak terliur dana..
Sedapnyaaaa...

LYAfrina said...

bila kt nk ada pluang bjumpa kan dana..klo kbtulan lya g kerteh msa tu leh jmpa

wahida said...

ofis ko dah sama macam ofis laki aku...semua blogspot dorang block...kesian laki aku tak dapat nak blogwalking blog bini dia neh...ekekekek...


weiiiiii....nak laksammmmmm!!

Petak Bunga said...

bestnya blk kg..

Azian Elias said...

kalau balik kg sure sedap je tekak nak makan kan dana.
timbang kila boleh tercabut dibuatnya.

hainom OKje said...

Laksam tu senang je ke nak buatnya. Bukan ke mcm renyah jugak kan Dana. Nak mengukus laksam dia, nak merebus ikan bagai tu

Ainniah Zulkefli said...

sedapnya laksam.

Mommy Cici said...

sonok balik kampung ni, confirm dapat makan extra sedap ye tak?