teman2....

Friday, January 20, 2017

hb papa

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua kwn2,

arini kene setel keje betul2, insyallah minggu depan nk cuti seminggu balik terengganu.
Kalau ikutkan mmg syg cuti rehatku, tp dh edy dpt cuti seminggu, takkan aku takmo ikut dia balik kg kan.

Bila balik kg secara otomatik, diet2 akan dihentikan kih3... no oat utk seminggu rasanya

Blog ni pun kire cuti seminggu, hehehhehe

18 Januari
Bday papa aiyan yg ke 36 tahun, simple2 je kami buat mkn2 kt umah
hadiah tak beli lg sbb dia tak jumpa apa yg dia berkenan.... cara kami bg hadiah mmg camni...


pagi2 tuh bg sarapan utk dia.... heheheh nasi lemak ngn airkotak je

kek 1 slice je hhehhehe... 

simple je sambutan kami tiap tahun.... 

ayam bakar mayo ngn sedikit sayur... 

25 comments:

Kakcik Nur said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran, Edy. :)

aizamia 3 said...

Selamat Hari Lahir en. Edy..
Moga sihat dalam meledani rutin harian dan happy di samping Dana dan anak tercinta.. ;)

Inani Hazwani said...

Selamat Hari Lahir untuk suami akak. Wahh nak balik Terengganu seronoknya kak balik kampung 😊

- dieyana - said...

hb utk suami awk...simple, but sweet! eh tersedap pulok tgk nasik tu..kite tgh lapar ni hahhaha

Acik Erna said...

Selamat hari lahir buat suami Dana..yang penting ingatan Dana kan

ZULHILMI TEMPOYAK said...

hb... alolooo.. cuitt.. hehehe

Kakzakie Purvit said...

Rugi tak ikut balik kg kan Dana:)
Sambut birthday kat kampung lagi meriah

Happy birthday buat En Edy!

Sue Bee said...

Romantiknya dua laki bini ni.. Blog cuti seminggu tak heran tu, tapi mcm SB, sebulan dua cutinya..hahahaa!!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

HB buat ncik suami akak.
Ringkas lagi baik.
Asal kita bahagia ok kan.

Jobdirumah Buat Duit said...

Nampak sedap kek tu.
Kek apa tu akak?

HB buat encik suami akak.
Semoga sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- terima kasih kakcik

k Aizamia- tq kak, amin...

Inani- tq nani... ye lama tak blik sana...

Dieyana- alamak, jgn tenung lama2

Acik - tq acik

Zulhilmi- tq hehehhe

k Zakie- rugi mmg rugi kak oi... tq

k Sue - heheheh tulah SB lg lama cutinya

PMDR- time kasih adik, ye ye simple2 saja kami

Jobdirumah- sedap dik, itu apa ntah namanya akak pun lupe heheheh

Ainniah Zulkefli said...

Selamat Hari Lahir utk husband ya. sambutan simple ke besar2an ke...paling penting korang happy. :)

Ainniah Zulkefli said...

Selamat Hari Lahir utk husband ya. sambutan simple ke besar2an ke...paling penting korang happy. :)

Warisan Petani said...

Hb ke 63 En Edy
ehh silap. 36.

hasnidar Ramlyy said...

happy birthday ya en edy...

Aida Salleh said...

Happy Birthday Edy! Semoga sentiasa dalam rahmat ilahi.

Norhayati Mohd Isa said...

Happy Belated Birthday for papa ayyan..
Elok sambut sederhana tu jer tu dana,,
Cukup ke 3 org mkan satu slide tu :)

Cik Itah said...

selamat ulangtahun kelahiran buat suami akak :)

raihanah said...

happy bday hubby dana. sedap nampak kek tu

Adam said...

Terlewat ke kalau say ucap happy birth day.
Kalau terlewat sampaikan salam saya aje kat dia.

Mas said...

Hb jgk la walau cam lambt..waah maknn menyelerakan..slmt bercuti!

Amy Hilmirda Daud said...

Happy birthday buat en Edy.
Selamat balik kampung Dana... semoga selamat pergi dan selamat pulang.

LYAfrina said...

selamat hari lahir buat papa aiyan..
moga terus diberikan ksihatan y baik ...
aamin

hainom OKje said...

Happy Bezday utk suaminya Dana. Sweet sangat dah tu. Beli kek bulat beso tu bukan ada sapa yg makan. Kang kejung dlm esbok hihi...

Mommy Cici said...

happy belated birthday :)