teman2....

Friday, January 13, 2017

Dugaan mama awal 2017

as salam semua kwn2,

salam jumaat

Maaf arini lambat bt ntry, pg td ada mesyuarat agong puspanita jupem, ptg lak kul 3 td ada meeting bahagian pentadbiran.  
Jd agak lupe nk bt ntry heheheh... 

Oklah aritu aku ada cite kan, rabu aku cuti sebab sakit otot, otot kt pinggang nih tegang sbb aku asik batuk2... 
Bila dh tegang otot tuh mmg sakit yg amat... mlm tu jgk pi kenek jumpa doc n amik ubat.

Khamis dh mule keje semula, walaupun msh rasa skit sikit2


koyok ngn minyak panas tu agak melegakan

p/s: smlm satu hari aku tak blh bukak blog kwn2 yg bukan blogspot, dr pagi sampai petang tak boleh2... nsb arini dh ok... lega

9 comments:

Azian Elias said...

sekarang dah ok dah ye Dana.
batik bad paling lemah lah kalau kena kan.

raihanah said...

semoga cepat sembuh dana

TukangKebun said...

Tak cukup rehat gaknya Dana.
Take care ya.

Warisan Petani said...

Rasanya dh sihat sekarang.
Alhamdulillah.

Ainniah Zulkefli said...

semoga cepat sihat ya. kalau perlu untuk suggest vitamin untuk optimize kesihatan, insyaa Allah Ain boleh bantu. :)

Inani Hazwani said...

Alahai syafakillah kak Dana. Moga cepat sembuh 😊

Nora Karim said...

Tak cukup rehat kot... moga cepat sembuh ya..

Aida Salleh said...

Take a goiod care of urself Dana. Semoga sentiasa sihat ya. Insyaallah.

hainom OKje said...

Sapu yoko yoko Dana kotnya boleh kurang ke...