teman2....

Wednesday, December 7, 2016

WW bila tekak mengada2


as salam semua kwn2,

salam rabu

Bila kadang tekak ngada2 takmo mkn nasi.... 

Layan sadin ngn biskut cream cracker  pun sedap jgk

tekak ngada time ahad tuh... sambil layan csi kite mkn ni lah... 

p/s: rasa tercabar lak bile kwn2 opis kata aku tak reti bt kek... keh3 trs rasa nk membaking

13 comments:

Inani Hazwani said...

Lain daripada yang lain ni. Heheh :)

Kamsiah Yusoff said...

time tekak mengada2 tu la yg rasa malas nak masak..

Mommy Cici said...

hehehe tu lah kekadang tekak ni memnag nak bermanja pulak taknak nasik. memacam benda nak. lama tak makan macam tu. selalu beli yg TC Boy ke apa namanya

hehe kita pun tak reti baking kak. tapi kita selalu blame oven >,<

Norhayati Mohd Isa said...

Tekak mengada-ada yg sedang buat tak apa dana..
Jangan mengada-ada yg susah nak buat :)

Senang jer buat kek Dana..
Mulakan dgn kek coklat kukus dulu..

Qhaifa Nur said...

Amboi sedapnya Dana...biskut pun ok apa..layan je
Citer kek...lama kak Nur x buat dah
Ni pun ank2 x de...lg malas

Kakzakie Purvit said...

Tak menyusahkan org tak ada masalah Dana
Sendiri buat sendiri makan:)

aizamia 3 said...

Akak tak pernah try yang macam ni lagi Dana.. ;)

norhidana miswan said...

Inani- tulah nani, kadang tekaknya ngada2

k Kamsiah- heheheh btl kak, tp kalu ahad kene msk sbb edy tak keje

Mommycici- betul2 tcboy tu jaman2 akak study kt U mmg pilihan tp dh tua2 ni tak lalu plk, nk yg sadin biasa tuh

k Norhayati- itulah kak,selalu yg senang2 je klu yg ssh2 bt2 lupe je nk bt... ye betl kek coklat kukus... dulu rajin bt skrg mls dh

k Qhaifa Nur- btl kak, tp bila sesekali sedap pulak... akak seronoklah mcm cuti2 lah anak2 sume tkde

k Zakie- heheheh itu semestinya kak

k Aizamia- tryla kak, layan, kenyang pun iya

nurbijen said...

sardin dgn biskut pun layan yer dana..
Tak pernah pula cuba mcm ni...

Hihihi, sabo aje laa... Apa lagi dana, tunjukkan skill baking kat depa... tak baik tau mengata kat dana...

aryan azra said...

apalagi dana..mari membakinglah hehehe nak tunggu dana nak buat kek apa la tu nanti ye.

sedaplah dana biskut tu makan dengan sardin, akak pun buat juga kadang2 tu

lieyalatif said...

sedap wey sesekali layan gini....ye laa dok mkn nasi ari2 bosan weh....

Siqah Hussin said...

Kali pertama ni kak dengar sardin makan dengan biskut..

hainom OKje said...

Tak de roti, biskut jadi ye Dana...
Apa lagi Dana! Sahutlah cabaran membaking!