teman2....

Thursday, December 1, 2016

PD mini disember


as salam semua kwn2.... 

Salam khamis n welcome December

Dh beberapa minggu tanya PD, arini ku kumpul2 jgk gambar2 yg ada utk share ngn korang 

Kira aktiviti seminggu gitu kan, mana yg tak sempat nk cite secara detail kan... 
sebenarnya kadang kering idea oi... 

bkn arini tp ari selasa nya baju... jgn pelik nampak botol air beso ngn mug tu hehehe... air kosong dlm mug tu teh hijau
kwn2 ku menyoping baju tshirt dewasa rm6 selai... sorang nyoping berhelai2

dh bosan msk ikan aye gulai ns dagang itu yg msk gulai kuning nih

edy skrg kalau beli udang ngn petai msti suruh msk sambal hijau nih... dh jth cinta dh tu takmo dh sambal merah

beli ngn kwn opis, spageti bolognise meatball rm8 mmg kenyang betul 

ari isnin baru nih, ada kwn2 opis belanja, mcm2 ada mkn ramai2 mmg seronok... 

mlm td maktek antar gambar nih, dia tanya aku apa... aku kata keladi sarawak tp dia tak caya... sabo jelah bdk tuh

p/s: jeles ooo tgk kwn2 ramai yg cuti balik kg lah jalan lah, aku nih ddk umah je... si edy lah keje je takmo cuti... lama tak balik kerteh

14 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Sedap pulak akak tengok udang sambal hijau tu dana..
Macam nak buat pulak balik nanti..
tapi tak de petai ::))

Kakcik Nur said...

Dah lama duduk di rumah ni kakcik pun rasa nak keluar bercuti...

Nak masak pun dah tak tahu nak masak apa. 😨

Warisan Petani said...

Cutilah untuk lapangkan fikiran,
dan kempiskan dompet.

Kakzakie Purvit said...

Makanan sana-sini utk kita tak pernah putus Dana
Pilih ajelah nak makan apa.

aryan azra said...

hujung2 tahun ni bolehlah cuti2 dana. sedap nampak udang petai masak macam tu, boleh try nanti tu

mshazadoes said...

udang tu,,tak tahan nengok !

norhidana miswan said...

k Norhayati- sedap kak, klu takde petai msk udang sambal ijau pun sedap kak

kakcik Nur- itulah kan kakcik, ssh nk cuti sbb edy keje ikut deadline projek....

en WP- nk cuti tp en suami lak tak cuti, mcmne tuh

k Zakie- betul tu kak... syukur kita mudah jumpa makanan cuma kadang tu ada yg harganya ish3

k Aryan Azra- nk cuti mcmne kak klu edy keje je... tensen sampai

Mshazadoes- hehehhe menggoda kan

sudipVSsenduk said...

semuanya nampak sedap & cantik tudung purple tu.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya. Macam-macam ada. Tunggu en suami cuti insyallah baru boleh ajak berjalan dengan senang hati.

Jobdirumah Buat Duit said...

Nampak sedap semuanya. Nampak menarik juga ubi tu. Nak bercuti sekarang musin hujan. Kurang meriah jika pergi kat kawasan pantai.

Amy Hilmirda Daud said...

murahnya baju t-shirt tu

Inani Hazwani said...

Fuhhh terliur tengok udang tu. Heheh :)

Cikna said...

Klu cikna cukup hangin bila org b'tnye kita jawab tp xcaye lak... Apa kes T'shirt tu murah sangat,..

Mommy Cici said...

wah sonoknya share share makanan.

psst kejap je dah masuk December kan kak T_T