teman2....

Wednesday, November 30, 2016

WW poslaju oh poslaju

as salam semua kwn2,

salam rabu kwn2...

geram plk ngn poslaju... dr minggu lps tunggu poslaju brooch tp tak sampai2...
dr 28hb kt poslaju cheras tp tak gerak2 sampai ke harini...

Geram plk rasa ngn poslaju nih... bkn ada cuti umum ke apa

smlm tgri tgk kt poslaju cheras, arini cek pun msh tak gerak2... apa hal

16 comments:

Kakcik Nur said...

Buat aduan terus ke pihak atasan, Dana...

Kakcik ada tulis di sini : http://kakciknurseroja.blogspot.my/2016/02/hubungi-mereka-sekiranya-mebghadapi.html

ros_reeza said...

geram juga. sebab pernah terkena jugak bulan lepas. huhu

Norhayati Mohd Isa said...

Itu bukan laju nama nya..
Dah tak bergerak2 tu.

Betul kata kakcik tu buat jer aduan senang cerita..

Kakzakie Purvit said...

Tak ada lajunya Dana
Anak kakak pernah kena berkali-kali
Cubalah call apa dia bagi alasan..

admirenaa said...

try call semak maybe terlepas pandang kot sbb sy pun pernah kena gitu huhu

Inani Hazwani said...

Kak Dana try call tapi macam Nani haritu takdek sorang pun yang angkat. Sudahnya nani pergi tanya dekat facebook askpos baru lah ada yang balas. Nani ni kalau dulu orang pos barang harini, esok mesti dah sampai. Sekarang sampai dua tiga hari nak kena tunggu. Haih lah

norhidana miswan said...

Kakcik Nur-td dh call baru depa nk update...

Ros- itulah grm kan sbb 2 hari tak gerak2 dh kenapa

k Norhayati- itu lah tkr pos siput hehehhehe

k Zakie- dh call kak, pastu baru kul11 dia bt penghantaran... sabo jelah

Admirena- dh call dik, smlm tak di angt pun

Inani- arini baru nganto, kul11 pagi baru nmpak gerak... yg pelik 28 ngn 29 tu naper tak grk2...

Bbwana adienia said...

Memang masak tunggu poslaju macam tu kan kak..geram sakit hati pun ada..

Bbwana adienia said...

Memang masak tunggu poslaju macam tu kan kak..geram sakit hati pun ada..

Atie Yusof said...

Kawan kat sini pun mengeluh Dana pasal pos laju ni..lambat bebenor depa update dlm sistem... tak gerak2...
**Beli tudung baru erk?? haha

Adam said...

Pos aje yg laju.
Barang kiriman tak laju

Amy Hilmirda Daud said...

pos laju cheras tu memang macam tu Dana. akak selalu kena. Padahal pos laju cheras tu 1km aje dari rumah.

Warisan Petani said...

Tu 'Pos Tak Laju' namanya.

Adam said...

Apa yg masak?

Adam said...

Pos laju kena tukar nama.

Mommy Cici said...

kekadang dorang lambat update kan kan. tu lah tapi nak buat macam mana, tu je yang agak affordable untuk online seller.