teman2....

Thursday, November 10, 2016

PD versi makanan kih3

as salam semua kwn2,

salam khamis arini.... 

agak bizi arini, dr pagi dh ke sana sini hehehhe

Takmo cite panjang2 mari kite terus ke gambar2 sambil bercerita.
Tp kali nih seperti ntry2 PD yg lain mmg psl makan2 jelah, kadang asik lupe je nk ngambik gambo time2 lain hehehhe


Ujung minggu lepas terasa nk mkn bolognise, aiyan pun suke mkn sampai bertambah2... 

hhahhaha bila takde keje gini lah... suke warna merah gini kt kuku... 

aritu kwn amik tudung sbb aku belikan tudung dia, dia bg cheese ngn fruit tart nih... mmg sedap
jd makan sama2 ngn kwn opis

kelmarin nyer dinner, jgk bfast esok hari nya... edy ngn aiyan mkn nasi kukus ayam dara
kt jupem ni ada runner farm fresh kurma nih... rm10 ok lah bg aku, oder pastu org anto depan mata... 

ni aritu tudung yg terbeli, beli tanpa sedar huhuhu

smlm pg ada kwn opis belanja ns berlauk kt semua or kt opis nih... tp time lunch baru aku mkn...
mkn sorang2 sume2 takde time tgri, nsb lah lps tu ada jgk org mkn

p/s: mcm tak caya lg donal trump jd president US... huhuhu mcm seram, moga negara kita khususnya dan  negara islam lain jgk segala rakyat malaysia yg kerja n belajar kt sana sentiasa dlm LindunganNya

15 comments:

Sue Bee said...

oyeahh..best negok foto makanan ni

Kakzakie Purvit said...

Nasib baik Allah jadikan kepala ni satu aje kan Dana
Kalau dua kakak rasa tiap minggu Dana beli tudung haha...

Inani Hazwani said...

Sedapnya spaghetti tu kak Dana :)

Mar Mansor said...

adui..gambo makanan..tutup mata..
tudung tu cantik2 la

Atie Yusof said...

alahai pic makanan.. lapar nengoknya Dana.. sedap2 semua..
tudung pun cantik2 .. aii..bukan nak pencen dah ker beli tudung? haha

wahida said...

amboiii ko dana...terbeli tanpa sedar ko ye...ekekekek....

norhidana miswan said...

k Sue- heheheh tgk la tuan nye blog kak

k Zakie- heheheheh jgn la ssh nk pilih tudung nnti kalu 2 kepala

Inani- itu je yg mampu msk, nk bt cam kt kedai tak reti hehehehe

Mar- ttp jgn tak ttp, pose yek...
tudung tuh sume cantik2 sbb tu terbeli tanpa sengaja

k Atie- hehehehe kan dh kata tanpa sedar kak oi... tak sengaja

k Wahida- hehehehe jujur ni jujur

Nooriah Abdullah said...

Inai dijari tanda apa tu Dana hahaha

Warisan Petani said...

Bila tenguk makanan,
bila tenguk tudung,
boleh jadi Xsedar ye Dana

izzah said...

alahaai akak..tengok pic2 makanan ni masa perut tengah lapar..hehe..xleh jadi ni..kena cari makanan jugak ni....

Norhayati Mohd Isa said...

Mengancam tekak tengok spaghetti tu dana..
Mahu tak bertambah ayyan mkn ;)

Naily's Kitchen said...

Dana.. spagheti tu menggiurkan.. salam syg dr kawan satu sekolah..hihi. sbb tu kita tau awk org pontian..

botolsusuajaib said...

Datang sini je rasa lapar. .. hehe

raihanah said...

tak jauh beza sebenarnya farm fresh di supermaket dengan agen. kadang kalau payah nak ke kedai, order je. cuma diorg ni bergantung juga pada stok

hainom OKje said...

Tangan ko putih Dana, mmg cantiklah pakai inai tu....seksi weyh hihi....
Lama dah teringin nak buat spaghetti bolognese.... tengok ko punya gambo ni, lagi terliur pulak...

Tudung tu bape hinggit sehelai Dana? Tak perlah Dana, duit ko, beli ajelah reward utk diri sendiri