teman2....

Tuesday, November 15, 2016

my little caliph


as salam semua kwn2,

Salam selasa semua

Terima kasih kwn2 utk kata2 semangat di ntry semalam, tak sempat nk balas lg... 
Insyallah aku akan cuba jd mama yg terbaik utk buah hati nan seorang tuh

Nk boh video persembahan dia mcm tak lepas2 je, udahla line opis nih slow
Boh gambar je lah ye kwn2.... 

Masa concert tuh, kelas aiyan bt 3 persembahan, sepanjang tgk persembahan tu aku senyum je hehehe mata mmg fokus kt dia je
Alhamdulillah dia bt semua ngn hepi, siap panggil papa lg masa nampak papa nya amik video


masa kt paking sebelum masuk dewan.... bibir aku dh mcm kene enjek botox lak

yg teacher pegang tu dia lah tu... teacher baru betulkan kedudukan



masa nih dia tgh cari papa dia nih... kami ddk bahagian dpn jgk lah

muke hepi pas dpt tuperware ngn botol air


aiyan kiri sekali... kt kelas dia, dia sorang pakai spek

12 comments:

Fieda Zan said...

tahniah aiyan..

Inani Hazwani said...

Comel :)

Mommy Cici said...

sonoknya. teringat masa tadika dulu, kita kena buat Ulik Mayang. cikgu suh kita jadi kawan puteri. kena berlakon sedih -.-''

Fatin Mraz said...

tahniah lil caliph!
be a good son ya!

Qhaifa Nur said...

Seronok Aiyan naik pentas...

MisDiarios said...

aiyan budak comel :D

botolsusupuppo said...

tahniah :-)

Warisan Petani said...

Tahniah Aiyan

Kamsiah Yusoff said...

anak2 mmg hepi kalau dapat hadiah walaupun hanya tupperware ja kan..

lieyalatif said...

bagus aiyan...good job.... tahun depan 6 tahun konvo plak....

suke tgk budak2 buat show gini kan dana...kite ni nanti anak2 masuk sekolah rendah sure rindu nak tgk show ginie....

nurbijen said...

Tgk gambar pun dah boleh rasa keseronokan Aiyan buat persembahan...
Nanti bila internet dah ok, share video tu tau Dana :)

Good job little handsome Aiyan :)

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah... moga terus jadi khalifah yang hebat...