teman2....

Monday, November 21, 2016

adik perempuan aiyan

as salam semua kwn2,

salam isnin...

Maaf arini lambat bt ntry, agak slow arini... gara2 pagi td terbangun lambat, dek kerana malam2 batuk2 sampai tak lena tido. Ni pun suara dh mula berubah nk tukar suara jantan huhuhuhu
esok aku cuti rehat, aiyan ada appoitment kt HKL jumpa pakar mata

Ni kerjaan si maktek lah...
si aiyan suke ngaco maktek lipat baju, pastu gini lah jadi nya

Kalau aiyan ada adik perempuan msti mcmni muke dia kan hehehhe...

peace lah konon nya.... 

17 comments:

Umie Adli said...

sama ngan adli.tak boleh tgok kita lipat kain. suka na nak pakai tudung

Kakzakie Purvit said...

Mana tahu memang satu hari Aiyan dpt adik perempuan
Mama kan banyak tudung boleh kongsi:)

wahida said...

hahaha...sama je la ngan si junior nok...
time kita melipat tu lah dia pun sibuk nak tolong...tolong sepahkan balik...huhu...

Adam said...

Norhidana,

Saya tau tugas semua istri tu berat, samada dia berkerja atau suri rumah sepenuh masa. Itu yg saya ingin nak menolong.

Tapi isteri saya ni lain sikit, dia tak nak saya tolong kerja dia. Mengemas atau memasak dia tak nak saya bantu. Anak2 saya semua tau ni.

Itu yang saya kata menjadi satu peristiwa bila saya dapat membantu dia, itu pun sebab dia keletihan.

Di jepun nanti saya tak berani kata berapa lama. Kena tengok keadaan. Macam2 keadaan; suasana, cuaca, kesihatan, makanan. (Masalah makanan ni saya pernah alami dulu) Kadang2 bosan pun boleh menyebab jemu tinggal lama.

Nasi hujan panas ada lagi ke??

(YG NI TADI SAYA JAWAB DARI BLOG SAYA TAPI BILA SEND NAMPAK MACAM TAK PERGI JE)

Adam said...
This comment has been removed by the author.
Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Memang dh patut si Aiyan tu dapat adik perempuan.
Tudung yang berlambak2 tu, ada pewarisnya.

Qhaifa Nur said...

Alahai comelnya adik pompuan Aiyan ni...
Kat rumah ni Amzar yg rajin gaya fesyen ala2 pompuan ni Dana..suka2 je

Inani Hazwani said...

Hahaha. Rembat tudung mama lah tu :D

Atie Yusof said...

comellnya aiyan... suka kena sakat dgn maktek ya... hihi...

Amy Hilmirda Daud said...

comel aiyan. Tudung siapakan itu? :)

Amin Hakim said...

Lain macam je cara aiyan buat peace.. ehehe

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Comelnya adik perempuan Ayyan..

Akak doakan Dana..
Dikurniakan anak perempuan yg comel.
Aamiin

Intan Saffyna said...

hi sis, saya datang follow sini :)

hainom OKje said...

Haha.....dulu masa si sulung tu kecik hakak pun rajin pakaikan dia tudung Dana. Dia suka pulak tu haha...
Sama naiklah jadinya....

Kalau nak tau rupa adik Ayyan camne, tunggu ajelah Dana, mana tau muncul tahun depan ke


TukangKebun said...

Comelnya Aiyan.

LYAfrina said...

Alahaiiiii... haha

Cho Zila said...

cepat adik Aiyan besar yer... ha..ha...