teman2....

Thursday, November 24, 2016

aku 9 tahun dulu

as salam semua kwn2

salam khamis semua.... 

Arini aiyan ada lawatan ke jabatan bomba keramat, camne la agaknya dia... 
Risau kalau dia tak behave kt sana, risau kalau jd apa2 kt dia atau dia menyusahkan teacher2 yg ada... 

Takde PD arini, gambar non hada kwn2.... skrg makin mls nk amik gambo, kalu ada yg banyak pun gambo yg aiyan amik, tu pun ntah mcmne rupe dia ntah.

Td masa belek2 gambo lama2.... terjumpa gambar lama masa aku baru2 masuk keje sini
Masa nih aku tak pakai spek lg... masa nih perasan la saiz kecik lg skit
Rindu saat2 tak payah pakai spek tuh... heheheh


muke selenge kata orang johor... 

Aku dulu mmg pipi tu penuh ... comot betul muka masa nih

ini muke dh tua...  kalau tak pakai spek mmg tak blh nk drive punya nk keje pun susah... udahla tak reti pakai kontek lense

p/s: dh mula musim hujan, tiap petang hujan... aku paling risau kalau time balik keje hujan ...
lg seram kalau ada yg bwk kete laju2 time nih

21 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Wslm dana..
Dah mula musim tengkujuh ni..
Tiap ptg ujan..
Tak pun pagi..

Bila masa kurus ni nmpk muka bujur kan dana..
Sweet sgt tu..

Redha je lah dah kena pakai spek..
Sama mcm akak ni ๐Ÿ˜Š

lieyalatif said...

wehh dah lame tak dgr ayat selengeeee heheeheh...johor sgt ayat tu wey...

ye laa kite kan masuk keje saing2 ekekekeek...aku dulu pun selebet jek ko...pejam celik pejam celik dah nak dekat 10 tahun kite jd pa weh....

mshazadoes said...

sekarang semakin ayu nyeeeeee

JaSSNaNi said...

sekarang makin gojes u... :)

sha said...

awet muda :-)

Warisan Petani said...

Singgah aje, X komen

Kakzakie Purvit said...

Ohhh... kira belum lama Dana pakai spek ye
Susah kan pakai spek ni..

Itu yg anak-anak kakak nak pakai contact-lens tapi kakak tak bagi.

Inani Hazwani said...

Nampak lain kak Dana tak pakai spek. Hehe :)

raihanah said...

tanpa spek dan with spek la ya dana. tetap maintain je saya tengok kalau bab lain.

TukangKebun said...

Tukang Kebun lepas bersalin anak pertama baru pakai spek mata.

LYAfrina said...

Kenangan mgusik jiwa lah ni ye..
Tp sekarang makin cun n gorjesss gittew

Qhaifa Nur said...

Kejap aja semuanya berubah...ttp cun la
Bila x pakai spek nmpk lain sgt Dana

Sue Bee said...

Cantik orangnya :)

Adam said...

Beautiful photos and beautiful memories. Boleh download ke? Memories need to be shared.

Adam said...

Memang betul saudari. Perasan tak, orang johor suka sebut saudara atau saudari sebagai nama panggilan. Sebutan kawan sebagai ganti nama saya atau aku.

Cho Zila said...

amboi Dana cantik mu sekarang dah tak selenge lagi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dana...ko makin berusia makin cun wei...he he he he ...
aku lagi ngeri tengok pic dedulu...adoii

norhidana miswan said...

k Norhayati- itulah dh ujung2 thn mmg musim tengkujuh kan, bujur lah skit konon nye kak oi dulu2 kih3

Lieya- heheheh itulah, kadang aku sndiri pun rindu perkataan yg zmn2 muda remaja biasa guna... ko tu mcm zana makin lama makin goges

Mshazadoes- ayu ke ganyut hahahha

k Jassnani- takdok lah kak, skrg makin tua baru nk kenal pakai makeup

Sha- ilusi gambo je tu sha

en WP- baik3, tq singgah

k Zakie- blm kak, sejak keje kt kl... dulu2 rabun skit2 takmo pakai spek

Inani- nampak sengal ke nampak poyo hehehhe

k Raihanah- maintain gebu ye kak

Tukangkebun- agak lwt jgk ye kak

Lyafrina- heheheh terkenang dulu2 kot2 blh kecik skit mcm dulu

k Qhaifa Nur- cun apa nya kak... lain tak pakai spek tp klu tak pakai spek mmg meraba agaknya

k Sue Bee- mekasih kak... biasa2 je kt gambo mcm cantik

en Adam- hehehe betul tuh... blh dl rasanya... hanya org johor kenel org johor kn

k Chozila- hahahhaah selenge jgk kadang2 kak...

Zana- hahahah eleh ko pun sama, lagi gojes ada... aku ni ilusi je

SYANI said...

Makin cun dari dulu....

hainom OKje said...

Jaman anak daralah ni ek. Edy tengok mesti geram ni Dana haha...
Hakak pun jenis mula bulat jugak Dana...

Fatin said...

Sekarang lagi menawan! :D