teman2....

Thursday, November 3, 2016

photo diary cacamarba

as salam semua kwn2,

salam khamis yg indah (kih3 indahla sbb esok dh jumaat pastu sabtu ahad coti) 

Harini kt jupem ada majlis skit, sempena KP kami yg nk pencen, lps tu mungkin kami dpt lah boss baru jgk, 
Gambar mmg tak berapa nk ada, jd paham2 jelah kalau PD aku skrg pendek2 yek


penyerahan 30 biji hilux utk bahagian kadaster... cantik je tersusun


aku ni pantang ngn imej bunga2 kelmarin tudung ngn baju bunga2.... rasa ceria sgt warna tuh kt aku

muka sebelum n selepas pakai bedak huhuhu... bedak nih nk ttp jeragat2 ngn mata panda aku... kalu tak pakai bedak makin banyak jeragat aku tuh

Dinner ari isnin, bila edy takde mmg msk yg simple je sbb dia makan siap2 kt site je

Mlm semalam saja edy ajak aiyan mkn roti telur, mmg seminggu sekali time mlm dia akan ajak anak dia mkn roti tlr ber2

Dpt poslaju dr abah kt kampung... tempe sira pedas... syg abah ketat2 sbb tahu  mmg ini peberet anak2nya

p/s: dgr2 ada resuffle PA2 lahai sygnya nk tinggal opis ni, almaklum dh ddk sini dari hari lapor diri dkt 10thn dulu

12 comments:

Inani Hazwani said...

Masak simple simple pun sedap kan kak Dana :)

lieyalatif said...

aiyan peminat mamak...boleh geng laa ntan auntie...tapi aunty minat tosey heheheeh

alamak dana bab2 reshuffle ni risau nieh...so far tempat aku mmg takde buat mcm tu...bos2 pun mmg pertahankan pa masing2..siap bawak kalo kene pindah naik pangkat ke ape...

LiNda said...

fevret sy gak tu roti telur kat mamak, memang sedap mkn pnas2..hehehe :)

Mommy Cici said...

masak simple pun nampak sedap kak oi

kita pun seminggu mesti sekali makan kat mamak. Tapi angkut sekampung lah. kalau bawak baby siang. kalau tak , malam je

Atie Yusof said...

Tudung bunga2 tu cantikkkk..suka nengok... roti telur mamak kegemaran abg PAe sy gak... hehe..

Qhaifa Nur said...

Sira pedas, sedapnya...abah sayang ank dia nie
Dinner yg simple tp sedap tuuu

Adam said...

Sekali sekala saya jengok blog ni.
Kali ni banyak gambar cantik2

Amy Hilmirda Daud said...

mesti sedapkan tempe sira tu.
baguskan bedak tu, kulit nampak cantik

Norhayati Mohd Isa said...

Makin berseri dana dengan tudung bunga-bunga tu..
Cantikkkkk

Adam said...

Thank u for stopping by dgn memberi pandang yg jujur on my blog.. I agree with u.

My ut her natural sexuality, it drove him wild.

Fikiran puan matang sungguh. Kadang2 suara pun boleh menambah sexy.

Body shape and plus-sized hve nothing to do with attraction to a woman. To me, a woman’s physical appeal (among other things like; sense of humor, chemistry, intelligence, etc.) is based on how she embodied her sexuality.

When a woman knows she’s a sensual being and is confident about her natural sexuality, it drove me wild

Warisan Petani said...

Suka juga makan roti telur ni,
tapi X pilih yang mamak punya, cari yang Melayu.

hainom OKje said...

Pakai tudung bunga kalau dengan baju plain mesti lagi match ye Dana....

Itulah kasih ayahkan....sanggup di poslajukan tempe sira tu Dana. Hakak dah tak de abah huhu....