teman2....

Thursday, December 22, 2016

PD cacamarba lagi


as salam semua kwn2,

selamat hari khamis kwn2 ye... selamat berbaju batiik, selamat bercuti kwn2 yg tgh kt kampung, yg tgh cuti bsama keluarga... (jelesnya i)

Arini semangat skit sbb dh ada air kt opis nih hehehhe... lega skit senang urusan rasanya bila air ada, klu tak nk pi toilet pun tahan2. 

Mari lah kite bersama2 layan cerita PD aku, gigih ni kumpul gambar mana yg ada... kang korang bosan lak asik cite resepi je, tak pun cite psl ntah hapa2 heheheh


cite 2 minggu lps kot, si aiyan suke btl dpt bear warna merah tu... sengih sambil tayang gigi
maktek jumpa gambar raya kami tahun 2008, kelakar btl kalau tgk masa nih... sbb masa ni adik aku yg 2 org tu msh kecik lg

maktek jumpa gambar lama... tahun 90 lah ni kot... makngah , maktek ngn pakcik aku tuh... comei nya diaorg tu
hahahahha rasanya masa ni aku  darjah 5 ke darjah 6 kot... comotnya rupe masa nih


buah jambu batu ngn asam kulit limau, sedap betul, mkn masa kenduri kt melaka aritu

masa kt pantai klebang aritu... beria mkn kopok leko bujang aku tuh... sopan kan mama ddk
mlm gaji aritu, banjer papa ngn aiyan mkn kt orchid bistro....
suke btl edy mkn kt sini, kene ngn tekak dia semua makanan kt sini

p/s: mcm2 perangai pegawai2 tinggi kt opis aku nih la, kite ni layan kan jelah kan

10 comments:

Kakzakie Purvit said...

Gambar lama yg nostalgia Dana
Mesti terkenang balik semuanya kan:)

Mommy Cici said...

comelnya si Aryan gambo yang first tu. kemain sengih lagi

hehe kita kalau jumpa gambar sekolah rendah mesti sengih tengok diri sendiri. pakai baju tshirt dengan seluar sukan. kira pakaian harian lah time tu. hahaha mana pikir pasal fashion fashion ni

Aida Salleh said...

Gambar masa sekolah tu Nampak cam Dana ni buak nakal je masa kecik...betul tak tekaan akak? hehehehee...

norhidana miswan said...

k Zakie- betul tuh kak, lg2 bila nengok penah kurus rupenya aku hahahha

Mommycici- hehehe comei kadang2, selalu comot
hahahha fashion paling ngetop dh tu masa tu

k Aida- hahahha ya tepat sekali kak... dana mmg nakal zaman sekolh dulu kak, masa sekolah menengah dana bdk nakal kak...

wahida said...

lainnya muka ko dana masa darjah 5 dulu...comot tapi comel..hehe...

hainom OKje said...

Seronok bila dapat jumpa gambar lama kan Dana walaupun kelako hihi....
Kalau gambo dengan kengkawan lagi best Dana ....startlah nak mengutuk sesama sendiri hihi... Ko ikut muka sapa yek Dana....campuran kot

Nooriah Abdullah said...

nak kena korek gambar lama jugak ni Dana
mmg best ni dulu2 mesti nk cuci gambar
skrg ni semua nya gambar dlm hp dan laptop
no more cuci cuci gmbar kannn

Warisan Petani said...

Kalau ada gambar yang hitam putih tu lagi lama.

emy pokden said...

wah..ada gambar kurus tu nah..rare tu gambar..
sila scan simpan dalam pc yer
dah lama tak g pd..

last awal thn hari ..preggy 6 bulan kot..
ni lagi rasa nak g..adik den blaja poli sana kan..
leh selit2 jalan2 sana..hehehe

http://storyofsuri-2.blogspot.my/

Norhayati Mohd Isa said...

Seronok bila tengok gambar lama ni kan Dana..
Hendaknya gambar masa kecik2 tu..
Comot tu dah biasa kan hihihi