teman2....

Monday, July 1, 2013

kami di floria putrajaya

as salam kwn2,

maaf yek sbb 2 hari hilang tanpa berita, jumaat aritu server intenet takde kt opis nih, sampai kan lah hari ni ptg tadi baru ada, itu lah yg dpt bt ntry itu pun lwat.  bkn kata nk online, nk print keje, nk bukak email jabatan pun tak blh mmg keje tergendala sume.

takmo bebel panjang, banyak keje nk setel nih, korang layan lah ek gambar masa kami kt floria putrajaya semalam, last day baru pegi munge pun banyak dh layu.  Takde beli apa pun, beli baja pokok n bunga je 1 botol kecik.. just nk bwk makngah, mak tek ngn aiyan jln2 situ, kebetulan papa pun tak keje kan.

aiyan wit papa... dia tak blh lepas nk lari je

siap sedia nk lari nih... kalu lepaskan abis lah deco2 cantik kt situ

antara design2 yg ada

sume bermotip kan orkid

bentuk cam tangga...

panda nih leh gerak2... geram je aiyan tgk... heheheh sorry papa teramik gmbar perut lak

ikan ni pun blh gerak2... 

aiyan beria2 nengok lampu2 kt atas tuh... 

mak tek yg sibuk ngambik gambar

salah satu deko yg paling menarik... style kampung... kalu umah aku camni mmg best

siap ada kete sorong lg ko...

kalu gini style meja mkn aku, kenyang nengok bunge je


tak tau pesen apa lah mak tek asal amik gambar sengih gini

papa salah letak kepala aiyan kt gambar org beso


aiyan wit makngah.. adik aku yg jaga aiyan

rose ni dr india, cantik tp lupe nama nyer

cantik kecik2 je rosenyer tp lapis2 gitu

kalu dpt kt mak aku nih, msti teruja dia nk tnm


p/s: td setel dh bt mkn2 sempena dpt APC, lega rasanyer....

16 comments:

Qhaifa Nur said...

kak nur pergi hari sabtu...
tunggu sampai habis bunga api...
seronokkan tengok orkid...

Daddy Ziyyad said...

Tak stay sampai malam ke tgk bot berhias...bunga api?

Aine Ainun said...

Ala jauh....kalod ekat mmg p la..

aiyan nampak mcm dah besar je dalam gambar tu,,tapi puting kopek tak tinggal...ehehehhe=)

lieyalatif said...

sampai jugak ko yeak dana ke floria...aku ni org putrajaya gak tak sampai2 hehehehe...konon nak pergi sudahnye tak jugak....pi tgk bunga api jek malam tu pun tgk dari kejauhan....sonok tgk kali ni kan sbb cuace tak panas sgt maybe sebab kesan jerebu kot kan.....

kemain aiyan suke dpt jalan2 hah...tinggi lak aku tgk aiyan ko...

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- tak tunggu sampai ke mlm pun kak

Daddy Ziyyad- baru sampai kul1 pun dh migrain smpai ke mlm doc oi

Aine- mcm beso tp kalu beso betul alhamdulillah, puting tu tak blh buang tu pyh betul

LIeya- hehehe dh dkt lg lah liat nk pg ek lieya, mule2 tu cuaca mendung pastu panas gk sampai migrain teruk aku...

Cho Zila said...

tempat yang tiap2 tahun nak gi tapi tak terpergi2 gakler... tak sempat memanjangler akakni ha.. tapi jeles tau tengok gambar bunga2 di sini...

NEKCIK said...

Waa Dana...bermunger munger..cantiklah sangat...dulu masa kat kl ni mmg tak miss..masa.mudoo mudoo dulu

Acik Erna said...

Assalam dana..tengok gambo ni pun dah nampak cantik

norhidana miswan said...

k Chozila- heheheh dh 2thn nk bwk makngah pg tp tak terpegi2, ni ada peluang dpt lah ke sana

Nekcik- heheheh... nk jln2 jauh lum ada fulus nekcik, dkt2 pun jd lah

Acik Erna- w`salam acik, heheh aah kan acik

Azian Elias said...

Cantiknya dana.teringin nak pegi. Tp x sangguh pegi weken.

Mimi Azirah said...

Cantik cantik...bile la dpt mrase pegi..

lizz said...

ayyang gi jalan2 .floria putrajaya yek..kemain seronok nengok dier...
kemain lawo bunga rose tu...kelopak nyer kecikkecik..ni kalo makan awet muda ni...hehe...

norhidana miswan said...

k Azian- dana nk pg hari biasa mmg takdpt lah kak, dpt pg pun hari last

Mimi Azirah- takpe thn dpn ada lg, mana atau masa tu ada kesempatan

Lizz- dia tak suke sgt sbb tak lps bebas, tak berani nk lepaskan tkt abis sume pokok2 jd kucar kacir dikerjakan

ros_reeza said...

ramai yang updated pasal ni. best nya dapat gi sana..

hainom OKje said...

Dana....ayah dia letak kat kepala pompuan pulak tu hehe...

Tak sempat pegi sini pun Dana

atty's said...

selalu tiap tahun mesti pergi
tahun ni je kty tak jejak ..