teman2....

Thursday, June 27, 2013

photo diary, any thing, every thing

as salam sume kwn2,

salam kamis sume, salam baju batik.... arini ada manyak skit keje, kite takmo bebel panjang2 yek, kite bt ntry bergambar + bercerita sekali yek walaupun gambar tak lah banyak mana.

Entry esok kite share resepi bt roti john lg yek, sbb ada kwn mintak... lg pun aku nyer cara simple je, senang nk bt, tp nyer kene cari gambar semula sbb gambar yg kt pc udah aku delete, kt hp pun mcm udah takde je.

markah main dart... 1st time ko duk melempar tuh

aku bayangkan bos aku masa lempar nih ko ahak3... 


jumaat aritu ada kelas pakai selendang... kelakar tak muke?

simple2 je tp ntahla mcm tak jd je kt muke aku yg booolat ni

sile jgn fokus pada yg kain batik tu yek, sile fokus pada si budak pendek sebelah tu...
beria2 menjinjit kaki nk tgk jerebu

main ngn ezul.... ntah apa jelah

si ezul suke kaco dia tido... 

mintak tolong ngn mama adik ezul smack down dia heheheh

p/s: baru nk round2 cari sandal baru (yg lama udah nk tercabut tapak) bos lak nk msk opis, kata ada congress tp kejap je dh balik puihhhh... rosak plan

22 comments:

lieyalatif said...

ooo aiyan dah ade kawan la skrang yeak dana....sonok laa die..tak le bosan kan.....heheheeheh....

eh ko kire terra la tu...aku haram reti melempo...sure tak masuk langsung bulatan dart tu wakakakakakak.....

kemain kepoh anak bujang ko nak intai jerebu same...tapi serius comel jek aku tgk kaki cute tuh....

Dee said...

alah..seronok tgk dia main2 ngan ezul tu..

aku xleh tgk si kenitlah..terfokus kat yg berkain batik tu lak..hahaha..

JaSSNaNi said...

hahaha.. menjinjit kaki comel dia nak tengok jugak ye.. hehe... :)
cool je aiyan walaupun kena smackdown.. redha je ler aiyan kan... :) good boy..

ieda immi said...

ahhaha kan nak intai gak ..
auuu sensored yg kain batik tuu eekek

tu diaaa dah ena lanyakkk
ekeke ... suke tgk ;)

Kakzakie said...

Tengoklah Ayyan dah tahu sayang adik kan Dana. Tak marah pun kena kacau sebaliknya dia ketawa. Suka kakak tengok gambar last tu Dana:)

Qhaifa Nur said...

main dart ingat bos senyum akak dana..
budak bila dapat geng hepi sangat..

norhidana miswan said...

Lieya- dh beberapa bln jgk makngah jaga bdk, kadang dia lak buli budak tu lieya oi...
aku pakai lempar je dart tuh, kadang tersasar gk

k Dee- tp ngeri gk kadang dia kasor sgt main, hehehe...jgn tgk kain batik tu kak tgk yg sebelah

k Jassnani- dia biasalah kak kepoh, itu sibuk nk tgk gk

k Ieda- ahak2... suke lah kak, pastu dia lak lanyak si ezul tuh

k Zakie- kadang2 dia bls balik gk kak, kasar lak tu

k Qhaifa Nur- hehehe betul kak, lps kan geram

Aine Ainun said...

tak sabar nak tunggi resepi roti John,
dana saya nak resepi ayam bakar tuuuuuuu...=)

Aiyan comelnya,
dengan rambut kerinting die menjinjit..=)))))

saya x pandai pakai shawl..=)

Ezul tu baby yang mak tek jaga ea..? ke salah orang..?

Qasey Honey said...

amboiii main dart smbl igt bos tu mcm lain mcm aje..hehe..

norhidana miswan said...

Aine- resepi ayam bakar tu kat ntry sebelum nih lah, smlm nyer ntry... msti tak perasan tuh... ezul tu yg mak ngah jaga bkn mak tek...

k QH- heheeh bkn ingat sbb suke tp sebaliknyer kak

lizz said...

suka tengok gelagat siayyan ni...comel sungguh...

a.samad jaafar said...

suka jugak main dart ni..ada tergantung pun kat bilik.. tapi idok la mau pandai2 adanya..huhuhu..

Azian Elias said...

heee..kena kacau yeee... sian dia.. tp best lah.. dah ada kawan..

tenku butang said...

errr.. masa lempar dat tu bayangkan muka bos? hahahahah.. ni mesti geram kat bos nih.. hi3.. geli pulak perut baca ayat yg tu.. =)

salam.. teman datang curi2 masa kunjungbalas tuan tanah disini.. thanx sudi singgah n baca entri teman yea.. jangan lupa singgah selalu yea.. heee.. salam meriah..

wahida said...

aku asyik tertengok kain batik tu je nok...hahaha...

Papa Mifz said...

kejam siap bayangkan muka bos...haha

Munnafendy said...

yg berkain batik tu sekseyyy okeh? haha...comel je kaki aiyan jengket2...beria nau nak tgk jerebu :p

Bieaz said...

hahaha asyik kain batik tu saya juga tengok :)
geram je tengok budak tu beria bebeno nak tengok jerebu

NEKCIK said...

Dah bertambah cerdik dah Aiyan..insyaallah...semuga sihat selalu

Mimi Azirah said...

Hahaha...men dart smbil membygkn muke bos erk

LYAfrina said...

hehe.sian dia terjenjet nak intai..tp x nmpk.. olorr..nape mama x dukungkan..

hainom OKje said...

Muka Okje pun bulat jugak Dana....mmg tak berani nak pakai selendang...kadang tu teringin jugakkan bergaya gaya ni hehe