teman2....

Friday, June 14, 2013

mee siput@ sanggul n mee lidi@mee batang sebelum n selepas

as salam sume kwn2,

salam jumaat semua yek, ntry kali nih nk tunjuk kt korang mee lidi@mee batang ngn mee siput@sanggul sebelum n selepas yek, tkt nnti aku lupe.  Pastu isnin ngn selasa mungkin aku tak bersiaran yek, BW pun tak dpt buat, ada kursus fail kt JOhor, Suria City Hotel, JB.  ahad sampai selasa, insyallah rabu aku msk keje yek.  kwn kt JB kot2 nk jmpa ni no aku ek 0137890798.

gini lah gaya mee lidi tuh, ni yg edy beli kt terengganu, bff aku bgtau kt area2 pantai timur mmg banyak n senang jmpa

gini bentuk yg dh msk, nmpak bsr2 kan

ni lak mee siput @ me sanggul sebelum jd tuh
ni selepas, agak halus2 gitu tp lurus tak mcm megi

 p/s: hati berat je nk pg kursus, ntah la... maklum sejak ada anak tak penah aku pg kursus luar dr kl

12 comments:

JaSSNaNi said...

owh.. mee siput masak gini ye.. ku ingat bentuknye cam siput2 gitu.. dikkkkkkkkkkkk yang deme goreng mee siput crispy2 tu camne lak?

Qhaifa Nur said...

tak pernah beli pun dana...
kalau mee sanggul biasa makan..
nampak best juga bila dah masak...

Kakzakie said...

Oh.. macam tu ye. Kakak tak pernah jumpa mee lidi tu tapi yg siput adalah..

Dee said...

oic..first time tgk ni..tak pernah lagi rasa..sedap ye..

Dee said...

oic..first time tgk ni..tak pernah lagi rasa..sedap ye..

Aine Ainun said...

Dana....
saya tak pernah masak Mee hi....
kalau dapatpun Mee Sanggul Saya goreng ja Macam keropok....

Selamat bekursus Dana....★★★★★★

Acik Erna said...

Dana aiyan dok mana masa dana pi kursus

Teena Tna said...

Tak pernah dgr pulak nama mee ni. Tp besar2,ye mee ni

mama_saly said...

erm sedap..
mee lidi tu mmg biasa kt sini teganu..hehe..tp saly jarang guna,biasa guna yg mee kuning tu.:)

my notes said...

inshaa Allah , daiyan ok . Jangan bimbang ya . mee lidi tuh dah mcm spaggeti lak . mee sanggul tuh klu goreng dalam minyak cam goreng keropok tuh , pas tu pi sira lada , memang sedap ...

LYAfrina said...

cedappnyerr.. lya suka mee lidi.. me siput tu x pnh plok

lizz said...

ermmm lapo terus....sedapnyer.