teman2....

Sunday, June 16, 2013

kursus kt suria city hotel

as salam sume kwn2,

tak penah2 aku update entry ujung minggu, skrg nih udah selamat sampai kt johor n dh ikuti kursus dh mula ptg td, yg tak syoknyer kene duk blik sorang2, membe blik lum sampai lg, huhuhu seram lak./. tau jelah bdk penakut cam aku nih.  Doa2 takde apa2...semoga sentiasa di lindungi.

belum apa2 dh rindu kt bujang aku tuh, td pagi masa aku pg, bt dek je, mentng2lah papa dia ada kt umah lg, tk layan kt mama dia, aiyan duk kt umah ngn makngah n mak tek.

14 comments:

Teena Tna said...

Best kursus kt hotel..
Jge diri baik2 ye kak :)
Jgn takut sgt..

my notes said...

blh sembang video dgn aiyan , dana . jgn sedih ya ... selamat berkursus .

ros_reeza said...

Selamat berkursus :-)
pasal takut tu, ros tak boleh nak advice.. sebab Ros pun 2x5 dgn akak... penakut gak... hihi..

Aine Ainun said...

dah sampai dana..take care..

Ala wechatler ngan aiyan, suh aiyan temankan..=))))

cek pn penakot!!=)

ieda immi said...

take care dana ...

selamat berkursus !

Norzila Zakaria said...

xpe kak dana kitorg ada menemani akak..

wahida said...

jaga diri bebaik ye dana...

selamat berkursus...

Acik Erna said...

selamat berkursus Dana

Acik Erna said...

selamat berkursus Dana

lizz said...

selamat berkursus...takpear ayyan ader makteh caling2 dier k...

Mimi Azirah said...

bestkan kursus kat hotel

Papa Mifz said...

selamat berkursus yo...;)

Cho Zila said...

kalu kursus dihotel best pada akak.. selamat berkursus/..

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Masa kerja, berkursus adalah waktu yg mengembirakan perut...sb dpt mkn free hahaha... cuma yg tak best sb kena berjauhan dgn anak... mesti aiyan rindukan dana...