teman2....

Wednesday, June 19, 2013

kursus di Suria City Hotel JB n aktiviti

as salam sume kwn2,

salam pagi rabu sume kwn2, best jugak sesekali kursus luar kl nih, dtg opis cam fresh je otak, lg2 bile bos pun takde... kalu lah bos kursus ke meeting luar selalu kn best ahak2...

sepanjang kursus kt johor tu, tak banyak gambar pun aku amik, tak tau la naper mls bebeno... mama sentap nak oi, sume org dh ber galaxy, ber tab, ber i phone tp aku ttp lah ngn nokia n8 tuh, nk online pun pyh (mama lum ada bajet nk beli hp baru maklum)... sentap tau.  Jd nyer korang tgk la mana gambar yg ada yek, sampaikan aku lupe nk amik gambar ngn kwn2 semeja n sebilik aku tau, ampeh betul.

Aku tak drive sndiri tp mintak tlg driver aku hantarkan sampai ke sana, mls lak nk naik flight kan, jd nyer ahad tu sempat lah ronda2 pusing2 mana yg ptt, balik lak smlm pun awal... kul11 lebih dh grk balik kl. Tak singgah pun umah kt kg, takpe lainkali lah balik sama2 ngn aiyan


berenti kt rnr machap hala ke johor, pekena mee bandung muar
sementara tunggu dpt blik tuh ronda2 dulu the zon

singgah ke sini... 


udahnyer terbeli ini... nsb lah duty free kan, beli coklat je lah bile duit pun tak berapa ada  kn

mlm kedua tuh kami jln2 kt psr karat JB, ni 2 org akak sporting yg hepi jmpa mee siput

beso gabak itik panggang tuh.... kalu real tak abis sebulan mkn

dpt try aiskrim goyang...mcm air batu malaysia



p/s: duk kursus 3hari, berat pun naik 3kg ahak2....

22 comments:

Kakzakie said...

Ala... kakak lupalah pulak Dana ada di JB dua hari ye. Pergi Stulang tu makan di mana?

Aida Salleh said...

aiskrim goyong? wahhhh macam best lah sis.....tak pernah nampak kat kl pun...

lizz said...

memua jer terus meleleh nengok mee bandung muar tu...siap ader aiskrim goyang..

nur anis said...

Mee siputt!! Sedap!

emy pokden said...

sesekali g kursus luar mmg fresh ...bila lah aku nak kursus luar pulak ni...mee bandung tu mmg terbaek lah..terliur aku...

Norzila Zakaria said...

nak mee siput kak dana...

norhidana miswan said...

k Zakie- huhuhui itulah,kalu tak dpt jmpa ngn akak tau, kt stulang tu mkn mana ntah tak ingat tempat... rasanyer restoren sayam

Aida- itulah, akak pun 1st time jmpa kt sana

Lizz- heheheh ni pun teringat2 lg mee bandung yg sedap tuh

Nur anis- ya betul tuh anis

Emy- itulah, rasanyer bln 9 nnti kot servis nk bt kursus kt luar tp tak pasti kt mana, langkawi or sabah

Norzila- meh2 dtg umah ek

aizamia3 said...

part ice cream goyang tu menarik.. ;)
itik panggang sebesar tu kalau ada.. puas makan dengan jiran2 kat umah.. ;)

Dee said...

wah..seronoknya kursus sambil jalan2 kat JB ye..

JaSSNaNi said...

bestnye.. kursus kat johor.. so dapat lah balik sana cari makanan kesukaan.. :) aiskrim goyang, mee siput.. semua uniq belaka..

norhidana miswan said...

k Aizamia3- hehehe betul2 tuh kak

k Dee- tp kejap je kak, syg tak dpt singgah kg

k Jassnani- betul tuh, sblum pose mcm tak dan je nk balik kg

Tihara said...

ais krim goyang tu pernah jupe di gua musang dulu, cantik pic dana snap :)

Papa Mifz said...

sambil kursus sambil tuh jalan2 cari makan yer...best2...:)

norhidana miswan said...

k Tihara- dana je yg jakun baru jmpa kak, mekasih kak...tangkap pakai hp cap ayam je

Papa MIfz- itu sudah semestinyer PM

Cho Zila said...

akak terjebak beli samsungni pun sebab masa gi vietnamtu semuapun keluarkan gajet baik punya.. jadinyer nokia kitatu maluler nak tunjukkan diri.. balik tu fikir pny fikir tak jadini... ha.. ha..
tapi memang dah lama nak belipun .. senang sikit keje

Acik Erna said...

mee siput..seronok jumpa mesti sedap tu

Qhaifa Nur said...

sempat jenjalan lagi dana...bestnya
mee bandung muar tu sedapnya...

my notes said...

dah sampai kat tpt org mmg x sah klu x meronda , rugi . jgn sedih tak ber tab , galaxy nih . tetiba dpt bonus , leh la rembat satu ya ...

ieda immi said...

aduhh sedapnyee
nak2 mee bandung muar tuu ..
hurmmm ;)

norhidana miswan said...

k Chozila- itu nampaknyer dh kene kumpul duit time gaji bln nih tu hehehe... teringin gk ada seketul

Acik Erna- sedap ngunyah mee spt tuh, krup krap

k Qhaifa Nur- masa sampai tu time menunggu bilik hotel, jln2 dulu

My Notes- itlah kak, walaupun dana org johor tp jarang dpt jln2 ke situ... lgpun lama tak balik sana

k Ieda- hehehehe meh jln2 ke johor kak

Deq's Qienz said...

lag sedap tgk mee tuhh..eeerghhh mana mak buyung nk cari nihh

CheNamNam said...

mee bandung muar nampak sedap sangat tuee...hukhukhukk