teman2....

Monday, July 15, 2013

Epy Birthday 2yrs Rayyan Izzan

as salam sume kwn2,

maaf yek lwt bt ntry, maklum td takde line intenet kt opis nih, udah ptg baru boleh dpt lah bt late ntry nih...
hari nih harijadi anak bujang aku.... tak sangka dh 2thn dh dia.  Rasa mcm baru je lg lahirkan dia dh msk 2thn, takde bt majlis pun cume nk mkn kek je ngn msk biasa sekali utk berbuka, hadiah dr papa sofa merah inadvance,dr mama kene tunggu raya nih.

Selamat Hari Lahir Rayyan Izzan, moga anak mama jd anak yg soleh, bijak n sihat.  Doa mama moga aiyan semakin sihat, lubang2 kt jantung aiyan akan terttp semua n anak mama sihat spt anak2 lain.  Mama syg Rayyan Izzan sgt2...

gambar dr bby, setahun n bwh gambar skrg nih... 

p/s: esok aku cuti aiyan ada appoiment kt HKL utk mata ngn gerak kerja fisioterapi, doakan semoga semua berjln lancar n aiyan sihat2 je....

22 comments:

lieyalatif said...

laaa besdey aiyan ke dana....lahai...dah besar hah anak bujang ko...dah 2 tahun hah....alhamdulillah....

selamat hari lahir aiyan....moga menjadi anak yg bijak, soleh dan sihat2 selalu yeak.....mintak ngan mama adiah besar2 okey ekekeekeke

Qhaifa Nur said...

besday aiyan ke hari ini...
makin besar dah anak bujang dana ni...

hepi besday Rayyan Izzan...moga menjadi anak soleh serta dilindungi Allah...

norhidana miswan said...

Lieya- aah beb, kejap je dh 2thn dh anak aku... amin2 mekasih beb...

k Qhaifa Nur- alhamdulillah kak, mekasih

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dana..
hepi besday buat aiyan.. semoga aiyan cepat besar, sihat dan jadi anak yang soleh.. aminnn.. :) moga2 esok aiyan kat hospital takde apa2 serius yg doktor cakap.. :D

lizz said...

happy birthday ayyan..moga panjang umur murah rezeki...dan jadi anak yang soleh...

Munnafendy said...

hepi bday aiyan!!! jd budak baik tau! heee~

Acik Erna said...

Happy birthday aiyan
Semoga semuanya berjslan lancar esok dan aiyan sembuh sepenuhnya

Kakcik said...

Happy birthday Aiyan. :)

Zulfadly said...

hepi bday aiyan!

Papa Mifz said...

dah besar Aiyan yer..cepatkan masa berlalu...

Happy Birthday Aiyan...!!!

Aine Ainun said...

selamat hari lahir Aiyan sayang..=)
sok takmo nakal2 tau jumpa doctor..
genap 2 tahun jugak dana melahirkan Aiyan..tahniah dana=)

ros_reeza said...

Selamat menjalani ibadah puasa :) moga dipermudahkan segalanya kak :)

azurazimi said...

Epy bestday ayyan.. anty doakan smga mjadi anak yang soleh dikurniakan kesihatan yang baik. Berjaya dunia akhirat.. Amin

Aida Salleh said...

Happy Birthday Aiyan!!!
Semoga menjadi anak yang soleh, berjaya didunia dan di akhirat.

Aida78 said...

salam happy bufday aiyan semoga panjang umur dan di murahkan rezeki yerk....

aizamia3 said...

rasa sekejap je kan masa berlalu.. ;)
moga dak Aiyan membesar dengan sihat dan kuat.. ;)

wahida said...

hepi beday aiyan!! dah dua tahun dah kamu ye...

semoga jadi anak yg soleh dan sihat2 selalu ye...semoga lubang kat jantung aiyan tertutup semua harapnya...


auntie sayang kamu!!

Bitt (double IS) said...

semoga semuanya berjln lancar..amin...happy birthday rayyan!!! muachhh dari aunty!!

NEKCIK said...

Hepi besday yayan..kna bulan puasa ye..nekcik doakn aiyan
Panjang umur..sihat. ..dan mnjadi anak yg soleh ye.
Dana nnti bagi emaiikn alamat Dana ye

NEKCIK said...

Hepi besday yayan..kna bulan puasa ye..nekcik doakn aiyan
Panjang umur..sihat. ..dan mnjadi anak yg soleh ye.
Dana nnti bagi emaiikn alamat Dana ye

hainom OKje said...

Hepy Bezday Ayyan ...jadi anak yg soleh ye!

hainom OKje said...

Hepy Bezday Ayyan ...jadi anak yg soleh ye!