teman2....

Tuesday, July 23, 2013

terlanjur

as salam sume kwn2,

mahap2 lambat bt ntry....
lunch time cari lace, terlanjur memilih... rasa nk menangis...

Kedai Ribbon n Lace Kassis
Tmn Permata


ni pun dh dkt rm300.... huhuhui takpe pelaburan2

p/s: tema baju raya thn ni oren, memanjang aku nk beli baju sume ada kaler oren... melampau sungguh

p/s/s: thanks Munnafendy sbb ingatkan akak yg dh nyanyuk nih... hehehehe

23 comments:

lieyalatif said...

lace tu tuk sape dana...baju raye ko ke...wah kelas mak nyahhhh..glamer berboder2 lace...auwwwww!!!!

norhidana miswan said...

Lieya- yg utk aku kaler hijau lumut tu je, yg hitam panjang tu simpan utk stok... lain2 tu utk baju customer...

Munnafendy said...

wooo smpai 3ratus lace2 tu? beli mahal upahnya pn kena la mahal nih..huhu


eh.cop! hari ni rabu kah?

norhidana miswan said...

Munnafendy- lace2 tu ada yg 3m, ada yg 2m... ada yg semeter rm30+ ada yg semeter rm40 itu yg kumpul2 jd dkt rm300 tuh

ahak2... dasar akak nyanyuk,,,, tukar2

Qhaifa Nur said...

patutlah kalau kita beli baju yang dah siap mahal dana...
tapi mmg tak dinafikan letak manik tau lace..serlahkan keayuan he..he..

JaSSNaNi said...

banyaknya lace.. lawa skrg dah musim berlace2 belaka.. selendang pun dok letak lace dah skrg ni kan..

Kakzakie said...

Sekarang dah balik trend guna lace macam dulu-dulu masa kakak kecik baju kurung ke gaun bawah mesti ada lace.. gelihati pulak bila ingat:)

NM03 said...

time nak raya je aku rasa lace naik harga. betul tak...

Aida Salleh said...

uyyooo...cantiknya....berbaloi2 belanja camtu kan sis kan?!

Dee said...

wah..meriahlah raya tahun ni..siap berlace haa..

Mimi Azirah said...

Cantiknye lace...nih utk cust ke kak

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- tp ada gk lace yg murah kak, bergantung pd jenis gk

k Jassnani- ya betul tuh kak... ni pun aku beli lace yg harga kire murah kalu beli yg lace mahai nun kt jakel fengsan

k Zakie- aah kak, skrg ni sume yg dulu2nyer trend, peplum lah, kain gaya saloma lah kan

k NM03- tak jgk kak, bg aku harga maintain je... cume dia lg mahal bile ada banyak perincian

Aida- masa beli rasa cam fengsan tp duk fkr balik utk modal, baru rasa berbaloi heheheh

k Dee- thn lps pun dh berlace kak tp tak proper... jht separuh siap separuah tak ahak2... maklum jht mlm raya

MimiAzirah- utk dua2 cust n akak nyer

hainom OKje said...

Nape lak nak menangis dana...awakkan mmg suka kerja kerja macam ni...hehe...

norhidana miswan said...

k Hainom- nk nngis masa membyr tu kak... heheheh

Aida78 said...

wahhh kelas ko jah pakai borde lace gitu...memg mahal ni...aida beli hari tu pun 37 semiter huhuhuhu lom masuk manik2 lagi nak glemornya pasal...

ct rahani said...

cantik kaler oren dana.. daku pun duk berkira2 nk kaler oren jugak utk tema tahun nih.. :)

norhidana miswan said...

k Aida78- hehehe nk wat camne kak permintaa custumer nk lace2 kan... ni pun dana beli yg murah2 kalu beli kt jakel nngis membayor

Ct Rahani- itulah, tak padan itam nk pakai oren ct oi... gasak lah kan

lizz said...

lace pink tu lawo...raya2 gini berlace ni memang cantik and berseri2 gitu..

wahida said...

aku pulak tema maroon tahun ni...heheh...

aku tak pernah pakai oren, mesti cantik kalau aiyan pakai oren kan nok...

norhidana miswan said...

Lizz- mmg lawo nk memilih tu pun sampai berkali2 belek

k Wahida- maroon pun lum penah try, teringin try oren kak tp edy kene pakai hijau lumut... no no no utk oren

aizamia3 said...

lawa2 pulak tu.. ;)

Cho Zila said...

terlanjur buat benda baik takperler.. nanti leh buat cantik ok...

Ibu Lala said...

dana, akk tau kedai tu. dana tgal area situ ke? nak buat apa lace tu. shantik..