teman2....

Thursday, July 4, 2013

word less thursday.... memanik di opis

as salam sume kwn2,

photo diary kite bwk ke minggu dpn yek, plan kami esok nk balik kg, urgent punya plan sbb mak kt kg kecik ati anak2 lama tak tepon dia huhuhui... bkn tak tepon n tanya kabar cume selalunyer aku sms kt adik, kalu call time mlm selalunyer dia dh tido.

esok nk balik, plan sume kene ubah... ada 1 baju utk dimanikkan mlm ni kene siap, jd nyer bwk pg opis lah utk menjahit, maklum bos takde sampai isnin depan huhuhui.....

bahagian atas lum setel lg nih, ni bahagian bdn kt lengan setel dh


p/s: balik kg nih saja nk bt suprise kt mak, takmo bgtau kt dia kami nk balik....

23 comments:

Kakcik said...

Semoga selamat walau di mana berada...

NEKCIK said...

Waa balik kpong ye...jgn lupa makan murtabak hamid kat bas stand lama

Acik Erna said...

cantiknya dana..pandai dana jahit manik

inazamri said...

hanya org yg rajin dan teliti je mampu memanik camni

norhidana miswan said...

kakcik Seroja- mekasih kakcik

Nekcik- heheheh insyallah nnti dana ke sana ek

Acik Erna- mekasih acik, boleh la skit2... ni pun kering idea

norhidana miswan said...

k Inazamri- kalu tak rajin pun kak, kene paksa jd rajin gk bile dh dkt masa nk hantar baju

lieyalatif said...

Alahaiiii comel plak bace mak ko majuk2 ni heheheh...cepat balik beb die dah rindu cucu bujangnye tu heheheheh....

Nak musim raye ni sibuk laa ko dgn trmpahan manik ye dana....Cantik baju yg ko tgh manikkan tu....naik seri baju tu dgn design manik ko....

Aine Ainun said...

cantikla dana...saya berangan je nak jahit mcmtu...

org tua cepat kecik ati tau, lg;a bab anak2 kan..

tgk org ok je update blog, kite x ble nak update dr mlm td lagi

ct rahani said...

hati2 balik kg.. moga selamat sampai.. daku pun plan nk balik kg jugak mngu nih.. lama x jenguk mil & fil..

cantik dana.. mmg kemas hasil tangan dana.. :)

Qhaifa Nur said...

tak sabar nak tengok hasilnya dana, cantik..
berhati-hati ok...

hainom OKje said...

Cantiknya Dana... nak bagi mak ke tu?

lizz said...

Waa nak balik kg..lizz pun dah lamer tak balik kg..nampaknyer raya la br balik huhu...Amboi kemain lawo manik yang dier buat tu...

JaSSNaNi said...

sama lah kita.. dah dekat2 nak raya ni.. macam2 bawa gi ofis.. tapi kalau lagi best boleh bawa oven.. leh buat biskut.. :P

eita said...

comel nyer..pandai betol jahit manik

Papa Mifz said...

eh menjahit di ofis boss tak marah ke..?? hehe...

:: Cik Viva :: said...

Amboi..rajinnya menjahit manik kat opis pulak tu.

Kakzakie said...

Mesti mak terperanjat dan suka sebaik dengar suara dana beri salam..

norhidana miswan said...

Lieya- hehehe itulah kadang mak aku kuat ngajuk gak cm aku..
ada lah skit2 beb tempahan tu, tak berani amik banyak ada je bdk ngaco

Aine- mekasih aine,tunggu irfan dh beso blh la try memanik

Ct Rahani- mekasih ct, balik kg mertua kt ne tuh? kot2 blh jmpa

k Qhaifa Nur- itulah kak, dana pun tak sbr nk siap kan huhuhui

k Hainom- mekasih kak, eh tak lah baju customer...mak mana minat baju manik2 gini kak

norhidana miswan said...

Lizz- time ngundi aritu dh balik tp ingat nk balik gk lah dh ada org ngajuk

k Jassnani- hhehehe... time bos takde boleh la kak, dh terdesak

Eita- mekasih eita, boleh skit2

Papa MIfz- heheheh bos takde, itu yg selamba je

cik Viva- terpaksa dik oi

k Zakie- heheheh itulah, ingat nk pakat ngn adik no 4 tu je...

ros_reeza said...

semoga selamat perjalanan balik kg... wah siap bawak g opis menjahit manik. rajin sungguh akak ye. Ros kalau setakat jahit kat lengan baju boleh la. nak jahit macam tu, tak boleh.. berpinar mata nanti. hihi

ros_reeza said...

semoga selamat perjalanan balik kg... wah siap bawak g opis menjahit manik. rajin sungguh akak ye. Ros kalau setakat jahit kat lengan baju boleh la. nak jahit macam tu, tak boleh.. berpinar mata nanti. hihi

mama aryan said...

cantiknya jahitan manik tu...

org tua memang mcm tu kan kak, teringat kat arwah mak ngan ayah saya mcm tu jugak la dulu

wahida said...

cantiknya ko memanik nok...serius cantik...