teman2....

Wednesday, April 3, 2013

WW kepek feveret

as salam sume kwn2,

besar tak?puas mkn...


korang bygkan, beso lg dr saiz mug 

p/s: parlimen dh bubar, akhirnya amik tarikh arini gk 3.4.13... semoga semuanya berjln ngn lancar utk permulaan yg baru

20 comments:

lieyalatif said...

Kepek ape ni dana? Kepek belinjau ke...besar la plak sgt....

Ko berjaya buat aku jakun nih hahahahaha

JaSSNaNi said...

kopok apa ni dana.. pos sket.. :P

Kakcik said...

Apa tu? Keropok ke kerepek? :)

Kakzakie said...

Bentuk macam kerepek binjau tapi kenapa besar betul eh? Mesti dari Indon nie...

Fieda Zan said...

kepek naper ni danah?

Tihara said...

kepek apa ni dana..sedap nampak..
yes jum kita gi ngundi :)

norhidana miswan said...

Lieya- ish takkan tak kenal lieya oi, kepek belinjau lah... beso gabak kan... aku jmpa kt giant

k Jassnani- kopok belinjau ah kak, takkan tak kenal

kakcik Nur- kopok kot kakcik, kepek belinjau

k Zakie- aah betul tu kak, kepek belinjau tp mmg beso tpk tangan, ntahla dana jmpa kt giant

Fieda- kepek belinjau, kenal tak?

k Tihara- kepek belinjau lah kak...

Qhaifa Nur said...

besarnya kepek ni...

Daddy Ziyyad said...

keropok belinjau eh? yg pahit tu kan? :)

Zulfadly said...

ini keropok mak saya, keropok pahit, tak sedap, haha

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- itulah psl kak...

DAddy Ziyyad- ya betul tu doc

Zulfadly- hehehe oooh ko nk kata org tua2 je yg suke kopok ni ek dik?

izzah said...

Sedapnya nampak kerepek ni...perut trus berdondang sayang tengok pic akak pos ni...hehe...

Aine Ainun said...

belinjau kan...???

kalo belinjau, feveret I jugak...=)))

norhidana miswan said...

Izzah- heheheh mmg sedap dik, lemak2 pahit gitu

Aine- ya betul, sama lah kite...

inazamri said...

kerepek belinjau ni akak panggil empeng

NEKCIK said...

Nekcik pun suka dana. ...lemak lemak pahit gitu

Cho Zila said...

kepekni pahit2 dan lemak2.. bapak mertua akak suka bebeno dulu... akakpun suka gak...

Dee said...

kepek belinjau or malinjau eh..dee suka gak..pahit2 tp takleh stop kalau dah makan..biasa yg kecik2 lah..kalau besor ni x penah lagi cuba..hehehe..

Daddy Ziyyad said...

pasal soalan awak tu, nasihat saya, bawaklah mak awak periksa, kalau dia takut nak ke hospital, at least pergi ke klinik..check darah tgk level thyroid nya..Dan yg bengkak tu, mmg kena buat biopsy, risau jenis ketumbuhan yg berbahaya( cancer)

aizamia3 said...

first time tengok.. biasa makan yang kecik2 je..