teman2....

Monday, April 22, 2013

aiyan syg adik

as salam sume kwn2,

selamat pg isnin sume, mana2 yg monday blues tu sile lah hepikn diri yek... korang ingat lg tak ntry yg makngah jga bby lain tuh? kan masa tu aku ckp aiyan asik nk kenekan bby tuh je, tp skrg nih dh ok dh alhamdulillah... aiyan dh syg dh kt bby tuh... tp ttp kene kawal n perhati gk lah, cume nyer dia dh tak ngusik sgt lah bby tuh... cumenye bile dh jaga bby lain nih kami nk plan bercuti ke balik kg payah skit lah... itu yg lecehnyer... ni kami nk balik kg utk mengundi pun kene plan betul2... rasanyer tak lama lah aku suh makngah jaga bby nih... huhuhui

skrg nih bujang aku baik tau, meh tgk yek camne dia tlg makngah jaga adik

sibuk tlg makngah mandikan izzul tp sebenarnyer dia pun nk tumpang main air ngn mandi kt besen tuh, al maklum besen dia

besar dh anak bujang aku, pandai tlg makngah mandikan bby

beria tlg mandikan nih... 

lps adik dh mandi siap cium lg... adik besar sgt selimut bt bedong pun tak muat... itu pun pakai selimut aiyan


p/s: tak sbr nk tunggu lps mengundi, serabut sana sini cite psl pru huhuhui...

24 comments:

aizamia3 said...

yeah.. sayang adik.. ;)

norhidana miswan said...

k Aizamia3- hehehe tp kadang tu dia cium over sgt

emy pokden said...

nah..baik nyer aiyan..mudah lah kalau aiyan dpt adik nnti...

Alin In D House said...

amboi sayang yer die kat adik. siap mandi2kan lagi.

wahida said...

bagus tu aiyan...sayang adik tau...

comelnya izzul tu nok...

Qhaifa Nur said...

selama ni sorang tiba2 ada geng, sayang sangat tuh...

ieda immi said...

alahh sayang nyeee aiyan pada adik yee .. ;)

mama apa layieee ! ;))

JaSSNaNi said...

cepat2 lah kasi aiyan adik.. dah nak jadi abang tu.. tu sonok je ada adik..

Acik Erna said...

memang sayang sangat aiyan ngan adik..

norhidana miswan said...

Emy- heheheh tp kadang tu dia grm gk

Alin- heheh syg ada makna tuh alin oiii

k Wahida- tp kadang dia geram gk kak,comei n gebus kak

k Qhaifa Nur- tp ikut mood gk kak kadang dia main baling2 gk

k Ieda-hehehe apa lagi apa kak?

k Jassnani- ahak2.... tunggu aiyan beso skit

norhidana miswan said...

Acik Erna- syg bermusim tuh acik oi, kadang tu dia nyer cium sampai menangis2 adik tu

lieyalatif said...

E'eh danaaaaa....aiyan dah leh ade adik tuuuuu..hihihi...muke abg long betul tuuu hehehehe....

Aku rase die pelik tu sbb bb tu pakai besen die....selimut die hahahahaah....

Kakzakie said...

Betul kan kakak kata, bila dah campur lama-lama dah tak jeles tapi dia sayang...

NEKCIK said...

Salam Dana..dah boleh beradik lah tu...senang Aiyan boleh tolong jaga nanti..hi..hi

norhidana miswan said...

Lieya- heheheh aku yg msh seram nk peknen lg nih lieya oi, itulah kadang dia tarik je kalu bdk tu pakai bantal dia

k Zakie-heheh betul tu kak tp ttp kene perhati gk

Nekcik- w`salam nekcik,hehehe tunggu aiyan dh boleh berlari nekcik

Daddy Ziyyad said...

mandikan newborn mmg best, saya suka...walaupun lepas tu, saya sakit pinggang! hahaha

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- tp mcm agak susah skit kot, maklum dulu aiyan kecik, izzul nih rasanyer sama brt ngn aiyan skrg nih

lizz said...

haa kan dah baik...
kejap jer dah sayang adik yer...seronok la dier dah ader geng...
kemain lagi die cium adik sungguh2 tu...penuh kasih sayang gitu...

LYAfrina said...

bagusnya aiyan... kalo ada adik mesti leh jd abg y pyayang & amat melindungi

izzah said...

aiyan nk adik tu akak...cepat akak,leh dah tu harap aiyan jaga adik nnti =P

mamyharraz said...

aiyan bagi signal kt mama niii..
hehe nampak dah besar aiyan yer kak :)

norhidana miswan said...

Lizz- itulah nsb lah dh ok dia,kadang2 menangis gk adik tu kene cium ngn dia

Lyafrina- heheeh itu kene tunggu dia bsr lg bru fkr psl adik dia

Izzah- alolo mama nyer lak yg fobia nk peknen lg dik oi

MamyHarraz- heheheh... aah dh bsr walaupun dia nampak kecik duk sblh bby yg beso tuh

Cho Zila said...

baguihler der sifat sayangkan orang... betoiler kalau dah jaga babyni payah sikit nak bercutikan..
mak ngah nanti kalau dah ada baby senangjerkan... dah ada calonker??

Mimi Azirah said...

terserlah sifat penyayang aiyan