teman2....

Thursday, April 25, 2013

photo diary


as salam sume kwn2,

salam kamis... salam hari gaji yek kwn2... utang2 bil2 sume dh setelkan lum? heehhe lebih tu baru blh bt beli kain utk baju raya n segala keperluan harian.  Dh beberapa hari kan pg atau petang msti ujan, lambat skit msti banjir kilat.  

takmo taip banyak2 jom lyn jelah gambar2 nih ek



gaya ini budak mkn jagung rebus hehehe
skrg nih sume baju dress or jubah kosong msti nk tambah lace



di gigitnyer puting tu sampai robek... aduhla


ni gaya dia nk sekodeng papa dlm blik

main buih dlm rumah hehehe... 

skrg nih tiap ptg msti ujan.... pemandangan ujan dr tingkap opisku

p/s: tak sbrnyer nk balik kg awal bln dpn, lepak kg lama2.... blh suh mak msk mcm2, al maklum masa balik aritu kan mak aku pg berubat kt indon

21 comments:

lizz said...

bersinar-sinar mater biler hari gaji kan...

ololo tomey ayyan gigit jagung tu..
seronok tu main buih dalam rumah..

aah la biler petang jer hujan kan ...ribut pulak tu...

JaSSNaNi said...

huaaaaaaaa..... mcm2 karenah aiyan.. semua cute.. suka tengok bulu mata dia... panjanggg lentik lak tu..

Qhaifa Nur said...

seronok dah gaji...
tengok gelagat aiyan, mencuit hati dana..
aiyan berhenti hisap puting sebab dah roboh he..he..

wahida said...

tak menahan tgk anak bujang ko skodeng babah dia..comel je..rasa nak babap je bontot dia tu...heheh...

Acik Erna said...

kemain aiyan ..gigi dah ada..dapat makan jagung..dapat juga..gigit puting sampai putus he he

norhidana miswan said...

Lizz- bersinar2 lah dik oi, masa tu lah dpt membeli itu ini hehehe, aah skrg dh musim ujan kan itu yg asik ujan je

k Jassnani- hehehe pakai maskara tu kak

k Qhaifa Nur- seronok nyer kejap kak, dh byr utang tgl ciput je, berenti apa kak oi nsb ada puting spare

k Wahida- heheheh itulah ntah mana idea dia dpt nk sekodeng gitu

norhidana miswan said...

Acik Erna- hehehe itulah acik, sume bnda dia nk mkn, paling suke mkn kopok sbb bunyi2

Dee said...

gaji kita dah abislah sis..tinggal belanja harian je ni haa..hahaha..itu bahana org gaji cepat..22hb..hehehe..

btw..kemain lg aiyan menghongges jagung tu haa..comel..

eika_jps said...

selamat hari gaji kak dana....amboi bukan main lg aiyan makan jagung....mcm2 ragam aiyan yer skrg smpai pacifier pn aiyan gigit... untuk kak dana plak, mood jelous sbb pandai jahit baju sendiri....nice lace...

norhidana miswan said...

k Dee- waaah lg awal gaji akak ek, sejak gg dh banyak baru dia reti mkn jagung kak hhehe

Eika- mekasih, tp gaji dpt rasa kejap je, tak lama tu abis sudah... akak reti jht manik je, baju beli kedai je dik hehehe

Tihara said...

lawa dia pakai jubah
macam-macam gaya aiyan..hehe :)

Mimi Azirah said...

akak keje kat mana ye?

norhidana miswan said...

k Tihara- berjubah tiap jumaat je kak hehehe, maklum jubah tak banyak

Mimi Azirah- kt jab ukur jln semarak

Papa Mifz said...

oh Aiyan dah pandai makan jagung yer...good boy lah dia...:)

Azian Elias said...

akak punya lace tak leh buat kat situ lah dana.. hee.. just boleh kat lengan tangan je.. ok lahkann..

Daddy Ziyyad said...

hahaha..robek puting!

mak awak berubat kat indon tu di kawasan mana?

Kakzakie said...

Semakin ligat Ayyan sekarang kan. Itu tanda dia sihat Dana..

mamyharraz said...

syoklaa dah gaji kita je belum sobs sobs
lawalah kak drees tampal lace.
buat baju raya pun bagus gak ni

norhidana miswan said...

papa Mifz-aah sejak gg dia dh makin penuh mcm2 dia mkn

k Azian- ehehehe kt tgn pun cantik tuh kak

Daddy Ziyyad- itulah psl nyer, tak ingat lak kt mana dia berubat tuh doc

norhidana miswan said...

k Zakie- itulah, alhmdulillah kak

MamyHarraz- cpt gaji cpt abis dik oi... langkah paling mudah mmg letak lace je kt baju

aizamia3 said...

apa yang budak2 buat semua nampak cute je kan.. ;)
cer kalau kita yang wat.. hahaha..


psstt: kaki dak adik lupa sebab jatuh masa main dengan kawan2 dia..