teman2....

Thursday, April 4, 2013

photo diary

as salam sume kwn2,

arini sorry sgt lambat bt ntry n lum sempat BW lg, pg td ada sesi dialog ngn datuk KPUP kami, baru2 msk je ptg banyak keje menanti, ni jelah masa yg ada membuat ntry baru...

jom lyn gambar2 ni yek...

menu sapan atkins aku hampir tetiap hari, sampai dh tak lalu mkn tlr dh

nampak apa tuh, dia dh jthkan pokok aloe vera tuh, habis tnh bertabur2

msk lemak ketam utk dinner mlm kelmarin

sapan soto kelmarin, sbb dh tak lalu mkn telur utk sapan

ni aku nyer, tanpa mehun

aiyan wit maktek sibuk nengok baju kt festival city

hepi dia bile di bwk jln2

balik festival city, layan char keu tiaw malis coner, aku mkn ayam grg je

tgk2... si aiyan suke beno sarung sapa2 nyer selipar or sandal... tp sandal dia aku belikan takmo pakai

rambut kerenteng2 dia yg beso2 sume mak ngah dh potong

10 comments:

aizamia3 said...

makan time panas2.. sedap.. terliur dibuatnya.. ;)

Aida Salleh said...

i suka makan soto without bihun or mee or nasi himpit wpun tak atkins :-)

Kakcik said...

Sedapnya soto. :)

norhidana miswan said...

Aizamia3- hehehe betul2 tuh

Aida- dulu akak msti ada mehun or nasi impit skrg nih ada toge ngn ayam pun dh ckp, rela dlm terpaksa

kakcik Nur- sesekali men soto kakcik

Kakzakie said...

Anak no. 2 kakak dulu kerinting tau Dana tapi bila besar dah jadi lurus licin terus tak kerinting. Kakak ingat Ayyan pun macam inilah akan dtg tak kerinting kalau selalu kena potong.

rinduan citarasa said...

masa dana syer kat fb.. serius ingat dana mmg xleh makan telur

lizz said...

waa selamat ber atkin yer...caiyok caiyok

masak lemak ketam sangat sedap...

rambut ayyan dah tak kelinting lagik...

NEKCIK said...

Waa da macho dah aiyan...kst festival city tu da dkst rumsh nekcik

NEKCIK said...

Kalau singgah boleh minum kopi benut

izzah said...

ketam tu memang nampak menarik sgt la akak...sy stick kt ketam tu je...pic yang lain2 tak nampak dah sy ni...hehe...