teman2....

Friday, April 5, 2013

lace + manik di baju mama


as salam sume kwn2,

arini bizi thp cipan, dr pg td ada je keje nk kene bt... aduhla... mana nk surat2, mana ngn bos suh cari surat itu ini, mana ngn nk potostat segala tnt n surat edaran, fail2 keje lg... aduh la pyh kalu pa kene bt keje par sekali, al maklum par dh lama MIA, nth hilang ke mana aku pun tak tau... opis dh tunggu masa nk bg surat benti je nih, dh dpt surat warning 2kali pun bt dek je... 

sesekali mama nk menayang kan baju berlace+manik apa slhnyer kan, close up manik2 kt baju aku... skrg nih tgh rajin... gigih la memanik aku nih, tp nyer sume lace... tak kisah la border lace ke, lace bodoh ke jnji lace... sbb nyer bubuh lace cpt skit otak takde idea nk mikir segala mcm design manik... 

seee.... simple je kan... jarang2 je manik nyer

buh pearl beso2 lg... dasar
baju yg pakai arini... baju lama tp tambah lace kt baju... ni lg tahap malas.... buh  pearl kt munge2 tu je... 

22 comments:

Cho Zila said...

malaspun kira rajin dari akak ... ha.. ha...
alamak PARtu dah dapat keje tak nak keje baik2...

lieyalatif said...

Glamer baju2 ko dana...aku suke...cantik rupenye manik dgn lace bile disatukan kan.....pandai ko padankan kaler ....berseri baju ko dana....

norhidana miswan said...

k Chozila- heheheh... ntahla kak, dh bertahun bg peluang tp tak berubah2 gk, makin teruk ada lah

Lieya- sesekali boleh la, tgh ada mood nih pulun jelah walaupun baju sndiri...

lizz said...

cantik...memang sangat kreatip

Aida Salleh said...

malas ke? ish ish ishhh....kalau malas mesti tak jadi tau...walaupun simple tapi cantik je manik2 tu...suke suke suke....

norhidana miswan said...

Lizz- macih2, org kretip tak jht gune lace hehehe

Aida- mls dik oi, kalu rajin comfirm lg padat manik2 ngn pearl tuh

rinduan citarasa said...

kalau lah dekat. mmg htr baju lama kat dana.

wahida said...

cantiknya nok...ko ni kreatif la...

Kakzakie said...

Ini bukan malas Dana. Ini rajin sebab yg lama diperelok dan digubah jadi cantik... kalau tak rajin tak menjadi.

norhidana miswan said...

k Ayu CR- heheheh walau jauh ttp boleh antar kak

k Wahida- macih2 kak...

k Zakie- di kire mls gk kak, sbb keje nyer sembarang je... asal boleh kata org

dya said...

dh ramai tahu guna kain lace ni..sure raya tahun ini semua guna peplum berlace..cantik akk..match !

Alin In D House said...

rajin betullar akak nie. hahhaha alin kelim baju pon malas nak jait. aduh aper nak jadi ngan alin pon tak tau.Asyik kene penyakit M jerk... Susah2...

Papa Mifz said...

biasanya yang simple2 tuh sedap mata memandang...

NEKCIK said...

Mana lak malas tu...kreatif tu namanya...nekcik nak tempah gaun besday lah

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Wahhh... baju yg harga puluh-puluh boleh jadik ratus2 kan Dana! Just upgrade je... cayalah! :))

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantik la dana..
tgh planning nk cari border lace utk raya ni..
dana tau memane on9 shop yg bg rege murah x?

Cikgu Ma said...

saya nak baju lawa2 macam ni beli jerr...hehe

LYAfrina said...

lya pon suka bju border lace ni...
thn ni pon buat bju gni..tp lace simple.. kt kmn ni ssh nk beli lace cun2 gini.. dana leh share x beli kat mana lace ni.. on9 k??

Dee said...

cantiknya...bolehlah tempah ni..

Aine Ainun said...

malas2 pun kretip jugak...dr kite ni semua x jadi hape...heheee

lelamaisara said...

wow memang cantik la kak dana...minat tgok...:)