teman2....

Tuesday, April 23, 2013

Bday makngah ke 26

as salam sume kwn2,

20hb lps bday makngah, kami cuma sambut bersama2 n msk spesel skit mlm tuh, sumenyer simple je, hadiah pun tak beli lg hehehe (tunggu gaji yek)
kek, mule2 akak nyer ni nk membaking tp sbb diri tgh beratkin konon2 nyer so, beli jelah tu pun 2 slice je, kalu bt sndiri kang banyak pulak, kalu beli sebijik pun bile tgk takde org mkn, kang aku lak yg melantak kan selamatnyer beli 2 slice je mkn share2....

jom tgk apa je yg ada...

cheese beri kt SR mmg sedap... 

lamb chop rosemary +kuah

kentang lenyek, ni aku rasa gk lah sesudu... 

terliur aku nengok lamb chop nih,...

18 comments:

LYAfrina said...

yummm..
febret lya lamb chop

emy pokden said...

happy besday makngah...sedapnyer lamb chop..kata kalau beli lamb nak belikan utk aku jugak..uhuk2..

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat makngah aiyan...
sedapnya kek tuh dana..
lamb chop pun sedap juga...

wahida said...

hepi beday buat makngah aiyan...

kalau laki aku tgk lamb ni, mmg dia sambar dulu dah ni...hahaha...


lamanya ko beratkin nok...gigih betul ko...respek ah...

norhidana miswan said...

Lyafrina- sapa tak minat lamb chop rugi

Emy- heheheh sury2 masa tu duit ckup2 je, tnggu dh gaji nnti yek kwn ku

k Qhaifa Nur- macih2 kak

k Wahida- heaven je time mkn kan, berat aku kan naik banyak kak, itu psl kene atkins lama

Zana Nordin said...

yeaaaa
happy busday mak ngah..

sedapnya menuuuu

norzila said...

assalamualaikum dana...nice to meet u..zila dah folo..plus try ur ungkep..thumbs up (",)

Kakzakie said...

Happy birthday Mimah... Dah layak sesangat kalau ada baby sendiri apa lagi dah expert bab menjaga anak. Ada dua anak yg dijaga dah sekarang kan:)

lizz said...

Happy birthday buat mak ngah ayyan...
lamb chop tu memukau qalbu...

Acik Erna said...

happy birthday maknga aiyan..
kuat semangat dana nak berdaya ye..acik tak tau lah..tapi bila fikir2..dah umur macam acik ni..minta pada Tuhan..semoga diberi kesihatan yang bail je kan..dapat turunkan berat badan satu bonus..untuk mengelak dari penyakit

NM03 said...

hepi beday makngah!

norhidana miswan said...

Zana- macih, sesekali boleh la, selalul tak rajin

Norzila- w`salam, tq sudi folo

k Zakie- macih kak,lum ada jodoh lg makngah tu kak, bujang lg

Lizz- macih2.... mmg sgt terpikat

Acik Erna- tq acik,tpaksa kuatkan semangat acik, kalu blh raya ni nk kurus skit... kalu nk peknen pun takmo mcm dulu... tp kadang tergoda gk

norhidana miswan said...

k NM03- mekasih kak...(jwb bg pihak)

Mimi Azirah said...

sedapnye kek tuh

norhidana miswan said...

Mimi Azirah- ye mmg sedap

Aine Ainun said...

Ah maunya tak teliuq dana, tgk ja da terliur, lgla depan mata.. Kalo bli slice ja pun ble tulis nama ea?

Hb makngah aiyan..;)

norhidana miswan said...

Aine- hehehe ... aah boleh lak, siap bg lilin kecik lg tau

mamyharraz said...

happy birthday makngah :)

sedapnya kak oii kek tu..terliur memandangnya :)