teman2....

Monday, April 29, 2013

Aiyan jalan2 ujung minggu

as salam sume kwn2,

salam isnin, selalu monday blues tp arini tak blues sgt... walaupun banyak keje nk setel tp hati ttp hepi, 1hb nnti nk balik kg sambung sampai pas pru13.

ujung minggu aritu bwk aiyan pg jln2, pg cari kain baju raya kt nagoya utk mak n adik2 aku, kain aku n adik2 ipar udah cari jumaat.  kain utk papa n aiyan kite cari bulan dpn je lah, al maklum suruh tokmi @ mil aku yg jht.  pastu pg beli brg dpr kt aeon AU.
jom korang lyn gambar aiyan ek...

sampai2 mkn dulu kt CRS aeon big

posing manja konon... tunggu nasi dia nk sampai

nikmat sgt ke.... banyak gk nasi yg dia mkn

kat aeon AU, main dlm playground 

suke dia... 

gelak beso nengok mak tek nk amik gamabr dia

peramah aiyan, duk main ngn aunty2 kt situ

heheheh pakai pusing je stereng tuh

bile dh bsr dia tak berapa suke naik mende alah nh... nk trn je


p/s: mati kutu betul lah kt opis nih bile fb kene block... nsb lah blog ok lg

20 comments:

Acik Erna said...

comel betul gaya dia menikmati makanan tu

Kakcik said...

Seronok Aiyan dapat main2 dan makan2. :)

emy pokden said...

yer..akhirnya aiyan jejak gak kaki kt theme park kat jj au tu...selalu2 suri darin mmg aku kasi lepak situ lepas tension...hhehehe

azurazimi said...

laa tmpt kerja Dana FB baru kena blok ke? Kat sini dah nak masuk 3 tahun kena blok.
Layan FB kt Henpon sdri jer..

Alhamdulillah Aiyan makin cerdik, sihat dan cergas.

lieyalatif said...

Sonok aiyan dpt outing ye...eh betul dana anak2 aku pun suke nasi ayam kat crs sebb die ala2 sticky2 gitu kan....aku pun suke....

Bagus anak bujang ko jenis x takut org...kompom peramah esok dah besar nih....

Aku pun plan nak anta weekend ni baju raye tp baru tingat weekend ni lik kg mengundi...syok laa ko cuti lame...aku payah sbb budak2 sekolah kan...kalo x mmg aku cuti gak direct tu.....

Selamat memangkah ye....

norhidana miswan said...

Acik Erna- hehehe dia mmg selalu gitu

kakcik Nur- mmg seronok kakcik

Emy-hehehe betul2... lps nih blh dtg lg

norhidana miswan said...

k Azuraazimi- aah kak baru je kene block nyer tuh... nk lyn kt hp tp hp cap ayam mana la blh...

Lieya- heheh itulah, kejenyer nk ajak org kuar jln2 je dia...
dia mmg tak tkt org sejak dh bsr nih, lg2 kalu jmpa ngn bdk2 bsr skit suke nk ajak main...

selamat memangkah lieya...

dya said...

wah cuti panjang lah mumyy aiyan ni..slmt mngundi akk :)

Fieda Zan said...

gemuk dah aiyan.. semoga bermabha sihat yer aiyan..

Cho Zila said...

yerler akak nampak aiyan nampak semangatler... aiyanni memang peramahler akak rasa... anak2 akak kalau jumpa orang kalau boleh nak sorok bawak kain ibu dia, geram...

aizamia3 said...

time main tu kalau tak sabar, mau join sekali tu.. ;)

psstt: sate tu kami dapat buat 300 cucuk.. memang puasler makan.. ;)

Daddy Ziyyad said...

FB kena block? aiyoooo....kena guna henfon aja lah macam tu nak ber FB :)

Kakzakie said...

Sebenarnya kalau dah selalu main dia dah jemu Dana..

Qhaifa Nur said...

seronoknya aiyan kuar jenjalan...

norhidana miswan said...

Dya- sesekali dya,selamat mengundi gk

Fieda- alhamdulillah, tp skrg nih pyh nk mkn nasi

k Chozila- berisi skit tp skrg pyh nk mkn nasi kak, kalu bg nestum or oat dia nk mkn lah, dia suke berkwn tp suke ngn org besar2

k Aizamia- hehehe sume kecik2 kak kalu nk join pun,
waaaah banyak jugak sate akak dpt

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- pakai hp udahla prepaid, gune tenet mahal lah doc...

k Zakie- itulah kak, baru kenal biar dia main puas2

k Qhaifa Nur- seronok dia sesekali kak

Dee said...

wah..nmpk aiyan enjoy main semua tu..

sis..mula2 kena block mmglah u rasa x best..lama2 oklah..tmpt keje dee dulu semua boleh..tmpt skrg semua pun nak blocked..tp ok je kami2 kat sini..tgk kt hp jelah..hehehe..

my notes said...

assalamualaikum ... wah ! cuti panjang tuh . rasanya mmg ramai yg amik cuti panjang ...

norhidana miswan said...

k Dee- huhuhui... nampaknyer kene pakai hp baru lah, cokia nih leceh nk berfb... lg2 pakai prepaid je

My NOtes- w`slm kak, sesekali cuti apa slh nyer kn

eika_jps said...

nikmatnya aiyan makan nasi...hehehe...