teman2....

Wednesday, April 17, 2013

WW kak ton comel tak?

as salam sume kwn2,

korang kenal tak kt mana selalu ada ayat @dialog nih...

`KAK TON COMEL TAK?` comel kak ton... heheheheh

kene pulak berbaju munge2 kecik gini, jwbnyer kene tambah koleksi munge kecik lg lah


p/s: mlm td hancus atkins aku telan makaroni bakar pg td lyn lak nasi si emy bwk... fail2, berminggu2 tak mkn nasi td terliur lak

p/s/s: thn ni nk tema kaler oren ke ijau ek... hmmmmm

21 comments:

lieyalatif said...

takpe la ko...kire cheatday le ....nanti2 diet balik...aku plak cheatday aku tiap ari ahad heheheeh....

comel dana ko pakai bunge kecik2 gini..nampak more slim.....betul ni tau!

norhidana miswan said...

Lieya- eheheh kadang mcm nk give up je ko...dugaan betul... macih lieya, dr k ton hehehe

Acik Erna said...

lagi comel dari kak ton dana

Kakzakie said...

Kak Ton memang comel hihi...
Ini versi kak ton danalah ye:)

Qhaifa Nur said...

kalau tengok iklan tuh dana..senyum juga..
comel dana hari ini...

izzah said...

comellah akak...mengancam abis sy tgk..=)
berseri2 muka dengan tudung comey tu....(puji iklhas ni tau,bukan nk membodek yek akak)

❤Kamsiah❤ said...

comel kak tonnnnnn hehe...tp muka mcm plastik...berkilat2..muka awak lagi comel dari kak ton..ori..:)

JaSSNaNi said...

comellllllll.... :) hehehehe
dikkkk kena start balik dari 0... :P

norhidana miswan said...

Acik Erna- macih2 acik

k Zakie- k ton versi tembam ahak22

k Qhaifa Nur- hehehe tak tahan betul dia nyer iklan kan kak

Izzah- heheheh macih2 dik oi

k Kamsiah- ahak2 yelah kak, baru lah org nk beli product dia

k Jassnani- kene start balik la atkins nk wat camne kak, alah aku mls nk beria2, kang aku yg gile

Cho Zila said...

mula akak tak perasan kak tontu.. tengok korang asyik puji kak tunjer ooh dah tau sekarangni..
akakpoun tak tauler bileler nak beratkinsni memang tak leh...

Aida Salleh said...

kita tak pernah tengok kak ton...uhuksss...tapi awak mmg comel :-)

Papa Mifz said...

yer la,PM dan wife pun sudah kena fikir tahun ni nak warna apakan...huhu

Ogy Nordin said...

Kak Ton yg tuuu tak comel...Kak Ton ni comel.. :)

Aine Ainun said...

Dana pasan x iklan kak ton comey tu da xde...
agknye sebab skrg jadi "bahan" org je..tukar iklan daaa...hehee

yela...
x terPk pasal paper tu ade karbon,
da la irfan suka isap jari!
thanx dana..

my notes said...

assalamualaikum ... semua comel lah ... sesekali merasa apa salahnya ... bkn trus naik badan kan ... heheheee

norhidana miswan said...

k Chozila- heheheh tagline paling glamers skrg nih kak

Aida- heheheh k ton yg kt tv tu dik

papa Mifz- itulah pejam celik pejam celik dh tinggal berapa bulan je lg

k Ogy- hehehe macih2

Aine-itulah mcm dh jarang ada, tp iklan kedua tuh ada psl k ton2 gk...

My Notes- w`salam, hehehe

mamasuri said...

amboi kak ton...

norhidana miswan said...

Emy- ahak2....

ros_reeza said...

comel kak TOn ! hihihi

tema oren.. cantik, ceria je :)

lelamaisara said...

kak ton comil...kak dana lagi comil..;)

eika_jps said...

hehehe....anak eika slalu ajuk comel kak ton...klu babah dia marah dia akan kata comel talib....nak marah pn tak jd...
eika suka bunga kecik2 baru nampak slim...hehehe...klu bunga besar nampak kita lg besar...

apa pn comel kak dana..........