teman2....

Tuesday, October 2, 2012

dikunjungi IDOLA ku

as salam sume kwn2,

selamat hari selasa yek, maahap semalam aku cuti, mule2 nk ngantor aiyan gi IJN tp mintak pospont sbb dia dmm smlm, smlm gk bwk gi kenek, pas amik antibiotik baru nampak dh kebah n dh sejuk bdn nyer, mintak2 lah airni tak pns lg... tp walaupun dmm2, ttp gk dia ligat ke sana sini...

sebenarnyer nk cite kt korang psl kunjungan sorang kwn, atau lbh tepat idola aku nih dlm dunia manik...
dia adalah kak Umi Pepari, aku kenal dia dr fotopages lg, sgt meminati design manik dia... manik crumble tuh dia lah yg cipta... skrg nih jd kegilaan... termsk aku... sabtu aritu dia suami n anak dia yg comel tu dtg umah, saja nk tgk aiyan katanya...lgpun anak dia beza sebulan je ngn aiyan...
cite panjang lak, jom kite lyn gambar ek


hidangkan spageti bolognise, ayam rosemary ngn cheese brownies je

awek kwn baru aiyan... Humairah yg lincah

suke sgt tgk gambar diaorg main sama2...

dhla dua2 kenteng hehehehe.... 

Humairah tayang gg dia tuh

dua2 nk kejo abah Humairah... sampai tongek2 aiyan

Humairah bt fliying kiss

belasah katak resaksa

ini bdk mmg pantang nmpak hendbeg... sume nk selongkar

tak tkt pun ngn abah Humairah

suke manja ngn sapa2... sibuk nk kaco kak Umi amik gmbar

senyum mama amik gmbara

aduh2 siap mintak `kelon` ngn abah Humairah lg

mak2 sibuk nk bgambar tp anak2 nk main...gini lah jd nyer

heheheh suke

dia pun nk selongkar beg mama nyer gk


p/s: seronok sgt bile ada kwn2 dtg berkunjung...

26 comments:

mamyharraz said...

sedapnya ayam rosemary tu..kalau sy cop bahagian peha tu hehe dappnya.

comel sgt tgk pic diorg main2 sama2 tu.kiut.

norhidana said...

mamyHarraz- heheheh mmg bhg itu yg selalu jd rebutan, heheh itulah cute kan mereka berdua

Azian Elias said...

dana..dana ye yg buat manik tu.. akak lupa..

ros_reeza said...

comelnya main sama2 :)

Kakcik Nur said...

Rambut Aiyan dah panjang laaa... :)

Puan Fifiey said...

danah; dah berisi aiyyan.. aalhamdulillah.. dia dah semakin sihat...

Kakzakie said...

Sebaya Dana itu yg boleh ngam main sama-sama tapi salah hemat boleh berebut kalau masing-masing nakkan benda yg sama.

mamasuri said...

benci2..aiyan dah ada awek baru...sama2 kenteng lah katakan..mentang2 lah kte takde rambut xpe2 - darin safiya ya auw auw...

sonok kan dpt sembang2..aku pun dah lama tak jmp kak umi...

NM02 said...

menariknyer menu!!!!

nur anis said...

sedapnya makanan kak..:)

hihi..last last aiyan tidur ke tu...

inazamri said...

wah seronok ayyan dgn awek ye.akak pun nak gi umah dana la nnt...tengok sedap masakan tu sume.

Cho Zila said...

ayam rosemarytu tak menahan akak nengoknyer.... sedap bebeno nampaknyer...
tuler idola sang pemanik2 semua.. akak der terbaca pasal ciptaannyertu...
aiyan dah sihatker... bila next appointmentnyer...

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
haaaaaaaaaaaa.. mama nani nampak aiyan selok nak selongkar beg tu.. ngeh2... nakal aiyan ye... :) comel humairah.. :) dua2 budak cerdik ni..

lelamaisara said...

ayan......dah ada awek ea...hihihii....lamenye tak jengah ayyan...sihat ke dak kecik tomei tu.....

Qhaifa Nur said...

buat akak terliur tgk menu tu dana....
mmg seronok teman dtg berkunjung...

norhidana said...

k Azian- ye kak, heheheh

Ros- hehheh betul3

kakcik Seroja- mmg dh panjang dh tp syg nk potong huhuhu

Pn Fifiey-alhamdulillah fieda

kak Zakie- betul2 tu kak, tp nsb lah takde berebut menan masa tuh

norhidana said...

Emy- heheh takpe awek biar lebih.... itulah beb, seronok dpt borak2 live selalu borak kt fb je

k NMO2- heheh meh dtg umah kami lak, leh jmpa bujang akak

Nur Anis- heheh mmg sedap, last tu bkn tido tp terpejam mata hehehe

k Inazamri-hehehe seronok gk tp kene jaga betul2 kalu tak ada yg nngis

k Chozila- heheheh itu je yg terpikir dlm pikiran kak, next app awal thn dpn

k Jasnani- w`salam... mmg itu feveret dia, tak tau lah cari apa

Lelamaisara-hheheh baru baik dmm dik oi...mintak2 terus sihat

norhidana said...

k Qhaifa Nur- heheheh sesekali bt akak terliur kan...

Cikgu Ma said...

jumpa geng gosip nih...hehe

LYAfrina said...

sesekali..meriah je kan bila ade y bkunjung ke rumah..opsss...aiyan dah ade aweks la..

lieyalatif said...

Wahhhhh special menu ko masak dana....cayalah.....siap ade ayam bakar lagi hah...

Pandai aiyan main hah....ooo aiyan pandai ngurat awek dah ye kikiki....dana, aiyan dah nampak tembamkan ...hepi aku tgk die.....

norhidana said...

Cikgu Ma- hehehe takdelah gosip sgt dik tp boleh la heheheh

Lyafrina- betul tu Lya,hehehe awek ek

Lieya- heheh itu je yg terlintas n mudah beb..hehehe tp biasalah tgn dua2 laju je... alhamdulillah tembam tp ni dmm lak

Karukord Jagau's said...

seronok dia ada kawan haa....

Deq's Qienz said...

wahh meriah skali skala bkumpul ramai² kan.kdg² geram jugak bila kite sibuk nk posing anak² pulak tanakkk..hikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolololo comey sungguh aiyan dgn kwn dia hihi

intan_blur said...

sukenye dia..ade awex kat sebelah dia..
menu sedap..rajin akk..