teman2....

Tuesday, October 9, 2012

Aiyan ngn tv


as salam sume kwn2,

wah2 pg buta lg dh bt ntry ko...bkn pe niat nk setelkan keje2 atas meja nih... al maklum bos i cuti arini, nk neman kan bini dpt pingat... tp tak dpt gelaran apa2 lah pn

nk tayang lg si bujang ni kalu nengok tv... heheheheh beria2 ko... kadang tu siap bt head banging kalu dgr lagu2, biar pun lagu iklan... heheheh sweet kan

si bujang kalu nengok tv, sampai terdongak2 

pandangan sisi, masa nih dia tak pasan mama amik gambar

p/s: nsb baik lah dulu aku tak ikut ckp mak n abah aku suh tinggal aiyan kt kg, biar diaorang jaga... kalu tak betapa ruginya aku tak dpt tgk gelagat dia tiap2 hari

28 comments:

Kakzakie said...

Betul kalau tak rugi tak dapat melihat perkembangan dia membesar. Tengok Ayyan semakin cerdik suka kan..

norhidana said...

k Zakie- alhamdulillah kak... dia aktif mcm knk2 lain... tak sbr nk tunggu balik kg,selalunyer msti dpt idea baru

Zana Md Nordin said...

kemain khusyuk aiyan tengok tv...he he he...
tak sakit ke leher tu aiyan oitt...

betul tu dana...
nasib baik ko tak baik aiyyan duduk ngan mak ayah ko kat kampung..kalau tak ko akan terlepas moment indah aiyyan membesar....

Kakcik Nur said...

Susah senang biarlah anak-anak di depan mata kita kecuali terpaksa... :)

norhidana said...

Zana- heheh itulah pslnyer, melampo je dia nyer gaya nengok tv,tkt skt kepala je... itulah ko,masa tu dlm pantang lg,banyak lak kes bdk tersedak itu yg mak aku riso

kakcik Nur- huhuhui itulah dia kakcik,masa tu mak ngn abah tkt kami tak jmpa pengasuh yg sesuai... tp alhamdulillah skrg rasa hepi sgt

lizz said...

nonton tv sambil berputing lelamer tertdo tu...sib baik ader bantal kat situ senang nak lending yer aiyan...

nur anis said...

amboi aiyan...khusyuknya layan tv...huhu

inazamri said...

nasib jumpa blog dana ni dulu..leh akak sama2 tengok gelagat ayyan membesar.khusyuk tul dia tengok tv tu ye.

NM02 said...

kannnnn

biarlah anak membesar depan mata kita, hasil penat lelah kita..

norhidana said...

Lizz- heheheh... tulah kadang diam kn je mmg blh tertido, pandai2lah dia landing sndiri

Nur anis- heheheh time tgh baik, kalo tak nk mengaco je kejenyer

k Inazamri- heheheh akak jd tukar baru ek...

k NMO2- aah kak.... setuju

cHeRyNa PiReS said...

teringat anak buah yg macam ni juga gayanya bila nampak aaron aziz:)

norhidana said...

Cheryna- hehehe si aiyan ni sapa2 pun dia lyn, lg2 kalu ada lagu2

Dee said...

alolo..dkt sgt kot aiyan tgk tv tu..smpi dongak2 ha..

jgnlah antar kt mak dana..k dee dulu arwah nenek jaga..smpi skrg dgn mak tak mesra..k dee syg nenek lebih dari mak..sbb tu masa suami suruh bg mimi kat mak dia..k dee protes..no..no..susah mcm mana pun biarlah k dee yg jaga sendiri..xmoh pisang berbuah dua kali..

Qhaifa Nur said...

skrg byk pilihan bole kita buat...hntr kat umah org, nurseri dana...
pernah tgk atuk/nenek yg bela kemesraan dgn kita kurang...itu yg sedih

khayal betul aiyan tgk tv siap ada puting sekali...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi aiyan khusyuknyer nengok tv hehehe

Daddy Ziyyad said...

khusyuk betol Aiyan tgk tv...puting menten kat mulut! ahaha

JaSSNaNi said...

memang kusyuk tul dia tengok tv ye... pandai aiyan dok diam2.. suke ler mama tu.. kan.. :P hehehe

wahida said...

ayyan main ngan tudung saji ke sayang? ada2 je lah ayyyan ni...

lieyalatif said...

yup beb!! aku setuju tang tak tinggal aiyan kat kampung tu...bukan kedekut anak tapi ko akan rugi bile tak dpt tgk sendiri moment sweet n comel mcm nie....

amboi aiyan...kemain khusyuk tgk tv yeak heheeheh...

Acik Erna said...

amboi aiyan..cite apa yang kusyuk sangat ti aiyan..

norhidana said...

k Dee- takdelah kak, jauh tu tgk tv...mmg tak antar kg pun,cume dulu2 masa dlm pantang mak penah suh tinggal kg

k Qhaifa Nur- hehehe takpe, bt masa skirg nih biarlah makngah yg jaga... puting dia mmg tak blh lps kak

Wanieys- hehehe tgk time gk tuh

Daddy Ziyyad- tp kadang2 ilang gk puting tuh,siap baling2 lg

k Jassnani-heheheh kejap je diam pastu mengelinjang ngaco org

k Wahida- heheheh... ye betul, tudung saji kecik tuh sampai dh rosak2 dikerjakan dia

Lieya- itulah beb, lgpun edy mmg tak bg tinggal...

norhidana said...

Acik Erna- heheheh ntah cite apa ntah, tgk mood gk, kadang tak pandang pun

Hilmirda Daud said...

Salam perkenalan..
Amboi tengok tv sampai tak sedar kena ambik gambar. Tak penat ke leher tu...

izzah said...

Betul tu akak...prkara paling wonderful adalah tgk ank membesar dpn mata kita sendiri:-)

LYAfrina said...

amboi aiyan..dh pndai tgk tv ye..smpai terconngok kepala tu

norhidana said...

Hilmirda- salam kenal, heheheh kusyuk sgt

Izzah- betul tu dik... rugi betul kn

Lyafrina- heheh mmg dh pandai tgk tv cume selalu takdelah beria2 gitu

lelamaisara said...

bukn main tau Aiyan tgok tv..dah tak toleh org lain ea...;)

intan_blur said...

smpi mcm tu sekali aiyan..
kusyuk nye dia..