teman2....

Friday, October 5, 2012

edisi mkn2 khamis n jumaat

as salam sume kwn2,

kejap je kn dh jumaat, yeyeh... esok lusa duk umah lepak2.... sambil otak pikir konon2 nk jahit manik kt baju ngn tudung aku kan... ok lah takmo bebel banyak2, aku nk setelkan fail kerja yg menimbun atas meja...

edisi mkn2 smlm n arini yek... msti korang kecur liur nyer

ns lemak yg best dkt2 ngn bangunan dbkl kg baru... pn Emy banjer

tgri gi lunch kfc lak pun pn Emy byr, aku lum byr lg kt dia ahak2... 

sarapan pg td, bwk bekal roti john ko... rajin tak aku

time tgri selalu ada pasar kecik kt belakang jupem, mcm2 ada jual... ada 1 gerai tu jual baju budak ,
suke beli bt bj basahan aiyan

beli kek 3 potong utk aiyan juga beli kt gerai belakang jupem gk

beli epal ngn pop corn, pun kt gerai belakang gk.... mmg melabur ngalahkan gi supink complex

tgri nih lunch ns beriani... sedap gak lah


19 comments:

mamasuri said...

ayoooooooo...berminyak muka aku ...hehehe..nyum2..

Deq's Qienz said...

Wahhh sedapnyaaa..meh nk rasa sikit..hihii

Kakzakie said...

Kakak nak kenal dgn mamasurilah... kalau duduk berjiran dgn dia ni mesti best sebab tak kedekut dan tak berkira...

izan mama mia said...

hish...ni bt lapo ni...

cHeRyNa PiReS said...

aduish...sabarlah perutku...
semuanya indah2 di lidah..

gulp!!!

ros_reeza said...

aduh..semuanya gambar makanan :)

norhidana said...

Emy- mkn kfc kan heheheh itu psl ada minyak

Deq`s Qienz- mehla sini

kak Zakie- berkenalan la ngn dia kak, jgn malu2, dia ok

Izan- heheh sesekali apa slhnyer

Cheryna- hehehe sbr yek perut...jgn nngis

Ros- ehhhh kn ada 1 gambar baju

Cho Zila said...

kalau dah nasi lemak.. kampung baru memang banyak gerai nasi lemak terbaik .. kena dengan tekak.. makan bertambah2.. isyh.. cantik tshirttu dana...

Qhaifa Nur said...

itulah seronok dapat kawan sekepala dan...hari dia banjer sok2...dana pula, seronokkan gitu...

nur anis said...

fuhh..nasib baik lunch tadi dah melantak mee sizzling sepinggan..kalau tak, kompem telan air liur..huhu

wahida said...

aku paling tak boleh kalau org tayang cheezy wedges...

ada aku gi kepsi gak balik ni kang...

Acik Erna said...

assalam dana..rasa teringin pulak nak keluar cari makan petang ni he he

Zulfadly said...

sedapnya makan kak!!!! terliur, rasa nak masak nasi lemak lak esok, haha

Qasey Honey said...

beruntungnya..murah rezeki...org blanja aje yer...

QH biase jugak g kt blkg JUPEM tu...paling suka n xmiss beli popcorn tu..mmg tbaekkk la kn...murah pulak tu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

petang ni jugak saya serbu kfc!! hehe

Tihara said...

wahh bestnye ada owang belanja... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok mmg kompom kecur liur haha

lelamaisara said...

banyak nye makanan...makan makan makan...hehehehhe

intan_blur said...

telan air liur jelah tgk post nih..
mnyampahhh..
akk memang rajin..dah tau dahh.. ;)