teman2....

Friday, October 19, 2012

rezeki pagi jumaat

as salam sume kwn2,

salam pagi jumaat, mls nk cite panjang2... fail keje msh menimbun lg atas meja, setel selongok dtg yg baru lg selongok, aduhla hrp2 ptg ni blh setel sume...serabut je,dhla minggu dpn nk cuti balik kg...

arini rezeki betul, pg2 td ada kwn bwk gulai tempoyak ikan patin, pastu kul10 td ada lak sorang pegawai bagi nasi ambeng ... tak yah beli mkn utk tgri nnti hehehe...

gulai ikan patin tempoyak yg mmg sedap...

nampak mcm penuh betul tp ada bau skit cam nk basi

p/s: banyak tul dpt rezeki time2 nk gaji nih... alhamdulillah

22 comments:

Kakcik Nur said...

Kat dalam peti ais kakcik ada tempoyak yang agak banyak, tak tahu nak bagi kat siapa. :(

Nurul Husna Mohd Hassan said...

i like ikan patin... :)

mamasuri said...

nak basi ke???huhuhu

inazamri said...

3 hari lepas cubaan kali kedua akak try makan tempoyak ikan patin...fuhh terus jatuh cinta ~sedap.Dulu penah sekali makan tapi mcm takleh nak telan terus tak makan dah..kali ni cuba lagi..agaknye dulu org yg masak buat tak sedap tu yg akak tak suka hihi.

mamyharraz said...

tempoyak patinnnn dapnya pekena dgn nasik panas fuhh mmg best ;)

Qhaifa Nur said...

lama tak makan patin tempoyak ni...
kalau nak makan kena balik umah MIL, mak akak tak makan....

Kakzakie said...

Kakak belum pandai makan tempoyak walau kakak hantu makan durian..

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Sedapnyaaa norhidana...rezeki tu he.he...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

aduh dik.. nasi ambeng sampai skrg akak tak dpt merasa lagi... sedapnyerrr

JaSSNaNi said...

huhu.. bizi sakan adik ni..
wahhhhh gulai lemak tempoyak.. mmg sedap kan.. 1st time akak makan hari tu kempunan punya pasal.. hahahahaha

Bitt (double IS) said...

aduhaiiii sedapnya ada gulai ada sayur goreng! walla

lizz said...

ermm sangat sedap ikan patinnyer tu...

Nasi ambeng tak penah makan...allamak basi ker?

Dee said...

k dee mkn ikan patin..tp tempoyak tak makan..kalau ada yg buat asam pedas mmg tak pandang kiri kananlah..hehehe..

Qasey Honey said...

wah bestnya bile makanan semuanya ditaja hari ni..hehe...murah rezki kamu tu...

mia izzati said...

tu dia..ikan patin tuuuuuuuuuuuu....

Aine Ainun said...

Berkenan ngan nasi ambeng tu dana...

Myb sebab die pack awal pgkan, panas2 plak tu, sebab tu mcm nk basi kot...

sal-nurbeena said...

Betul2 rezeki nih. Syukur alhamdulillah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak rezeki tu....meriah tgk gambo makanan besar gedabak tu eheeee

a.samad jaafar said...

saya takut nak makan benda yg ada2 bau2 nak basi.. perut saya manja sangat..

patin masak tempoyak??? hmmm.. balik kg mesti nak suruh kakak saya masak!

izan mama mia said...

sedapnyer gulai tempoyak tuu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap nye ikan patin tu.. nyam3.. lapar pula rasa bila tengok ni..

intan_blur said...

memang rezeki akk hari jumaat..
memang rezeki sye time pose2 ni tgk menu akk time nih..mencengkam jiwa!!!!