teman2....

Wednesday, October 10, 2012

WW lama vs baru

as salam sume kwn2,

yg lama tak semestinya buruk, hodoh
yg baru bukan jugak bagus n baik
kadang dh ada yg baru, yg lama rupanya lbh baik

spek lama aku yg dh comot, calar balar tp still aku senang utk guna

spek baru yg msh lg cun tanpa calar tp... bile pakai kt umah berpeluh2 msti licin... menci

p/s: dh msk 3hari bff aku Pn Emy tak keje, 2hari mc jaga anak nya, ni 2hari mc lg dia dmm... mosan2

18 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik masih guna cerminmata yang ditempah pada tahun 2008 dulu. :)

ros_reeza said...

yang lama juga, selesa kan :)

cHeRyNa PiReS said...

keselesaan penting dan kadang2 walau ada yg baru masih nak pakai yg lama:)

yup...tak suka bila berpeluh atau makan sup time pakai cermin mata:)

lieyalatif said...

betul tu dana....jgn pandang rendah pada yg lama...sbb yg lama tu laa best.....

mia izzati said...

tu le sy maleh nak pakai spek kak..tapi smpi bila plak nak pakai kontek adehh..ni la cerita kalau dah rabun ye..sy pakai spek dari darjah 5

Kakzakie said...

Itulah kata org bila dapat yg baru yg lama dibuang jgn...

nur anis said...

betul tu kak..yang lama jugak yang selesa je...:)

norhidana said...

Kakcik Nur- hehehehe spek lama tu dr thn 2009...

Ros-reeza- ya betul tuh

Cheryna- betul tu dik, balik umah msti akak tukar pakai spek lama...

Lieya- betul tu beb... menyesal lak aku tukar spek plastik nih... nyesal mak

norhidana said...

Mia Izzati- hehehe akak lg teruk, tak reti pakai kontek lense heheheh... mmg kene berspek lah

k Zakie- betul tu lah kak

Nur Anis- betul tu dik, nk beli spek lg bajet utk spek tkade lg

Qhaifa Nur said...

simpan dana buat koleksi.....
memang bosan bff cuti kan..kan...

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X pakei spek mata gituuu.,, ahhhhaa

Daddy Ziyyad said...

Betul tu..yg lama tak semestinya tak best..sebab dah serasi...saya pakai spek malam2 kat rumah aja..sebab mmg tak selesa kalau siang2..peluh lagi..hehehe..

ps: macaron tu kalau nak order, minimum order 24biji. Sebiji RM2.00 ..Boleh deliver by PosLaju ( delivery charge RM15)..atau self pick up di Setia Alam, Shah Alam...Boleh rujuk entri2 saya ni ya...

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/06/sunrise-photography.html

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/06/quotation-macaron.html

izan mama mia said...

heheeh..cermin mata saya..langsung dok simpan jer rimas pakai...

ct rahani said...

betul la dana.. kdg2 yg lama tu lagi baikkan.. :)

norhidana said...

k Qhaifa Nur- bkn simpan kak, mmg gune lg pun... heheeh, aah bosan giles

Wak Gelas- wak pakai contek lense... kan kan

Daddy Ziyyad- betul3... nk pakai gi opis cam dh huduh beno kt umah takpe pakai...
* tq, nnti dana tgk link tu ek... cam berminat je

Izan-hehehe akak tak blh tak pakai, tak nampak

Ct Rahani- betul2, cume yg lama bile dh calar balar tak berapa fokus je

Qasey Honey said...

sememangnya yg lama tu lebih selesa dipakai..tp kena biase2kan juga dgn yg bru..rugi tau dh buat tp xpakai..hehe

Tihara said...

mesti kekok nk pakai yg baru kan

lelamaisara said...

yg baru kadang2 bukan baik sangat pon..hehhehe