teman2....

Tuesday, October 23, 2012

semua dia nak

as salam sume kwn2,

salam 7 zulhijjah, lusa nk balik kg dh heheheh.... nyampah je org kn, asik cite psl nk balik kg je mcm la org lain tak balik kg... heheheh yelah korang, raya haji thn lps kami beraya kt kl je tau... sedih... thn nih ada cuti lama skit nk balik kg lah kan...

ok nk cite psl ini budak sebenarnyer, skrg nih sume dia nk, dhla hp mama tuh dh jd mcm hak milik dia, kadang tu suke2 je dia baling2 hp mama dia..tak pun isap2 msk mulut. uwaaa nngis oooo tgk hp kene baling2...mule2 elok je hp atas sopa tgk lg sekali dh duk luar balkoni...nngis
pastu skrg nih mama nk online kt umah pun tak boleh, sedih tul.... sbb tu kalu cuti or hujung minggu mmg aku payah nk online...

baru mama nk on9 dia dh duk atas laptop

siap tolak2 laptop tuh kadang2 siap ttp lg... uwaaa... skrg amik gmbr pun dh blur2 je, dh nk rosak hp mama


p/s: esok n lusa ada udit iso n audit 5s, serabut tul lah

27 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik......
memang nyampah pun.. sbb akak citer tak bley balik kg.. ko saja je kan.. kasi akak naik angin ko ckp pasal kg.. huhuhuhu.. :P
>> aah.. sikit lagi laptop tu arwah la dik.. mcm akak hari tu, haikal geram punya pasal.. dia pijak terus.. pecah screen laptop dik.. kena 500.. amikkkk kooo.. hahahahaha.. ganas kan.. nanti aiyan mcm tu ler.. tunggu dia besar sket lagi.. :)
>>> jangan marah.. nanti beruban.. :P

Qhaifa Nur said...

anak tgh membesar mcm gitu dana....
semua nak capai/pegang....
hari cuti mmg tak bole online...

mia izzati said...

eh eh dah besar aiyann..tu baru sekapur sirehh kak..tunggu le nanti..abih semua kena gantung kat syiling umah hehe

mamyharraz said...

comeynya dia pun nak online hehe
slmt balik kampung ya kak..sy tak kemana kot cuti ni sbb nak tolong suami berkemas hmm tak lama lg kami duduk berjauhan sobs sobs

Alin In D House said...

huhuhuu. biasalar budak besar camnie memang tak bole tgk mama die tertumpu kat sesuatu. Pastue mulalar die nak kaco...

Bab hp tue memang maser umor cam aiyan asyik basah ngan air liur jerklar. pastue rosak. Hua... Tak bole nak pakai hp mahal maner tak yer asyik kene baling jerk...

Aper pon anak memang penghibur hati.. Pst... kalo tyme iso memang semua fail kene update penin...

izan mama mia said...

hihiih..aiyan nak telepon gak tuu..beli laa kat aiyan satu..yg serupa tepon mama hihi

baby lydia said...

selamat mymbut hari raya aidiladha akk..semoga selamat sampai ke kg dgn baik..amin..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih qalief pun kalu tgk wani on lappy sampai tolak2 wani dia pun nk beronline hahaha

norhidana said...

k Jassnani- w`salam kak, hehehe alah kak, thn lps kami raya kt kl tau,. bt masa nih aiyan tak boleh lg lah pijak sampai pecah laptop tuh tp esok2 tak tau lah... hehehe tp cubelah kalu nk tgk mama dia tukar jd singa

k Qhaifa Nur- takpelah kak redha je

Mia Izzati- hehehe comel lak awak panggil aiyan sekapur sirih, kalu dh sekapur kasut camne lah gayanyer ek nnti umah akak tu

mamyHarraz- hehehe tq, somi nk pindah mana? naper jauh2? takpe2 dulu masa awal2 kawin pun akak duk jauh2 gk

Alin-sedih dik, hp akak tu pun esok luse jwbnyer rosak lah...

Izan- bankrup lah dik kalu nk beli nokia n8 kt dia

baby Lydia- amin2 tq dik

norhidana said...

Wanieys- kalu aiyan dia tak tolak2 dia terus duk dpn laptop terus.... sedih kn

nur anis said...

hehe..dia geram nengok tu...anak buah saya pun macam tu...orang pegang handphone sibuk..pegang laptop pun sibuk..huhu

a!eNa3013 said...

comeynye dierr..baby pun nak blaja ngn mama jugak wat blog..asyik mama je y on9,baby pun nak jugak..hehe

NM02 said...

tak lama semua dia konker

Dee said...

k dee tak blk kg tp gi jalan2..best tak? hahaha..

btw..budak2 ngan gadget ni tak taulah kan..kalau bagi yg tipu tau je..mesti nak yg ori jugak..huhu..

LYAfrina said...

aiyan nak buka FB tu.. hehe
waaa..nk balik kampung..hati2 d jln raya ye

Qasey Honey said...

ooo nk balik ye..berhati2 ye..semoga slmt spi ke kg halaman...slm aidiladha jugak...

QH raya KL aje..terbalik mak pula yg dtg ke sini..

bile dh ade anak..mak tpaksa mgalah la...ape yg kita suka dia suka..kena crikan 1 yg mainan pnya tu..kalau x syg ltop tu kalau rosak..hehe

Karukord Jagau's said...

kena beli laptop sebijik lagi tu hehehee

lieyalatif said...

hahaahahah padan muke ko dana....si aiyan dah pandai buli ko...tu le ko, asek ngadap fb jek tu die hangin tuuu heheeheheh....

takpe ko, ade can claim henpon baru ekekeekekekek

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah rabu kak :)

lizz said...

sedih tak balik beraya kat kampung huhu...

aiyan pun nak join ngan maknyer tu online skali...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

aiyan pun nak on9 jugak :)

Deq's Qienz said...

Sabar ya kak?? Smg akak selamt dalam pjalanan nanti..ati2 memandu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe..nanti dah besar pandai menaip cepat ni. Sebab masa kecik dah selalu guna taptop ;-) comelnye dia..

Tihara said...

as salam

beco dah dia yea, selamat hari raya haji dana :)

ct rahani said...

alahai aiyan.. jeles tgk mamanya duk layan laptop tu yg dia pun nk menyibuk sama tu yer.. hehe.. biasa la dana baya2 aiyan nih macam2 nak diexplore.. :)

Aida78 said...

ala sedihnya x dapat balik kampung x pa kira bekorban la tu x dpt balikkkk...mama kene bali hp lain untuk ambik gambar ...

intan_blur said...

sebok nyeee diaaa..
konker abis ye...
mama dah pening tu aiyan..jgn mcm2