teman2....

Thursday, October 18, 2012

jom berteka teki (ada hadiah tau)

as salam sume kwn2,

selamat hari kamis... arini pakai baju baru heheeh... skrg dh jmpa tailor baru heheheh ...

nk bt teka teki kt korang nih, sapa2 yg dpt berikan jawapan yg tepat akan dpt hadiah tau, kirenyer 3 peserta yg dpt bg jawapan yg betul akan dpt hadiah, tp hadiahnye rahsia...

syaratnyer... korang kene bg link korang n penuhkan slogan nih kt comment tuh

ramai kwn2 yg lupe nk bg jawapan makanan kt gambar bwh nih... 

saya suka blog norhidana sbb........... 



cube teka, apakah dia....(tp msti korang dpt teka nih)


p/s: saja suke2 je nih... kalu ramai yg dpt jwb kene bt sistem undian nih (tp kan mcm lah ramai yg nk teka kn)

28 comments:

mamasuri said...

aku tau aku tau..hahaha

norhidana said...

Emy- ko mmg awal2 dh dikecualikan yek... jgn nk ngegada

Acik Erna said...

assalam dana..goreng keledek ke.
saya suka blog norhidana..sebab suka melihat gamabr2 aiyan dengan aksi2 comel nya

Cho Zila said...

saya suka blog dana sebab saya suka dana auwwww... sebab apa sebenarnya hubungan baik di fotopages dulu membuatkan akak rasa dekat dengan dana...

Kakcik Nur said...

Kakcik suka blog norhidana sebab kakcik suka Aiyan. :)

Kakcik Nur said...

Alamak... tertinggal pulak. Yang itu adalah keledek goreng...

Kakzakie said...

Kakak kalau bab teka tu yg hancurrr dana. Agak-agak labu kot haha...

Suka blog dana sebab ada Ayyanlah apa lagi - sengih dia pun dah buat akak senyum sendiri.

izan mama mia said...

keledek goreng or labu goreng...hihihi
saya suka blog norhidana sebab..ada cerita anaknyer yang comel tu..saya mmg suka baca blog citer pasal anak-anak...hihihi..lagipun sukalah sebab blog norhidana cerita pasal anak lelaki,..anak saya pompuan..pengalaman baru tuu..hiihihi..

norhidana said...

Acik Erna-w`salam acik, jawapan acik tu kurang tepat tp tq utk join

k Chozila-heheh dana suke ngn sambungan ayat tu tp mana jawapan bg soalan tu kak

kakcik Nur- tq kakcik.. tp mana jawapan nyer utk teka teki tuh?

mia izzati said...

saya suka blog kak dana sebab suka baca citer aiyan n bab makan2 hehehehe.... jawapan..pisang goreng

baby lydia said...

labu goreng..
akk nk gift tau..lalalalalal

lieyalatif said...

keledek goreng tak pun epal goreng kot hahaahahah...eh boleh teka byk2 kali tak ni?...aku teka laa secare tamak yeak....kentang wedges goreng kot...hihi

opkos le suke bace blog ko sbb ade aiyan ensem tu.....mane aiyan wey....heheheeh

mamyharraz said...

sukun goreng kot?

suka baca blog akk sbb suka saja suka sbb suka sgt yg penting sukalah sgt sgt suka :D

Aida78 said...

salammm....apple goreng or labu goreng hik sy suke blog ni sbb saya suka tengok ayen bulu mata nya panjang n hensem....

Qhaifa Nur said...

sekali pandang macam keledek goreng...kentang goreng bole juga he..he

suka baca blog dana sebab sejak berkawan ni hari-hari mau singgah tengok pelbagai citer aiyan.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya suka blog norhidana sbb ada cerita psl ayyan yang comel

keledek goreng tuh haha

nn lylyn said...

ubi goreng ^^

lizz said...

labu goreng...

suka baca blog ni sebab... 1st time kesini terus jer macam suka blog ni...suka tengok gelagat ayyan yang comel tu ...

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Kak Ros suka blog norhidana ni pasai suka tengok gelagat Ayyan dan suka baca celoteh2 norhidana tu...macam2 ada he.he....

Makanan ni pulak kalau tak silap Kak Ros la buah sukun goreng...

http://rozisalehin.blogspot.com/

lelamaisara said...

wedges ke tu...

suke blog kak dana sebab kak dana baik...Suke gak ngan ayan yg comey suke kacu mama die tu...:)

nur anis said...

saya suka baca blog akak sebab boleh tengok aiyan..hehe..boleh tengok akak jahit manik..:)

erk? apa tu kak? macam labu goreng je..

JaSSNaNi said...

Dah ada pemenang lom?

Saya suka blog nohidana sebab dia rajin.. suka masak.. suka menjahit manik dan suka bebel.. :) cute sangat.. :)

jawapannye.. : labu goreng..

JaSSNaNi said...

eh.. link blog akak..

http://jassnani.blogspot.com

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka blog nohidana sebab akak rajin datang blog saya. hehe

labu labu labu! :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

nak join gaklah.. kekeekeke...

akak suka blog dana sebab suka tgk dana letak gambar makanan yg sedap2 pastu cerita2 pasal ayyan... lagi pula kita kan dah lama kenal sejak berfp dulu walaupun tak pernah kenal tp sentiasa dekat di hati gitu.. hee...

dan jawapan gambar kat atas tu akak nampak macam LABU GORENG CELUP TEPONG.....

Bitt (double IS) said...

suka baca sebab ada pasal anak2 :)

owhh tu bukan keledek goreng ka?

Karukord Jagau's said...

ini kentang goreng ni ^__^

norhidana said...

tq sume yg sudi join... secara rasmi peraduan teka teki dh dittp, nnti dana senaraikan nama pemenang yek...